Dupa o lunga asteptare am ajuns sa vizitam Delta. zona Sulina. am plecat din Tulcea masina lasato la Casa Sindicatelor in parcare in jur de 110 ron am platit pe 7 zile. Barca rapida 80 ron persoana. cu Nautica Sulina firma serioasa.
Sulina pare mult spus oras cu oameni draguti. curti ingrijite. strazi prafuite doar cateva pavate. cazari pt toate buzunarele.
noi am fost la sfarsit de mai. nu erau țantari. caldura normala. multi caini. vagabonzi.
mancarea un fel 40.45 ron. la restaurant. punctele gastronomice preturile sunt in jur de 90 ron felul unu si doi. preturile la masa mi s au parut c am mari.
in rest exista un mic muzeu privat cu obiecte de marinarit si nu numai. cimituril cu mormintele vechi cunva reprezinta istoria locului. cladiri vechi istorice prea putin puse in valoare.
am facut si cateva excursi preturile incep de la 70 ron.
plaja la 2.3 km frumoasa salbatica.
recomand Sulina. Delta aceasta minune a naturi pe care ar trebui sa o respectam. cel putin odata in viata merita vizitata zona.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Delta. Canalele Plaja un locuri bune pt relax
Trimis de Muntomanul in 31.05.23 09:13:36
- A fost prima sa vizită/vacanță în SULINA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Muntomanul); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Odată cu primele impresii trimise, @Muntomanul: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 111141&hid=2514.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat câte ceva, ar fi zuper-util — link încărcare video.
- Jun.2024 Sulina mea — scris în 23.10.24 de Chloe din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2024 De ce iubim Sulina? — scris în 16.05.24 de pepsi70ro din CONSTANTA - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Sulina - transport catre plaja nota 2 — scris în 26.08.23 de kemi27 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Sulina, cea mai romantica destinatie de vacanta din Romania — scris în 21.08.23 de raducondurache din SFANTU GHEORGHE - RECOMANDĂ
- Jun.2023 Vacanta la Sulina — scris în 07.06.23 de marianaonesti din ONESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2021 Sulina, orașul dintre ape — scris în 14.12.21 de monik-50 din BRAILA - RECOMANDĂ
- Aug.2020 Plaja din Sulina — scris în 03.09.20 de mardanelo din ROMAN [NT] - RECOMANDĂ