Q&A Disneyland Paris (parc de distracții)

Întrebări și răspunsuri [22]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Disneyland Paris (parc de distracții)»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    Nelamuriretrimisă de: elisa c - în [26.05.22 17:39:43]

    Buna, Am o dilema, si ma gandesc ca o consultare cu voi ar fi utila: merg la Disneyland cu fetita mea in 12.06. si  am rezervare de hotel in Paris, bilete de avion cumparate. La sugestia cuiva de pe acest site am rezervat transfer prin https://www.alwayshuttle.com/ de la hotel la aeroport Beauvais (deci pt intoarcere acasa), iar costul aparea ca fiind de 56 de euro. Insa la o ora dupa aceea primesc mesaj de la ei ca rezervarea nu s-a facut, pt ca trebuie sa fim preluate la 4 si ceva dimineata, deci pretul ar fi 120 de euro. daca nu sunt de acord, nu imi vor retrage banii din cont. Intrebarea mea e: ce sa fac, gasesc ceva mai ieftin, sau sa ma consolez cu pretul acesta, ca nu este alteva mai convenabil la acea ora? P. S. Zborul catre Cluj este la 8:40 de pe Beauvais. Multumesc pentru orice idee! :)
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 469

    Bilete acces parctrimisă de: cerutza - în [21.01.20 10:12:30]

    Buna, Ne dorim sa ajungem la Disneyland Paris in perioada 1-3 mai. va rog sa ma ajutati cu un raspuns privind achizitia biletelor de intrare in Parc. Exista o varianta de bilete de acces pentru doua zile in ambele Parcuri, in Disneyland si in Walt Disney Studios? Ma intereseaza sa pot trece din unul in celalat fara interdictii de ora sau ziua. Va multumesc frumos!
    12 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 942

    Parcaretrimisă de: incognito_icd - în [04.11.16 21:11:40]

    Buna! Vreau sa inchiriez masina si vreau sa stiu daca la Parcuri este parcare gratuita sau contra cost? Merci!
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2197

    Disneytrimisă de: 2night - în [25.11.15 13:55:37]

    As dori sa merg si eu la Disney, din pacate doar pe 1 ian pot sa ajung, stie cineva sa-mi spuna si mie daca este deschis pe 1 ianuarie 2016? Multumesc
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1883

    Demipensiunetrimisă de: rodibac - în [04.09.15 11:35:00]

    Buna ziua tuturor! Intrebare : este convenabil sa ai demipensiune? Sa iei cina sau pranzul in unul din restaurantele lor? Iti dau o anumita ora la care sa fi prezent la masa? Mananci tot "fast food" sau e bufet suedez? Unde se ia masa : la hotelul unde esti cazat sau in parc? intentionam sa mergem 2 adulti cu 2 copii de 6 ani (gemeni) si nu sunt hotarata daca sa iau biletul cu demipensiune sau nu, achitand in plus / sejur 250 euro. Va multumesc f. mult
    8 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2276

    TGV de la CDG la Disneyland...trimisă de: VYK_CIVIC - în [09.03.15 17:22:08]

    Din câte am înțeles cel mai rapid mod de a ajunge la Disneyland de la Charles de Gaulle ar fi varianta cu TGV-ul. A folosit-o cineva? Biletele cu cât timp înainte pot fi comandate online? Sau e mai bine să le cumperi de la aeroport? Suntem în formație de 4, din care 1 copil de 6 ani, pentru a verifica și rentabilitatea...
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1891

    Vizitare parcuri intr-o zitrimisă de: mihainutu - în [02.02.15 13:50:59]

    buna, santem un cuplu fara copil si vom vizita Parisul in august. As vrea sa stiu daca avem timp sa vizitam ambele parcuri Disney in aceeasi zi. multumesc
    13 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 3048

    Disneyland Paris - photopasstrimisă de: andreea_c - în [25.06.14 07:51:22]

