Disneyland,un loc care nu trebuie ratat
Fiind in Paris la plimbare 2 famili impreuna cu 3 copii, era inevitabila excursia la Disneyland si ca sa evitam aglomeratia de la cozile de bilete din fata parcului, ne-am hotarat sa luam biletele cu o zi inainte chiar de la magazinul Disney de pe Champ Elysee. Le puteti cumpara de la subsolul magazinului unde era o casa speciala. Biletele au costat 50 euro adult si 40 copii peste 3 ani pt Disneyland Park iar pt ambele costau cu 10 euro in plus, insa nu v-as recomanda fiindca nu veti reusi sa le cuprindeti intr-o zi pe amandoua.
Avand in vedere ca stateam cam la 1km de statia de metrou de la Defense am plecat pe la 7. 30 dimineata ca pana la ora 9 sa ajungem sa putem profita de toata ziua. Am luat ReR cam 14 stati, aproximativ 1 ora pana la Marne la Valle iar biletele au costat 15 adult si 7 copil dus/intors. M-am felicitat pt ca am luat biletele din timp pt ca erau niste cozi si mai pierdeam timpul pe acolo.
este de poveste, este totul asa de bine organizat ca ramai interzis iar preturile maricele si la mancare si la jucarii. Sfatul meu este sa va duceti si la magazinul Disney daca doriti sa cumparati jucari pt ca erau mai ieftine decat la magazinele din incinta parcului.
Am vazut tot ce era in parc si am reusit sa ne dam in 70%din ele, am vazut parada de la ora 16 si ce de la castel de la ora 19 am colindat magazinele si am plecat la ora 20, 30 rupti de oboseala nu mai spun de copii, dar incantati de tot ce am vazut. Asa ca daca ajungeti la Paris nu evitati sa mergeti la Disneyland indiferent de varsta, merita din plin.
Trimis de bogdan 75 in 12.02.10 19:20:46
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (bogdan 75); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 48.87040000 N, 2.77982000 E - CONFIRMATE
- Oct.2019 Atractiile si cozile din Disneyland — scris în 22.10.19 de Adela Mures din TG MURES - RECOMANDĂ
- Jun.2019 Vacanta la Paris - Partea I Disneyland — scris în 04.02.20 de baron din IAşI - RECOMANDĂ
- May.2019 Magie, culoare, distracție - sfaturi utile — scris în 12.06.19 de dalumian din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Disneyland Paris sau cum să pleci bărbat și să te întorci copil — scris în 06.08.18 de calincheita din REGHIN [MS] - RECOMANDĂ
- Apr.2018 Atunci cand vrei sa te simti copil dai o fuga la Disneyland Paris — scris în 01.06.18 de sebigeanina din PăTâRLAGELE [BZ] - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Disneyland Paris Iulie 2017 — scris în 17.07.17 de Natalia105 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Disneyland, un loc magic la orice vârstă — scris în 09.08.17 de mihar din BRASOV - RECOMANDĂ