Am ajuns la Hotel Escalade din Poiana Brasov deoarece sotul meu a fost trimis la un curs acolo iar noi l-am insotit. Probabil nu am fi ajuns niciodata daca nu eram oarecum fortati de imprejurari dar am fost foarte placut surprinsi de cat de bine ne-am simtit. Eu nu am mai fost in Poiana Brasov de cand eram mica dar este un loc minunat pentru distractia in familie.
Deoarece in Bucuresti se instituia codul de ninsoare abundenta joia trecuta ne-am horatat sa plecam joi din Bucuresti si nu vineri asa cum era planificat. Am sunat la hotel si au fost foarte amabili cu noi, ne-au comunicat pretul pentru noaptea suplimentara si au spus ca ne asteapta, indiferent de ora la care ajungem. Am ajuns la hotel la ora 11 noaptea si am fost cazati foarte repede.
Camera era cu pat matrimonial la etajul 3 (in aripa de 4 stele a hotelului) si cu o priveliste de vis. In camera, ca si in tot hotelul, mirosea foarte frumos. Camera mare si curata (mocheta foarte pufoasa si curata), caldura din plin (lucru care noua ne place deoarece putem aerisi camera oricand dorim). Aveam o gramada de prosoape, 2 halate si papuci.
Micul dejun clasic, parerea mea, ca la orice hotel: mezeluri, branzeturi (branza foarte buna si proaspata), cascaval, oua de toate felurile (cele ochiuri erau perfecte), 3 sau 4 feluri de gem, miere, chec etc. Gaseai ceva de mancare pe toate gusturile. Cafeaua, cu boabe macinate pe loc, foarte buna.
Hotelul are loc de joaca pentru copii atat inauntru cat si afara, piscina, bowling, biliard etc. Noi nu le-am folosit deoarece am stat afara la zapada.
Hotelul este cel mai bine amplasat, dupa parerea mea, si preturi extaordinar de bune pentru Poiana Brasov. Mi s-a parut amplasarea excelenta deoarece faceam 5 minute de mers pe jos pana la Telegondola cat si pana la partia de sanius si tubing.
In orice parte o iei cand iesi din hotel gasesti ceva de facut: tras cu arcul, cu armele, plimbare cu un fel de jeep pentru copii (chiar langa hotel), partie de schi, dar partia de sanius si tubing mi s-a parut de nota 20!! Platesti intrarea si banda, daca vrei, si folosesti ce vrei din stocul lor: diverse sanii, colac simplu, colac dublu, ce mai... distractie la maxim.
Noi aveam mancarea asigurata in hotel dar la pranz am mancat in restaurantele de langa partia de sanius. La hotel am mancat seara dar dureaza cam mult pana iti aduce mancarea si noua nu prea ne era foame.
Personalul hotelului este extrem de amabil si iti rezolva orice cerinta ai. In ziua plecarii erau drumurile inchise deoarece era raliu in zona si ne-au lasat sa stam in camera mai mult, peste ora 12, si nu ne-au luat bani in plus.
Este un hotel extrem de bun, curat si cu angajati extrem de amabili. Un hotel unde cu siguranta m-as intoarce!!
Trimis de GBS in 28.03.18 14:35:15
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (GBS); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Nov.2022 ,,Weekend romantic” la Hotel Escalade, Poiana Braşov — scris în 29.11.22 de irinad din TâRGOVIșTE - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Escalade, un hotel ce merită recomandat — scris în 26.02.20 de Floryn81 din RâMNICU SăRAT - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Din nou la Escalade — scris în 20.08.17 de Georgian79 din SLOBOZIA - RECOMANDĂ
- Nov.2016 Escalade Hotel — scris în 07.02.18 de Velixar din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Feb.2016 Foarte dezamagit de acest hotel — scris în 09.03.16 de Alex-CT din CONSTANţA - nu recomandă
- Oct.2015 'Escalada' in Poiana — scris în 04.11.15 de papone din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- May.2015 Superb — scris în 02.10.15 de tonya_m702 din BUCURESTI - RECOMANDĂ