Suntem din Ploiesti si printr-o minune Dumnezeu ne-a calauzit pasii la Tarlungeni. Cautam un restaurant/hotel prietenos pentru o nunta atipica de cca 40 de persoane. La "Perla Ciucasului" am gasit ceea ce cautam. De la inceput nu a existat sintagma "nu se poate" in vocabularul angajatilor.
Meniul fara repros, este facut numai din produse bio obtinute din ferma proprie, iar bucatarul s-a intrecut pe sine. Chelnerii sunt niste copii minunati care iti citesc din priviri orice dorinta.
Camerele sunt curate, mobilate clasic si modern in acelasi timp. Noi am stat in apartamentul prezidential si a fost decorat emotionant cu petale de trandafiri si lumanari. Pentru nuntasi am rezervat vilele din fata hotelului.
Cununia religioasa a fost oficiata la biserica din sat de parintele Ciprian, un preot plin de har.
Absolut totul a fost la superlativ si e tare greu sa impaci gusturile atator persoane din generatii diferite.
Trimis de pitumadalina in 15.11.11 23:52:14
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (pitumadalina); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@pitumadalina: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
- Dec.2016 Superlativ — scris în 08.01.17 de Bb4 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2015 Țeapa - cu „Ț” mare — scris în 21.09.15 de anya din BUCURESTI - nu recomandă
- Apr.2015 Am revenit la prima dragoste AFA - Grand Hotel Perla Ciucasului — scris în 19.04.15 de adri-nico din BUZăU - nu recomandă
- Jan.2015 De evitat daca sunteti nefumatori — scris în 05.02.15 de Stanciu A din BUCURESTI - nu recomandă
- Oct.2014 Locatie frumoasa, sejur reusit — scris în 18.11.14 de anema* din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2014 Foarte plăcut — scris în 23.07.14 de cristina.eu din GALATI - RECOMANDĂ
- Dec.2013 Cum am ajuns la: 'Grand Hotel 'Perla Ciucasului', Tarlungeni, jud. Brasov — scris în 10.01.17 de cristina47* din BUCUREşTI - RECOMANDĂ