Am ajuns in Disneyland cu TGJ-ul TGV-ul de la Grenoble unde am mai stat pentru cateva zile la niste rude. Gara este foarte mare si curata. Nu ma asteptam sa fie atat de aglomerat intr-o periada in care nu este sezon, in zile lucratoare. In fine, a durat ceva timp sa ne inregistram si sa ne preia bagajele cei de la conducere.
Fetita noastra era atat de nerabdatoare sa incerce toate mountain-rousse-urile iar noi eram atat de obositi! Dar am incercat sa trecem peste si sa intram in Lumea Basmelor.
Primul obiectiv a fost Space Mountain Mission 2. Eu nu m-am dat pentru ca sincer mi-a fost teama. Dar ea si sotul nici nu au stat pe ganduri. Au spus ca au fost foarte incantati, dar in acelasi timp si ca a fost cam zbuciumat. Nu recomand copiilor sub 12 ani din cate am vazut. Toti oameni ieseau ba vomitand, ba facandu-si cruce, ba foarte incantati. Dar nu il ratati pentru ca este o experieta unica!
Parcul este inpartit in 4:
-Frontierland (unde sunt o multime de atractii in stil wasteern. cele mai frumoase de aici sunt: 1. Big Thunder Mountain care a fost preferatul fetitei noastre, 2. Phanor Manor sau casa groazei care pe dinafara pare o nimica toata, dar inauntru credeti-ma este ceva uimitor noi ne-am dat de 2 ori. 3. Thunder Mesa Riverboat Landing o plimbare cu vaporasul... este foarte interesant)
-Adventureland (se intelege din nume ca este plin de aventura. cateva exemple: La Cabane des Robinson este un copac imens in care urci si sus sunt expozitii interesante din aventurile lui Robinson merita vezut; La Plage des Pirates plaja piratilor, Indiana Jones et le Temple du peril a fost forte foarte foarte interesant noi ne-am dat de 3 ori si nea-m mai fi dat; Pirates of Caribbean noi nu am putut sa ne dam pentru ca era in renovari dar am inteles ca este ceva splendid.
- Fantasyland (este o lume minunata pentru cei mici dar si pentru adulti. cele mai interesante sunt; Blanche-neige et les Sept Nains- este un carusel Alba -ca-Zapada pentru copii dar ne-am dat si noi si acolo choar simti ca redevii copil; Les voyages de Pinocchio tot in genul celui precedent dar de data aceasta cu Pinocchio; Peter Pan's Flight este ceva frumos; Dumbo the Flying Elephant; It's a small world merita vazut de toata lumea este ceva extraordinar... si inca multe altele...
-Discoveryland (foarte frumos si interesant. atractiile principale: Buzz lightyear Laser Blast, Orbitron merita sa va dati; Star Tours ne-am dat de 3 ori, este un simulator dar este foarte interesant; Captain EO este un film 3D cu efecte minunate; Space Mountain de care v-am mai spus; Autopia nu ne-am dat pentru ca era coada prea mare trebuia sa asteptam 1 h 35 min.
Si in Disney Studios sunt foarte multe atractii: Crush's Coaster ne-am dat de 2 ori si a meritat asteptarea este magnific, Les Tapis Volants covoarele lui Aladin ne-am dat tot de 2 ori, Toy Soldiers Parachute Drop; RC Racer chiar daca pare inspaimantator, merita; Tower of Terror nu ne-am dat, mi s-a parut prea periculos, Rock'n'RRoller Coaster avec Aerosmith, si altele...
Deci Disneyland Paris este un loc pe care il recomand oricui, este mai mult decat va imaginati! MERITA!!!
Concediu placut!
Trimis de claudia diana in 06.04.11 12:42:15
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în FRANȚA. A mai fost în/la: In grenoble, in Lyon, in Paris, in Annecy
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (claudia diana); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 48.87040000 N, 2.77982000 E - CONFIRMATE
Retras notele de la "Servicii", "Cazare" si "Bucatarie si masa", specifice unitatilor de cazare. Poti reveni, insa, cu un articol distinct despre hotel si notele aferente.
Am vrut sa scriu TGV
nota webmaster: corectat in text
- Oct.2019 Atractiile si cozile din Disneyland — scris în 22.10.19 de Adela Mures din TG MURES - RECOMANDĂ
- Jun.2019 Vacanta la Paris - Partea I Disneyland — scris în 04.02.20 de baron din IAşI - RECOMANDĂ
- May.2019 Magie, culoare, distracție - sfaturi utile — scris în 12.06.19 de dalumian din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Disneyland Paris sau cum să pleci bărbat și să te întorci copil — scris în 06.08.18 de calincheita din REGHIN [MS] - RECOMANDĂ
- Apr.2018 Atunci cand vrei sa te simti copil dai o fuga la Disneyland Paris — scris în 01.06.18 de sebigeanina din PăTâRLAGELE [BZ] - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Disneyland Paris Iulie 2017 — scris în 17.07.17 de Natalia105 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Disneyland, un loc magic la orice vârstă — scris în 09.08.17 de mihar din BRASOV - RECOMANDĂ