Am avut o noapte de cazare la Hotel Emma Vest din Craiova, categorisit ca hotel de 4 stele. Hotelul este situat pe Calea Severinului pe partea dreapta a caii principale de acces in Craiova, venind dinspre Filiasi - Droberta Turnu Severin. Nu va folositi de pozitia pe care v-o da google maps, unde desi adresa este corecta, pe harta pozitionarea corespunde Hotelului Emma Est, situat in partea opusa a orasului. Hotelul este vizibil fiind o constructie impozanta cu 6 detaje care domina zona. In apropierea acestuia s-a deschis un nou Auchan.
Hotelul are fata de hotel mediu (pentru Romania am putea spune mediu spre mare), construc tie de sticla, lift modern, restaurant mare, circa 20 camere per etaj, 6 etaje.
Serviciul de receptie este ok. Desi vrea sa para un hotel de top de 4 stele, are unele lipsuri fata de alte locatii de calibru asenmanator. Nu are sala / terenuri sport, masaj, sauna, piscina etc.
Restaurantul mare de la parter seveste si drept sala pentru micul dejun. Un spatiu imens, un mic dejun totusi modest prin comparatie cu alte locatii din tara. A nu se intelege ca nu ai ce manca, dar nici nu uimeste.
Camera curata, incalzire, apa calda, mobilier, baie etc toate ok.
De punctat parcarea din lateralul si spatele hotelului aparent mare. Nu stiu sa apreciez daca face fata la cxapacitate maxima a hotelului, in ziua in care am fost eu, nu am intampinat probleme cu parcarea.
Este un hotel pentru cei care doresc sa caute o cazare mai scumpa si mai ""cu staif"".
Recomand aceasat unitate de cazare pentru segmentul mai sus mentionat.
Dan
Trimis de Dan&Ema in 15.03.14 14:15:47
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Dan&Ema); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.32807324 N, 23.77689645 E - neconfirmate încă