La sfarsitul lunii august ne-am hotarat sa petrecem cateva zile in statiunea Slanic Moldova. Prietenul meu mai fusese acolo cand era mic si isi amintea ca este o statiune foarte frumoasa.
Din pacate acum nu mai este asa, este o degradare destul de mare. Statiunea nu prea iti ofera nimic pentru petrecerea timpului. In zona turistica exista un magazin alimentar, un magazin cu haine, un second hand si cateva casute cu suveniruri, niste hoteluri si restaurante.
Aspectul total este unul neingrijit, impresia mea este ca nu s-a mai facut nici o investitie in ultima perioada, tot ce exista acum este ceea ce a ramas de pe vremea comunismului.
Singurul lucru dragut este parcul, chiar este ingrijit si amenajat si se vede ca se ocupa cineva de el in permanenta. La intrarea in parc era scrisa data din calendar cu flori, deci cineva in fiecare dimineata replanta florile sa "schimbe" data.
Aleea izvoarelor este destul de degradata si ea, multe izvoare nu mai au nici macar acele placute de informare cu proprietatile apei.
Daca nu esti fan mers prin padure si nu vrei sa tii o cura cu acele ape minerale nu prea ai ce face acolo, cred ca este suficienta doar o oprire de cateva ore in drum spre o alta destinatie.
Trimis de ioanaf11 in 02.09.19 10:24:30
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ioanaf11); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Descoperă Slănic Moldova, SLĂNIC MOLDOVA" (deja existentă pe sait)
---------
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 86&ridAnt=96366
- Feb.2022 La Slănic, așa-ntr-o doară — scris în 14.02.22 de Yersinia Pestis din MăRăşEşTI [VN] - RECOMANDĂ
- May.2021 Stațiunea Slănic - 'Perla Moldovei' — scris în 14.06.21 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2021 Biserica Romano-Catolică - Slănic Moldova — scris în 08.06.21 de iulianic din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2020 Traseul 300 de trepte — scris în 24.09.20 de puiutea din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2018 Candva 'Perla Moldovei' — scris în 18.11.18 de iulix_73 din BARLAD - RECOMANDĂ
- Sep.2018 Stațiunea Slănic Moldova - trasee turistice și alte informații — scris în 11.10.18 de Floryn81 din RâMNICU SăRAT - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Trei zile la Slănic Moldova — scris în 25.08.17 de Rofri din BRAşOV - RECOMANDĂ