Plecam la Bistrita. Cum nu mai fusesem in zona fiind nevoit sa si stau, a trebuit sa caut cazare.
Am gasit ceva pe internet, am facut rezervare si hai acolo.
In Bistrita am ajuns inainte de lasarea serii si ne-am dus direct la locul de cazare.
Ca pentru prima data, am vrut sa vedem camerele, care erau mici, inghesuite si cu un miros pe care nu mi-l doream toata noaptea.
Dupa ce am vazut si restaurantul si meniul, am zis ca nu-i de noi acolo, asa ca am plecat. Si asa am inceput sa cautam alta cazare.
Am mai vazut vreo 2-3 hoteluri, din care unul frumos dar scump iar altul cu un frig inauntru mai mare ca afara.
Totusi, pana sa ajungem in Bistrita, venind dinspre Tg. Mures prin Saratel, am zarit chiar la intersectia DN 15A cu DN 17, o benzinarie si un hotel.
Nu am intrat dar l-am salvat in memorie.
Aici ne-am intors, circa 10 km din Bistrita.
Personalul la receptie foarte amabil, ne-a aratat camerele care ne-au placut si apoi am vizitat restaurantul.
Totul se simte ca este nou, iar camerele proaspat mobilate, mari si curate.
In camera functioneaza internetul wireless iar hotelul dispune de relaxare in piscine sau teren de tenis.
Restaurantul functiona toata noaptea, asa ca locul este foarte bun pentru orice ora ai ajunge aici.
Micul dejun a fost tip bufet suedez, cu mancare buna si suficienta.
Preturile sunt bune, asa ca hotelul l-am inclus in lista alba.
Trimis de cosminp in 18.04.10 01:17:13
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BISTRIȚA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cosminp); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 47.06979500 N, 24.42170400 E - neconfirmate încă
Utile impresiile tale, dar ne poţi da şi un preţ, chiar dacă ai fost în 2008?
pretul unei camere a fost in jur de 100 lei/noapte.
- Jul.2019 Execrabil pentru 3 stele! — scris în 11.07.19 de speedman99 din BRASOV - nu recomandă
- Jul.2013 Excelent pentru 3 stele. — scris în 09.03.14 de donjoe din TIMIşOARA - RECOMANDĂ
- Aug.2010 Ei da!! Iata ca se poate si la noi... — scris în 20.12.10 de ileanaxperta* din BUCURESTI - RECOMANDĂ