ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 29.11.2022
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Târgoviște
ÎNSCRIS: 02.05.10
STATUS: APOLLO
DATE SEJUR
NOV-2022
DURATA: 3 nopți
Cuplu
2 ADULȚI
Raport PREȚ/CALITATE:
BUN

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
la PMM* = 43 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

TIMP CITIRE: 10 MIN

,,Weekend romantic” la Hotel Escalade, Poiana Braşov

Ilustrație video-muzicală
TIPĂREȘTE

Cum am ales

Pe la începutul lunii octombrie, am conturat o minivacanţă la Hotel Escalade din Poiana Braşov, cu gândul să fructificăm voucherul de vacanţă al soţului. Bine, ideea ne-a venit la recomandarea sinceră a uneia dintre colegele sale de serviciu care se întorsese foarte încântată după un minisejur estival petrecut acolo cu familia.

Am intrat pe website-ul hotelului să ne dumirim, am analizat un pic şi am ajuns la concluzia că e de luat în seamă, doar că preţurile practicate acolo nu sunt de neglijat, doar e lucru ştiut că Poiana Braşov este una dintre cele mai piperate staţiuni mioritice.

Tot scotocind prin toate secţiunile website-ului, la secţiunea„Oferte” , dau de o aşa numită„Ofertă Romantic” care putea fi accesată doar în perioada 01 septembrie-30 noiembrie 2022. Mă uit cu atenţie şi constat că pare foarte tentantă, fiind vorba de un pachet de trei nopţi pentru două persoane. Conţinutul mi s-a părut atractiv: cazare în cameră dublă de patru stele, cu mic dejun inclus, o cină à-la-carte în valoare de 190 lei, primire cu prosecco, platou de fructe, în plus reducere de zece procente la consumaţia din restaurant. Totul la 1.390 lei.

Pun mâna pe telefon şi sun la numărul indicat pentru rezervări, doar că trecuse binişor de jumătatea perioadei de valabilitate a ofertei şi se cam ocupaseră weekend-urile disponibile, aşa că abia am găsit unul liber, cu mare noroc. Doamna de la telefon, foarte amabilă, a luat la rând, la cererea mea, prin simulări succesive, fiecare sfârşit de săptămână din calendar şi abia a găsit ultimul weekend din noiembrie în care ne-a prins şi nouă o cameră. Practic, era vorba de intervalul 24-27 noiembrie care a rămas bătut în cuie.

Câteva cuvinte despre Hotel Escalade, 4*, Poiana Braşov

Adresă: str. Poiana Soarelui, nr. 16, Poiana Braşov, Braşov

Website: https://escalade.ro/

[Tel. : 0268262043,0268262163,0752333645

E-mail: receptie@escalade.ro

Escalade din Poiana Braşov este unul dintre hotelurile emblematice ale staţiunii, având un bun renume ca amfitrion şi destul de căutat de turişti datorită potenţialului său multiplu.

Situat la distanţă de cam o sută de metri de telecabină, telegondolă, pârtia de schi şi snowboard, Escalade Hotel poate fi alegerea cea mai bună pentru cei ce vin pentru a schia sau să practice alte sporturi de iarnă. Însă, este o gazdă ideală şi pentru cei ce vor să organizeze un eveniment festiv ori conferinţă (team-building) sau, pur şi simplu, vin să se relaxeze în familie sau cu prietenii. Este oportun şi pentru a petrece sărbătorile de iarnă, revelionul, sărbătorile pascale, când managementul creează pachete speciale.

Deţine două corpuri, cel dintâi de trei stele, în formă de„triunghi” , aşa cum se vede din stradă, cel de-al doilea, de patru stele, de formă clasică, paralelipipedică, conectat cu cel de trei stele printr-un hol scurt, practic lipit, că nu realizezi prea bine unde se termină unul şi începe celălalt. Are 60 spaţii de cazare, 21 în corpul triunghiular, 39 în cel mai recent.

Recepţia se află în corpul triunghiular, unde se mai găseşte restaurantul generos şi elegant, barul de zi, locul de joacă pentru copii, Centrul Welness. Acesta din urmă are dotări deosebite: piscină interioară destul de mare, jacuzzi, saună uscată sau umedă, o sală micuţă de fitness, salon de masaj. Toate acestea sunt oferite gratuit clienţilor hotelului, la masaj fiind necesară rezervarea prealabilă.

