Tinutul Disneyland Paris este absolut mirific. Este o lume care te teleporteaza foarte rapid in anii copilariei. Am stat o zi de dimineata pana seara si nu a fost suficient timp pentru a explora toatele minunatiile de acolo. Am prins 2 parade+focul de artificii de la final care au fost absolut senzationale. Isi merita toti banii. Desi ideal ar fi sa va luati un sejur de 2-3 zile (au si hoteluri).
Personalul de acolo are un comportament ireprosabil. Conditiile sunt de nota 10+ iar serviciile sunt pe masura costurilor.
Sfatul meu este sa nu intrati la magazinele disney pentru ca nu va veti abtine sa luati toate nebuniile care-ti fura ochii. Sa nu mai zic de domnii si doamnele vanzatoare care atunci cand mergi la casa sa achiti te desting cu cate o glumita.
Trimis de elydum in 20.08.13 11:31:16
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în FRANȚA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (elydum); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 48.87040000 N, 2.77982000 E - CONFIRMATE
@elydum: bun-venit pe sait şi în comunitatea AmFostAcolo.ro.
- Oct.2019 Atractiile si cozile din Disneyland — scris în 22.10.19 de Adela Mures din TG MURES - RECOMANDĂ
- Jun.2019 Vacanta la Paris - Partea I Disneyland — scris în 04.02.20 de baron din IAşI - RECOMANDĂ
- May.2019 Magie, culoare, distracție - sfaturi utile — scris în 12.06.19 de dalumian din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Disneyland Paris sau cum să pleci bărbat și să te întorci copil — scris în 06.08.18 de calincheita din REGHIN [MS] - RECOMANDĂ
- Apr.2018 Atunci cand vrei sa te simti copil dai o fuga la Disneyland Paris — scris în 01.06.18 de sebigeanina din PăTâRLAGELE [BZ] - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Disneyland Paris Iulie 2017 — scris în 17.07.17 de Natalia105 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Disneyland, un loc magic la orice vârstă — scris în 09.08.17 de mihar din BRASOV - RECOMANDĂ