    Salutare tutror, Am o intrebare pentru cei care au fost in ultima vreme la disney. Am inteles ca ar exista o optiune disneyphotopass + care se poate achizitiona online sau la orice photopass din disney si astfel poti sa primesti toate pozele cu tine facute in parc (de ei) intr-un cont creat de tine si le poti descarca direct acasa. Sa scoti pozele la ei stiu de datile trecute ca e groaznic de scump. Am gasit si o aplicatie de mobil (android) pentru varianta disneyphotopass (nu cel cu +) A folosit cineva aceasta varianta? Stiti mai multe detalii? Aveti idee de costuri?
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2603

    Transfer aeroport CDG Roissy - Serris Val d'Europetrimisă de: Catzus - în [03.04.14 11:43:51]

    Salutare, Plecam sambata asta, 5 Aprilie la Disney si ajungem pe CDG Roissy la 17:20. Ne-am cazat in afara parcului Disney, la hotelul Adagio Marne La Valee - Val d'Europe. Ce optiuni de transfer de la aeroport pana la hotel as avea? M-am documentat si am vazut ca pot folosi ca optiuni de transfer de la aeroport la hotel: 1. RER-ul (RER B line cu schimbare la statia Chatelet-Les Halles de unde se ia RER A line pana la Serris Val d'Europe) - cea mai ieftina varianta dar cu transferul intre statii cu tot ar dura cca. 2 ore 2. TGV -ul. Ceva mai scump dar mult mai rapid. Inconvenientul este ca statia TGV este chiar la parcul Disney si de acolo trebuie sa ma intorc o statie la Serris Val d'Europe, insemnand ca va trebui sa foloses RER-ul). 3. VEA shuttle bus. Mai scump, dar la fel ca TGV-ul, am inteles ca nu au statie decat la parcul Disney. 4. Taxi. Cel mai scump dar si cel mai sigur si comfortabil. Nu as vrea sa arunc cu banii aiurea dar nici sa ma chinui cu bagajele prin tren si gari, asa ca daca m-ati putea indruma ce ar fi mai potrivit de ales si eventual cu niste preturi, v-as ramane recunoscator! Multumesc!
    10 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2994

    Transfer Aeroport Beauvais - Disneylandtrimisă de: carmenciceu - în [13.03.14 08:45:52]

    Compania Alwayshuttle pentru transfer aeroport Beauvais - parc este ok? Urmeaza la finalul lunii martie sa mergem la Disneyland cu 2 copii, unul dintre ei fiind doar de 9 luni, as vrea sa fiu sigura ca va fii ok acest transport. Fiind cu copil asa mic aveti vreo recomandare speciala? Multumesc
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1703

    Cateva informatii!trimisă de: bubulina77 - în [17.02.14 14:42:33]

    Buna, dorim sa plecam in Disneyland din 11 pana in 14 aprilie. E ok oare perioada? Nu e prea frig? Ploaie? ne-am ales aceasta perioada ptr ca nu e asa de aglomerat si ptr faptul ca fetita inca nu a implinit 7 ani si e gratuita cazarea ptr ea. Vom sta 3 zile 2 nopti in Disneyland si o noapte si o zi la Paris. Mergem cu 2 copii si as dori sa stiu de la inceput toate amanuntele. De ex dupa a 3-a zi de parc ne vom intoarce la Paris, imi spuneti cu ce ne putem intoarce? Este ceva Bus?? Cam cat ma costa si daca ma duce direct la hotelul din Paris? Aveti ceva informatii legat de hotelurile din paris? De la agentie ne-au recomandat un hotel din centrul Parisului Rex our comprador costa 155 eur/noapte, mie mi se pare cam mult, eventual aveti idee de ceva mai ieftin? Multumesc!
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1829

    Bilete intrare parctrimisă de: dana76 - în [06.02.14 15:47:06]

    Cand si de unde pot procura bilete de intrare in parcuri ieftine? Am rezervare de pe 27.09 - 02.Oct 2014. Multumesc.
    16 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 8051

    Mâncare în parctrimisă de: rudy7003 - în [18.01.14 23:06:19]

    Bună seara Vă rog să îmi spuneți dacă este permisă intrarea în parc cu mâncare și băutură (ex. un sandwich, o sticlă de apă, fructe, etc.) Mulțumesc
    9 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 4481

