Am descoperit un oras minunat, in care ne-am simtit extraordinar. In septembrie, era o racoare placuta, aer curat, curatenie, liniste, tot ce vrei sa te plimbi. Si asta am facut. Nu am mers pentru cumparaturi, desi am cumparat cate ceva, atrasi de preturile foarte convenabile si calitatea produselor.
Tot sejurul ne-am plimbat cu harta in mana pe strazi, zi si noapte. Nu iti veneasa te intorci la hotel. E un oras cu multe cladiri vechi, ingrijite si cu o arhitectura deosebita, in stil baroc.
De asemenea, sunt o multime de muzee. Am vizitat Catedrala Sf. Stefan, Palatul Schonbrunn, Hofburg - Muzeul de arta, Muzeul de istorie, Biblioteca Nationala, Muzeul Sissi, Grajdurile imperiale.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (alge); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
:O o caracterizare atit de scurta despre un oras atit de frumos. pacat
da, asa e, dar eu astept pozele, sunt sigur ca ne vor spune multe lucruri interesante!
retras punctele standard (="votul site-ului"), nu-mi pare ca review-ul ar corespunde asteptarilor comunitatii, din punct de vedere cantitativo-calitativ...
Sunt de acord cu voi. Acest oras merita o prezentare mai amanuntita, dar, din pacate, am fost intrerupta de copilasii mei si am trimis doar ce apucasem sa scriu. Oricum, voi reveni cu mai multe detalii.
@alge din pacate nu te-ai tinut de cuvant si nu ai mai scris nimic... te iert copilasii te-au intrerupt... pozele insa sunt superbe asa ca totusi incerc sa te punctez!
- Aug.2023 Hermesvilla – „Palatul viselor” — scris în 10.12.23 de geani anto din GALAţI - RECOMANDĂ
- Aug.2023 La pas prin centrul vechi al Vienei — scris în 02.12.23 de geani anto din GALAţI - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Gustav Klimt si Palatul Belvedere — scris în 26.11.23 de geani anto din GALAţI - RECOMANDĂ
- Feb.2023 Ce poți face o zi în Viena, cu buget redus... — scris în 09.02.23 de alex1987sb din SIBIU - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Viena în 4 zile — scris în 26.08.22 de Marelte din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2022 Cu copiii la Viena! — scris în 22.06.22 de valentinag din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2021 Sfaturi de calatorie cu transportul public prin Viena — scris în 18.09.21 de anca73 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