De curand am primit vizita unei rude din Spania, care a fost interesata sa vada Delta. M-am informat pe internet si am ajuns sa contactez o familia Zait din Sulina care are o pensiune frumoasa.
Am locuit in 2 camere cu cate 2 locuri, am mancat acolo mancare pregatita de gospodina casei (bors de peste, plachie de peste, lapte proaspat, mamaliga).
Familia are o barca cu motor si am mers toti 5 intr-o excursie de 4 ore pe Canalul Barbosu, Canalul Cardon, Golful Musura, reintrare in Bratul Sulina, vizitarea locului de varsare in marea Neagra si intoarcere in Sulina.
Nu va descriu minunatiile pe care le-am vazut, pentru ca daca nu si vedeti acest loc unic, n-ar avea rost. Excursia ne-a costat 2 milioane. Inca n-am descarcat fotografiile ca am sosit abia aseara tarziu. Nu sunt deosebite, fotografii ca cele facute de mine pot fi vizionate pe numeroase site-uri, important este sa traiti bucuria de a vedea personal frumusetile.
Trimis de arel in 25.07.11 15:06:32
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SULINA. A mai fost în/la: Hotel Muscelul, Cimpulung Moldovenesc
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (arel); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Buna!
Imi poti da cateva detalii suplimentare despre pensiune? Cum era dpdv al curateniei? Pt ca mergem cu copii e foarte important aspectul asta. Ati avut camera cu baie sau fara?
Multumesc!
Ani
@puisorul:
Camerele in care am locuit sunt situate la etajul 1, fiecare are baie cu dus si apa calda, televizor, iar in privinta curateniei nu am avut reprosuri.
Afara in curte, sub un fel de cerdac, sunt 2 sau 3 mese mari, unde se serveste masa, televizor. In zona este un magazin-restaurant, de unde se pot cumpara diverse: bauturi racoritoare, bere, mancare, dulciuri, fruncte, etc.
Unele strazi din Sulina au amenajari modeste sau sunt neamenajate, iar orasul mai are multe de facut pentru a impresiona el insusi dpv turistic.
Pentru alte relatii, nu ezitati sa sunati la pensiune, sau, incercati sa gasiti si alte variante in situatia cand aveti alte cerinte.
- Jun.2024 Sulina mea — scris în 23.10.24 de Chloe din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2024 De ce iubim Sulina? — scris în 16.05.24 de pepsi70ro din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Sulina - transport catre plaja nota 2 — scris în 26.08.23 de kemi27 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Sulina, cea mai romantica destinatie de vacanta din Romania — scris în 21.08.23 de raducondurache din SFANTU GHEORGHE - RECOMANDĂ
- Jun.2023 Vacanta la Sulina — scris în 07.06.23 de marianaonesti din ONESTI - RECOMANDĂ
- May.2023 Vacanta frumoasa — scris în 31.05.23 de Muntomanul din SINGEORGIU DE MURES - RECOMANDĂ
- Sep.2021 Sulina, orașul dintre ape — scris în 14.12.21 de monik-50 din BRAILA - RECOMANDĂ