O altă atracţie o reprezintă pista de bowling care reuşeşte să strângă pe lângă ea doritori suficienţi încât să nu găseşti loc când ai vrea să dai o bilă, deşi aici e contra cost, aşa că e nevoie de rezervare şi când sunt mai multe solicitări. În schimb, la mesele de biliard şi tenis, dar şi la darts, este iarăşi gratis.

Există, la nivelul al treilea, două săli conferinţe dotate cu toate facilităţile necesare.

În altă ordine de idei, hotelul are în dotare o parcare încăpătoare şi fără costuri pentru oaspeţii săi.

Experienţa proprie

Ştiind că ora de chek-in este de la 16,00 până la 20,00, am plecat după-amiază spre Poiana Braşov, google maps calculând pentru noi cam 116 km, cu traseul configurat pe Valea Ialomiţei (Pucioasa, Fieni, Moroieni), apoi străbătând muntele Păduchiosu până la Sinaia unde ne înscriam pe celebrul DN1 până la Predeal, de unde ne lăsam în stânga spre Pârâul Rece, apoi, spre Râşnov, ca mai apoi să picăm în Poiană.

Fiind într-o zi de joi, drumul nu a fost atât de liber pe cât ne-am închipuit noi că va fi, dar tot am ajuns pe la 17,00 în faţa hotelului. În prealabil, eu mai sunasem cu o zi înainte să mă asigur că totul este ok, în ideea să evităm surprizele neplăcute, având în vedere că nu garantasem cu nimic rezervarea, nesolicitându-mi-se nimic în acest sens.

Odată sosiţi, am parcat lejer şi ne-am adresat recepţiei că noi suntem unii dintre„romanticii” cu pachetul din oferta de toamnă.

Am fost primiţi foarte bine, de îndată ni s-au făcut formalităţile, ni s-a repartizat camera 218 din corpul de patru stele, am fost întrebaţi dacă este bine ca platoul cu frcute, de bun-venit, să ne fie adus în cameră. Am răspuns că da, dar mai târziu, fiindcă prima dată vroiam să mergem un pic până în Braşov, fiindcă ne era dor.

Ne-am luat bagajele, ne-am îndreptat spre corpul de patru stele, trecând pe lângă bar, apoi şi am urcat cu liftul deşi nu era chiar necesar. Liftul este cumva în exterior, între cele două corpuri, construit din sticlă, aşa încât vedeam tot în jur, mai cu seamă parcarea, dar ne şi vedeam dacă cineva ne privea.

Camera a fost dimensionată exact pe gustul meu, nu exagerat de mare, dar foarte şic, în tonuri calde de bej şi maro deschis. De cum intram, aveam în faţă un hol din care pornea baia în dreapta, iar în stânga se afla dulapul de haine, cu uşi glisante. Dulapul conţinea atât cuier, cât şi o parte de şifonier cu umeraşe, dar şi o parte cu rafturi. Aici stăteau cuminţi halatele de baie pufoase, care ne-au făcut trebuinţă la piscină şi papucii de unică folosinţă. Tot aici am găsit şi seiful.

Pe jos, moale şi curată, aveam mochetă modernă, care imită perfect starea de uzură, la fel asortată la culoare cu mobilierul. Camera este dominată de patul matrimonial, foarte confortabil, cu saltea odihnitoare. La capete, acesta este încadrat de noptiere pe care stau veiozele foarte utile, iar vis-á-vis de pat, în linie aveam toaleta cu oglindă, un suport de bagaje, apoi colţul de socializare constând în măsuţă cu două fotolii micuţe. Minibarul (dotat cu bere şi suc la preţuri deloc modice) se afla în corpul de birou, pe care era aşezată şi tava de„bucătăreală” , adică ceştile de cafea, paharele, cana de încălzit apa, pliculeţele de zahăr, ceai. Cele de cafea instant lipseau, noroc că eu, dependentă de cafea, nu plec nicăieri fără câteva în bagaj, oriunde ne-am duce.

Deasupra, era suspendat tv-ul, cu multe prgrame în panoplie.

Surpriza plăcută a fost, desigur, platoul de fructe găsit aici, care era pe cât de mare, pe atât de bogat şi frumos ornamentat cu un bol de ciocolată în mijloc. Fructele erau de tot felul, simetric dispuse pentru două persoane!

Baia a fost destul de spaţioasă, foarte curată şi prevăzută cu obiecte sanitare, îngrijite, chiar dacă nu noi. Duşul şi cabina sa ermetică, bateriile de calitate completau imaginea unei băi moderne şi perfect funcţionale. Prosoape albe, curate, neuzate excesiv, uscător de păr, consumabile de tip săpun lichid, gel de duş şi hârtie igienică, au constituit celelalte elemente găsite prin baie.

