Nu este prima data cand merg in Turcia insa aici a fost de vis.
Hotelul este superb, camere mari, mancare pe toate gusturile, restaurante a la carte as da o nota de 10 restaurantului pescaresc dar foarte mult ne-au placut petrecerile organizate aici cum ar fi WHITE PARTY, AIROPRT PARTY... etc, personal extraordinar condus de Baris Nam cred ca nu o sa uitam vreodata aceasta vacanta si cu siguranta aici voi merge in fiecare an.
MERITA INCERCAT!
Trimis de ana_ioana_neagu in 02.07.10 13:56:57
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ana_ioana_neagu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 36.84027800 N, 31.10750000 E - neconfirmate încă
buna, eu plec la GLORIA GOLF despre el ce poti spune? locuri la piscina erau indeajuns sau la fel ca la toate, nu mai gasesti nimic dupa ora 8 00. merci astept raspuns
ana_ioana_neagu: daca esti amabila spune-ne pe unde ati mai fost prin turcia/antalya. Termenul de comparatie este in opinia mea unul dintre factorii cei mai importanti in intrepretarea evaluarilor unui sejur.
davidn20: felicitari pentru alegerile chiar inspirate de pana acum, serenity este un pas firesc pe acelasi palier de calitate sau chiar inspre inainte. (in opinia mea).
da' eu pe autoarea impresiilor o intrebam...
Da-ne te rugam mai multe detalii - casa, masa, animatie, plaja, piscine - de la acest hotel excelent
Cativa prieteni, care au calatorit foarte mult la viata lor, s-au intors acum de la Gloria Serenity si au zis ca a fost excelent, fara cusur!
Nicaieri pe unde au petrecut sejururi nu au gasit asa servicii. Totul a fost perfect!
am vizitat si gloria golf- te poti plimba la toate gloria doar daca consumi ceva la alt gloria decat cel la care esti platesti 50% si da, la golf nu prea gasesti locuri la piscine in ziua cand am fost noi nu am gasit
detalii - masa in fiecare seara de exemplu au o tema ''hunting night, fish night, etc macarea este multa si pe toate gusturile doar la pranz au cam aceleasi feluri,
piscinele sunt de jur imprejurul hotelului cam putine sezlonguri dar se gaseste, puteti face plaja si pe ponton care este imens, superb, cu bar,
plaja este ok dar atentie ca la intrarea in apa sunt pietre,
recomand restaurant a la carte cel pescaresc este suuuper si nu uitati sa mergeti in fiecare seara la petrecerile white party, plaiboy party, airoport party sunt superbe
am fost la botanik unde nu mi-a placut a fost oribil si la rixos premium unde a fost frumos dar nu se compara cu gloria
Personal ma intereseaza daca camera a fost in cladirea principala sau in partea de vile si daca biletul a fost luat cu early booking...
Este o destinatie pentru familii cu copii sau nu?
- Jul.2012 Deosebit, dar cu incidente ca peste tot — scris în 12.07.12 de cali_na din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2011 Cel mai bun hotel din Antalia — scris în 04.03.12 de janine din IASI - RECOMANDĂ
- Sep.2010 Deosebit — scris în 17.09.10 de brumarica din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Jun.2010 Daca va doriti liniste - nu va recomand — scris în 27.06.10 de ariana din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- May.2010 Gloria Serenity - in sfarsit, ultra all-inclusive — scris în 22.06.10 de constantina din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2009 Eleganta, stil — scris în 23.09.09 de aneta* din SIBIU - RECOMANDĂ
- Jul.2009 Cel mai bun all inclusive din Belek — scris în 27.07.09 de leonas din BUCURESTI - RECOMANDĂ