Un hotel cu aer boieresc, lume foarte elegantă, atmosferă caldă, primitoare.
Camera avea balcon, o vedere superbă, seara au dat drumul la căldură...
Halate de baie, prosoape impecabile, baie curată şi parfumată.
Micul dejun foarte variat, aparate de cafea cu multe sortimente... mirosul te ameţea. Poţi savura în linişte o cafea delicioasă... am băut cea mai bună cafea.
Parcarea se plăteşte, piscina are un luminator natural, foarte cochetă, este mică şi apa cam rece.
Ne-am bucurat pentru că în această perioadă a avut loc festivalul Sinaia Forever. Multă lume, programe variate, toată staţiunea era în sărbătoare.
Cei mici puteau participa la diverse ateliere, aveau loc parade de epocă, concerte.
Existau panouri pe care îţi puteai scrie visele (am constatat că avem foarte multe vise, păcat că nu putem să le realizăm...)
Ne-a atras atenţia copacul dragostei, al istoriei, al copiilor - puteai scrie un gând sau poate aveai de învăţat de la alţii...
Expoziţiile florale îţi încântau ochii şi sufletul, foarte multă mâncare - (fripturi, cârnaţi, ciolan afumat, şorici, bulz, murături) - grătarele sfârâiau toată ziua, must, vin, dulciuri... nu puteai rămâne indiferent... preţurile acceptabile pentru toate buzunarele.
Toamna râde a bogăţie... ne-a plăcut foarte mult.
Trimis de STEFAN I in 31.10.10 19:33:12
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (STEFAN I); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Cu toate ca e telegrafic, review-ul este cuprinzator si util pentru cine doreste amanunte despre hotel, lucru de apreciat.
Am o curiozitate legata de user-name: este STEFAN si initiala i de la... sau Stefan Intaiul?
No offence.
poza 4 arata imbietor, pot ida mai multe detalii despre ea? ce magazin era? unde era? le-ai incercat? si daca da, erau bune?
nu stiu cum se face dar am si eu aceiasi curiozitate ca valimi... poti face 2 oameni macar lamuriti daca nu fericiti daca raspunzi la intrebarea de putin mai sus.
FELICITARI pentru review si mai ales pentru poze si fiindca tot s-a reparat sistemul de vot 400 PMA de la mine!!!
Dulciurile erau italiene, foarte bune am gustat 11 sortimente, foarte bune. Majoritatea erau cu marţipan, cremă de cafea, lămâie, vanilie, fructe de pădure, amareto...
Taraba cu dulciuri era în mijlocul staţiunii lângă alte standuri unde se vindeau bunătăţi.
- Aug.2022 O minivacanta super! — scris în 28.09.22 de dan_daniel din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Impresii despre cazarea la hotelul Internațional din Sinaia — scris în 02.11.18 de Floryn81 din RâMNICU SăRAT - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Hotel International Sinaia - un hotel de vis — scris în 12.07.18 de papalito din PLOIEşTI - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Aniversare la hotel International — scris în 28.06.18 de mariana07 din BRăILA - RECOMANDĂ
- Dec.2017 Vacanta cu stil, ne-a placut foarte mult — scris în 28.12.17 de Storia din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Merita clar 5*! — scris în 29.07.18 de simina din IAșI - RECOMANDĂ
- Sep.2016 Foarte bine — scris în 14.10.18 de lidiasi din IASI/BUCURESTI - RECOMANDĂ