În cameră şi în baie am avut căldură de la calorifere tot timpul, uneori chiar în exces, de aceea mai umblam la termostat să mai domolim temperatura, mai cu seamă că nici afară nu era foarte frig.

Camerele din corpul de patru stele sunt fără balcon, deşi, la intrarea în cameră, când am văzut tâmplăria prevăzută cu uşă, nu doar fereastră, aş fi zis că există. În realitate, era doar unul mic, gen franţuzesc care dădea impresia că poţi ieşi... de fapt nicăieri.

Micul-dejun, inclus în preţul cazării, este servit în regim bufet, între orele 07,30-10,30 şi excelează prin varietate şi calitate. Mezeluri, brânzeturi de calitate, gustări calde (ouă fierte, omletă, ochiuri, crenvurşti, bacon, cârnăciori), legume, salate de tot felul, somon afumat, măsline, şuncă cu ceapă, ardei copţi, etc. Toate produsele au fost gustoase şi proaspete. Nu le voi aminti aici, dar pot spune că nu cred că ar putea spune cineva că nu a găsit ceva pe gustul său! De băut: ceai, cafea, espresso, lapte, sucuri naturale. Cereale, iaurturi, prăjituri, fructe, ce să mai vorbim, o bogăţie de produse că nu ştiai ce să alegi mai întâi!

Restaurantul a fost foarte frumos decorat, acesta este oricum elegant şi stilat, iar seara părea şi mai rafinat.

Fiindcă pachetul nostru cuprindea şi prosecco, ni se spusese că la cină este nevoie doar să amintim de acesta şi ne va fi servit. Aşa s-a întâmplat, şi imediat ospătarul ne-a adus o frapieră în care se afla o sticlă de prosecco, iar privirile curioase ale vecinilor s-au îndreptat către noi, parcă întrebând ce sărbătorim. Meniurile primite aveau mâncăruri fine, dar şi tradiţionale, însă nu excesiv de scumpe. Din nou, ospătarul ne-a fost de ajutor, spunându-ne că nu e nevoie să ne străduim să consumăm bucate de 190 lei, ci putem lăsa şi pe altă seară, că oricum vom face plata la final, cu totul.

Am comandat în prima seară preparate pe bază de piept de pui, soţul o tocăniţă specialitatea chefului de la Escalade şi o pălincă de trei prune ca digestiv la final, eu un piept de pui alături de blue cheese şi un sos dintr-ale casei, alături de cartofi natur. Totul la 116 lei.

La cea de-a doua cină, soţul a mers clasic, pe şniţel de pui cu cartofi prăjiţi, eu m-am orientat la o salată Caesar, în ideea că e mai uşoară, exagerările alimentare din ultimele zile dându-mi oareşce neplăceri gastro. De băut, am comandat pentru mine un Cappy de portocale, soţul s-a dres cu aceeaşi pălincă de trei prune, în final savurând şi o porţie de papanaşi la care am„tras” amândoi. Nota de plată s-a situat, de data aceasta, pe la 143 lei.

Serviciile de la Escalade sunt prompte, de înaltă clasă, personalul destul de numeros de altfel, părându-mi foarte politicos, amabil, cu zâmbetul pe buze şi ţinută aleasă. Wi-fi-ul era parolat, dar avea semnal foarte bun.

Aspectul general al hotelului, fie că vorbim de exterior, dar mai cu seamă în interior este unul foarte curat, rseviciul de curăţenie efectuându-se temeinic peste tot.

Am lăsat la final capitolul piscină interioară care mie, personal, mi-a plăcut tare mult. Situată undeva la nivelul -1 din clădirea triunghiulară, întreaga zonă de spa a fost în atenţia multora dintre oaspeţi. Am experimentat doar bălăceala la piscină, totul este foarte curat, totul este foarte îngrijit, totul arată impecabil. Piscina nu este deloc mică, are de-o parte un jacuzzi şi, de cealaltă parte, o secţiune pentru copii. Piscina are o adâncime cuprinsă între 1,25 m şi 1,45 m, şi dimensiuni rezonabile 12 X 10 m, aproximativ. Temperatura apei era destul de bună, circa 27 °C, iar în interiorul încăperii fiind tot cam pe atâtea. Pe margini, pentru cine mai dorea câte o pauză, se află şezlonguri şi bănci faianţate.