    Mijloc de transport aeroport disneylandtrimisă de: almaria - în [12.11.13 12:09:58]

    Ce mijloc de transport exista intre aeroportul Beauvais si Disneyland?
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1388

    Unde putem manca mai ieftinut (2 adulti + 2 copii) in parcuri?trimisă de: OnitzaC - în [12.06.13 15:54:10]

    Nu as iesi din parcuri pentru masa de pranz sau cina... o masa va fi mai consistenta, in rest sandvisuri... si parca nu i-as tine numai pe junk food 4 zile pe copii, dar mancarea mai sanatoasa stiu ca e mai scumpa; asta e, o zi-doua le-oi lua mai sanatos, insa unde recomandati? Ma refer la un orez cu carnita de pui pt ei, sau niste cartofi la cuptor de ex, ceva de genul... ca meniul cu cartofi prajiti si nuggets apare peste tot...
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1839

    Cu mana gipsata? trimisă de: loreda - în [03.06.13 14:30:00]

    Buna! Tot eu! A fost careva nevoit sa plece la Disney cu mana gipsata pe avion? Ce documente ne trebuie? Trebuie facut ceva in mod special? Multumesc.
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1234

    plecare in 12 iunie 2013? trimisă de: loreda - în [03.06.13 14:04:28]

    Buna ziua, tuturor! Ma intereseaza daca pleaca cineva la Disneyland din 12 iunie 2013? Noi mergem pentru prima data, nu prea cunoastem limba franceza si ne gandeam ca ne-am putea ajuta unii pe altii sau macar la transferul de la Hotel Santa Fe. Plecam din Bucuresti, cursa orei 07.55. Speram sa mai fie cineva!!! Multumim!
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1279

    Recomandare cazaretrimisă de: dab - în [09.10.12 19:37:27]

    Va rog sa-mi recomandati un hotel decent ( 2-3 stele ) in afara parcului , preturile pentru cele din interiorul parcului mi se par foarte mari . Cat costa costa biletele de intrare in parcuri cumparate direct din parc ?
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1952

    disneyland-inchiriere masinatrimisă de: titigeolgau - în [05.09.12 21:03:41]

    salut, ca un mijloc de transport in primul rand pentru dus de la aeroport beauvais la disney si apoi pentru folosinta personala (fie si numai pentru a te duce la auchan in val d'europe pt mancare every day), plus de fapul ca eu de ex. am bilete la disney in perioada 11-15.11.2012 si am zbor dus pe 11 si intors pe 16 deci am o zi de plimbat a incercat cineva sa inchirieze masina ? eu am gasit pe site-ul aeroportului beauvais firme de inchiriat masini si ies undeva la 200-250 euro pe toata perioada. a mai facut cineva asta, poate da o sugestie o idee ceva? cu multumiri anticipate oricum.
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1124

    Cazare Disneylandtrimisă de: alexionescu - în [20.02.12 20:45:34]

    Vreau sa petrec cateva zile in Disneyland Paris. Ma intereseaza cum este cu cazarea in parc, la hotelurile din interior. Daca stau in apropiere cum se face cu accesul? Biletul este pentru o intrare sau este valabil toata ziua si pot sa ma duc de dimineata, sa plec la pranz si sa ma intorc seara pe acelasi bilet?
    8 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 4332

    Perioada optima pentru vizitat Disneyland-ultrimisă de: szilardnagy - în [01.06.11 14:40:18]

    ne-am planificat plecarea spre disney pe 01.07... acum prima intrebare ar fi: ce parere aveti despre perioada asta? din ce am auzit ar fi foarte aglomerat, atat parcurile cat si parisul. mi-ati indica alta perioada ex: 25.08... sau 01.09... pana la inceperea anului scolar. multumesc si astept un raspuns...
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 3391

    [Fără titlu]trimisă de: cameliad - în [03.01.10 21:41:30]

    Buna ! As dori sa stiu cum se poate ajunge de la aeroportul Beauvais la Disneyland.
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2126

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Disneyland Paris (parc de distracții)
    pagină generată în 0.035017967224121 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]