Raportul pret/calitate lasa de dorit... platesti pentru camera de 4 stele si primesti camera de motel.
Personal dezinteresat si zambete fortate. Servicii de proasta calitate, mancare servita rece si tarziu, totodata nu se respecta gramajele la preparatele servite...
Ni s-a spus la receptie ca una din camere a trecut de la 3 la 4 stele ulterior, insa aceasta era deplorabila, cu mochetele ff patate, am vb apoi cu D-nul R. si ni s-a schimbat cu o alta camera de 4 stele, insa aici temperatura in camera era ff scazuta, au trecut ore pana sa remedieze situatia in seara aceea, sa bage caldura si la noi, a doua seara din nou frig, iar am anuntat la receptie si s-a remediat in final.
Mobilierul in special in camera de 3 stele a fost ff ieftin si fara dressing, existau niste rafturi puse, deschise, intr-un intrand gen debara, nu era pe site asa ceva.
Trimis de Alex-CT in 09.03.16 18:12:01
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în POIANA BRAŞOV.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Alex-CT); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@Alex-CT: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 33&ridAnt=67432
@Alex-CT - Ma bag in seama pentru ca este un hotel pe care il consider bun si despre care am si scris (vezi impresii), in conditiile pretului pentru 4* pe care l-am platit eu (220 lei/ camera/ noapte, cu mic dejun inclus). De acord ca au vrut sa va pacaleasca cand v-au dat o camera de 3*, dar pana la a desfiinta acest hotel... e cale lunga! E ADEVARAT, EU AM FOST IN EXTRASEZON - octombrie.
Noi am papat niste portii chiar corecte, deci cade faza cu gramajele. Despre temperatura camerei... e extrem de simplu: toate camerele de 4* au A/C individual, ce poate fi reglat pe caldura si se incalzeste camera in 15 minute. Zambetele mi s-au parut sincere.
Fara suparare, votul meu vine pentru structura articolului si nemultumirea subiectiva... niciun cuvant despre hotel in sine, amplasare, restul serviciilor (spa, piscina, masaje, biliard, etc), plus lipsa pozelor.
Toate cele bune!
- Nov.2022 ,,Weekend romantic” la Hotel Escalade, Poiana Braşov — scris în 29.11.22 de irinad din TâRGOVIșTE - RECOMANDĂ
- Aug.2019 Escalade, un hotel ce merită recomandat — scris în 26.02.20 de Floryn81 din RâMNICU SăRAT - RECOMANDĂ
- Mar.2018 Distractie la maxim!! — scris în 28.03.18 de GBS din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Din nou la Escalade — scris în 20.08.17 de Georgian79 din SLOBOZIA - RECOMANDĂ
- Nov.2016 Escalade Hotel — scris în 07.02.18 de Velixar din CONSTANţA - RECOMANDĂ
- Oct.2015 'Escalada' in Poiana — scris în 04.11.15 de papone din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- May.2015 Superb — scris în 02.10.15 de tonya_m702 din BUCURESTI - RECOMANDĂ