Concluzie

Un hotel elegant, stilat care se străduieşte să-şi satisfacă pe deplin oaspeţii, în care noi ne-am simţit bine, într-o relaxare binevenită. În staţiune, lucrurile erau cumva într-o stare de amorţeală fiindcă nu ninsese decât foarte puţin, absolut insuficient pentru împătimiţii iernii. Nici prea frig nu a fost, dar nici soare, vremea fiind închisă, înnorată.

În atare situaţie, am asezonat plimbările prin staţiune cu excursii făcute cu busul nr. 20 spre/dinspre Braşov (6 lei călătoria/persoană/sens) nefolosind maşina personală din cauză de vin fiert cu care să ne delectăm în timp ce luam la pas puţin centrul istoric.

Recomand Hotel Escalade atât pentru condiţii de cazare, masă, cât şi pentru servicii, deşi preţurile nu sunt mici deloc, dimpotrivă.

Vă rog, ataşaţi următorul videoclip:

https://www.youtube.com/watch?v=XN92l6KNM08


[fb]
---
Trimis de irinad in 29.11.22 19:43:00
Validat / Publicat: 29.11.22 21:34:21
INFO ADIȚIONALE
 • Nu a fost singura vizită/vacanţă în POIANA BRAŞOV.

VIZUALIZĂRI: 1516 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

14 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (irinad); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P03 Hotel Escalade, Poiana Braşov, seara
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 50700 PMA (din 38 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
 • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 43.00 EUR pe cameră

 • ECOURI la acest review

  14 ecouri scrise, până acum

  webmasterX
  [29.11.22 21:34:02]
  »

  Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

  webmasterPHONE
  [29.11.22 21:40:08]
  »

  Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ

  — (1) la momentul publicării, în rubrica curentă nu existau impresii din anul curent sau anul trecut ;

  — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.

  Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

  (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

  irinadAUTOR REVIEW
  [29.11.22 21:57:54]
  »

  @webmaster şi @webmasterX: Mulţumesc foarte mult!

  mishu
  [30.11.22 00:07:53]
  »

  @irinad: Dupa cu povestesti chiar puteti spune ca ati avut o "minvacanta romantica", platou cu fructe, prosecco la masa, mai lipseau petalele de flori pe pat , dar nu ar fi fost rau.

  Un hotel minunat si o buna recomandare, iar in ceea ce priveste atmosfera, se vede clar ca vine iana si cred ca a fost minunat sa fiti acolo, sa va bucurati de tot ce va inconjoara.

  Felicitari, votat cu mare drag.

  krisstinnaPHONE
  [30.11.22 07:54:52]
  »

  @irinad: Privesc afară, pe geam, și te privesc și pe tine, cum ne saluți din piscină. Afară e o vreme oribilă, in poza ta este cald, bine și frumos

  Să vă fie de bine!

  Nu îți trebuie un motiv pentru a sărbători ceva, putem sărbători mereu, bucurându-ne de viață, așa cum ați făcut și voi!

  Bravo, felicitări!

  maryka
  [30.11.22 09:56:57]
  »

  Iată demonstrat încă o dată, dacă mai era nevoie, că dacă vrei ceva cu adevărat și cauți suficient, vei găsi! Bravo, felicitări!

  Îmi place „locșorul vostru romantic” , este frumos și binevenit oricând, așa cum spunea și @krisstinna, chiar de aveți de sărbătorit ceva sau nu. Asta pentru că într-adevăr corespunde pentru așa ceva. Mi-a plăcut tot ce am văzut. Totul inspiră o atmosferă caldă și foarte primitoare.

  Iar afară puțină zăpadă, atât cât să dea perfect pentru poze! Foarte frumos!

  Mă bucur că ți-a plăcut la Brașov! Pupici, cu drag!

  doinafil
  [30.11.22 15:37:18]
  »

  Foarte elegant acest hotel! Felicitări pentru alegerea lui!

  ... imediat ospătarul ne-a adus o frapieră în care se afla o sticlă de prosecco, iar privirile curioase ale vecinilor s-au îndreptat către noi, parcă întrebând ce sărbătorim.

  Așa am crezut și eu când am citit „Weekend romantic” , mă gândeam că sărbătoriți un eveniment plăcut, o aniversare a căsătoriei, sau altceva... E plăcut, însă, să te poți bucura și fără un motiv anume, așa cum ați făcut-o voi!

  Camera - cu toate dotările ei - este, și ea, foarte elegantă, iar culorile se îmbină armonios.

