Expozitia de trenulete din Gara CFR Sinaia
In Gara CFR Sinaia, cum iesiti pe peron, in stanga, gasiti Expozitia de trenulete. Intrarea costa 5 lei pentru fiecare persoana, indiferent daca este copil sau adult. Va recomand cu incredere sa va duceti, aveti ce vedea.
Nu este mare, este o singura camera in care sunt expuse mai multe trasee cu trenulete. In mijloc este un traseu mai mare, au si un loc cu lego unde se pot juca copiii, o expozitie cu masinute de epoca si cateva lucruri vechi legate de caile ferate, cum ar fi bilete de tren, placute CFR, un telefon etc.
Traseele cu trenulete sunt minunate, au poduri, munti, braduti, oameni, cladiri, gari, toate in miniatura, dar extrem de bine realizate, pana si zadapa pare reala. Sunt cativa omuleti care se misca, noi am vazut o doamna care bate covorul, o toaleta la care se deschide usa, calatori pe peron care se deplaseaza, pompieri care sting un incendiu. Trenuletele se deplaseaza pe liniile ferate, peste poduri si prin pasaje, chiar este minunat.
Tot in incaperea unde se afla expozitia, in stanga, dupa ce urcati cateva trepte, gasiti un loc de relaxare unde puteti servi ceva cald sau rece, cafea, ceai, suc etc. Tot in stanga sub trepte gasiti o toaleta. Ca suveniruri, am gasit carti de joc cu imagini din Romania 8 lei, in rest cateva brelocuri, carti, tricouri 35 lei.
Daca ajungeti in Gara CFR Sinaia sa nu ratati expozitia de trenulete, veti avea ce vedea.
Trimis de papalito in 09.06.17 12:03:32
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SINAIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (papalito); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.35274142 N, 25.55271442 E - neconfirmate încă
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Expoziția de trenulețe din Gara Sinaia, SINAIA" (deja existentă pe sait)
Banuiesc ca cei mici inca sunt incantati. Chiar daca jocurile pe calculator ii acapareaza total. Si cine stie poate fi inceputul unei pasiuni. Unei pasiuni costisitoare ce-i drept.
- Aug.2018 'Si eu cred in tine! ' — scris în 25.08.18 de Storia din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Un loc de neratat (inclusiv adulti) daca ajungeti in Sinaia — scris în 03.08.17 de mariusii din SIBIU - RECOMANDĂ
- May.2015 Sinaia pentru copiii mari și mici — scris în 28.07.15 de Floryn81 din RâMNICU SăRAT - RECOMANDĂ
- Oct.2012 Expoziţia de Trenuleţe Sinaia — scris în 23.05.13 de baby eyes din ORășTIE [HD] - RECOMANDĂ
- Jul.2011 Expozitia de trenulete, nebunie pentru mici si mari! — scris în 22.07.14 de donna77 din BISTRITA - RECOMANDĂ
- Sep.2010 Expozitia de trenulete din gara Sinaia — scris în 13.03.11 de turist.real din BUCURESTI - RECOMANDĂ