Este o experienta interesanta, dar va puteti lipsii, voi adultii.
Am stat doua zile, pentru ca una nu ajunge si am dormit la un hotel din acest parc de distractii. Am fost in timpul pastelui catolic din 2009.
Primele zile cu soare puternic din acel an, lume ca la balamuc.
Am stat la cozi de mi-a venit rau.
Pentru copiii mici recomand trenuletele cre te duc in lumea unei anumite povesti (Alba ca zapada, Pinochio...).
Am facut greseala sa ma dau in montaigne-russe Indiana Jones, imi tremurau picioarele.
Dupa ce am stat 2 ore la coada m-am dat in Finding Nemo, o alta tampenie de acelasi gen, numai ca este acoperita si in intuneric. Desi este permis cu copii, eu nu va recomand sa-i luati.
Hotelul este construit ca-n filmele lui Disney, fara a avea cine stie ce lux, dar are de toate.
Aglomeratie la orice. Trebuie sa va inarmati cu rabdare.
Trimis de osontea in 13.09.10 23:19:22
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în FRANȚA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (osontea); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 48.87040000 N, 2.77982000 E - CONFIRMATE
De mult timp ma bate fata mea la cap sa mergem si noi pe aici. I-am spus ca trebuie sa mai strangem ceva banuti si apoi o sa mai vedem.
Am stat la Newport Bay Club. Am luat un pachet de pe internet o noapte la hotel și două zile în parc. Hotelul este chiar în zona parcului, este de trei stele. Țin minte că după o zi de stat la toate cozile din parc a doua zi dimineață am stat la coadă la masă, dar nu foarte mult. Nu am foarte multe detalii stând numai o noapte, însă am avut timp de o baie la piscina acoperită și de o joacă a copiilor în hol unde te întâlnești cu diferite personaje din desenele animate și unde sunt activități pentru copii. După o zi in parc nu prea ai chef decât de un duș și un somn bun pentru că ziua următoare te așteaptă alte cozi.
Nu știu ce perioadă a anului este mai bună pentru a merge acolo. Noi am fost de Paștele catolic în 2009 și era foartă multă lume. Hotelul era full.
- Oct.2019 Atractiile si cozile din Disneyland — scris în 22.10.19 de Adela Mures din TG MURES - RECOMANDĂ
- Jun.2019 Vacanta la Paris - Partea I Disneyland — scris în 04.02.20 de baron din IAşI - RECOMANDĂ
- May.2019 Magie, culoare, distracție - sfaturi utile — scris în 12.06.19 de dalumian din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Disneyland Paris sau cum să pleci bărbat și să te întorci copil — scris în 06.08.18 de calincheita din REGHIN [MS] - RECOMANDĂ
- Apr.2018 Atunci cand vrei sa te simti copil dai o fuga la Disneyland Paris — scris în 01.06.18 de sebigeanina din PăTâRLAGELE [BZ] - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Disneyland Paris Iulie 2017 — scris în 17.07.17 de Natalia105 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2017 Disneyland, un loc magic la orice vârstă — scris în 09.08.17 de mihar din BRASOV - RECOMANDĂ