  ... ospătarul ne-a fost de ajutor, spunându-ne că nu e nevoie să ne străduim să consumăm bucate de 190 lei, ci putem lăsa şi pe altă seară, că oricum vom face plata la final, cu totul.

  Este - pe lângă celelalte, cum ar fi și piscina hotelului - un alt avantaj și acesta, să poți beneficia de înreaga sumă din ofertă (190 lei), în „rate” .

  Mă bucur pentru voi, că v-ați „regalat” cu un așa weekend romantic!

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
  ANILUPHONE
  [30.11.22 16:17:28]
  »

  Wow ce bine este la Escalade... și ce ofertă interesantă... ce bine arată platoul ăla cu fructe!!!

  Vă felicit că ați profitat și v-ați simțit bine!

  Tocmai ce am făcut o plimbare prin Poiană și am văzut hotelul "pe afara"... am fost să luăm pulsul și să vedem dacă este zăpadă... Culmea, încă nu era aglomerat...

  Să vă fie de bine!

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
  irinadPHONEAUTOR REVIEW
  [30.11.22 20:33:37]
  »

  @all: Mai întâi de toate, scuzele mele pentru întârziere, dar nu am avut net, din cauze independente de mine!

  irinadPHONEAUTOR REVIEW
  [30.11.22 20:41:04]
  »

  @mishu: Ai dreptate, dacă am fi avut și niște petale de flori, puteam să ne credem ca niște vedete.

  Am primit așa ceva într-una dintre vacanțele turcești, acum vreo zece, în Bodrum. Era vorba de bougainvillea și a fost de vis, chiar fără șampanie sau fructe!

  Mulțumesc mult de ecou, vot, vorbe frumoase!

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
  irinadPHONEAUTOR REVIEW
  [30.11.22 20:52:21]
  »

  @krisstinna: Ești tu o drăguță cu mine, ca-ntotdeauna!

  Nu am prins o vreme grozavă, dar am suplinit din plin cu bălăceli la piscină, bine totuși ca n-a plouat, însă dacă ar fi nins, ar fi fost ca-n povești!

  Corect, nu avem neapărat nevoie de motive pentru a ne răsfăța un pic din cànd în cànd! Oricine merită să aibă parte de un pic de relaxare, chiar și arareori!

  Mulțumesc frumos că mi-ai trecut pragul, te mai aștept, știi că-mi face plăcere să-mi scrii!

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
  irinadPHONEAUTOR REVIEW
  [30.11.22 21:11:45]
  »

  @maryka: Recunosc că am avut norocul de a ne inspira de la o colegă de serviciu dintr-ale soțului cu locația, însă pachetul romantic am avut șansa să-l descopăr eu, scotocind pe website. Pesemne că și aceste hoteluri mai fac câteodată oferte mai acătării, fiindcă de Revelion și Crăciun, dacă ai văzut în fotografii, propunerile sunt la prețuri piperate.

  Mulțumesc frumos de ecou, comentariu, vot! Te pup, seară bună!

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
  irinadPHONEAUTOR REVIEW
  [30.11.22 21:24:40]
  »

  @doinafil: Mulțumesc mult pentru vizită, ecou, vot, cuvinte frumoase!

  De fapt, a fost vorba de norocul de a prinde o ofertă bună la un hotel elegant, de clasă, într-o stațiune așijderea. În plus, am avut plăcerea să descopăr multă seriozitate, amabilitate și dăruire din partea personalui, și nu mă așteptam la cine știe ce.

  Mă bucur că a fost și pe placul dvs. Escalade, mai cu seamă că vă știu o persoană cu standarde înalte de calitate! Vă îmbrățișez cu drag pe amândoi!

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
  irinadPHONEAUTOR REVIEW
  [30.11.22 21:34:09]
  »

  @ANILU: Mă bucur că ți-a plăcut cu mine la Escalade, sincer, eu cred că oricàt ai fi de critic, e imposibil să te lase chiar indiferent un astfel de hotel.

  Sincer, mă aștept să se mai aglomereze în perioada asta, mai ales dacă va ninge. Vor veni mulți care schiază și nu numai, căci se apropie sărbătorile de iarnă.

  Te pup, o seară frumoasă!

  Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

  ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
   (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
  SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
  NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
  EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
  Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

  NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
  Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
  VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
  5 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
  ANILU, doinafil, irinad, maryka, mishu
  Alte impresii din această RUBRICĂEscalade Hotel:


   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

   
  [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
 • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
 • pagină generată în 0.095062971115112 sec
  ecranul dvs: 1 x 1