Milano - orasul modei
De mers la Milano am mers de f multe ori pt ca am o matusa acolo, dar nu mai fusesem de vreo 10 ani, asa ca in vara acelui an mi-am luat sotul si fetita si ne-am hotarat sa mergem sa facem pastele catolic acolo si cu aceasta ocazie sa si vizitam, sa vada si ei ce tot le povesteam.
Asa ca am profitat si de vacanta copiilor din primavara si am plecat 2 saptamani cu tot cu drum.
Am vizita Domul din Milano care este o opera de arta cu mii de statuiete, o splendoare alba o dantelarie, ceva unic in lume. Galeriile Vittorio Emanuelle care sunt o bijuterie de arta construita in forma de cruce cu acoperisul facut numai din arcade si vitralii unde sunt cele mai scumpe magazine si cele mai multe bijuterii si care fac legatura intre Domul di Milano si Scala. Scala din Milano care este renumita in toata lumea si unde au loc cele mai mari spectacole. Palatul Sforzesco care e f impunator si am stat langa fantana arteziana sa ne relaxam
Bineinteles ca a trebuit sa ducem fetita si la parcul de distractii "Luna Parc" unde s-a distrat copios si ea dar si noi.
Am vazut Cimitirul Monumentale care este f vechi si unde sunt inmormatati tot felul de bogatasi din vremuri stravechi (din vechea clasa).
A fost un concediu f reusit
Trimis de Valentina69 in 28.12.09 15:14:13
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Valentina69); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Daca spuneai ceva despre Pinacoteca Brera, sau despre Rondanini Pietà de Michelangelo, de la Castello Sforzesco, puteai lua primul vot de la mine.
- Jul.2024 O vizită-fulger în Milano — scris în 11.11.24 de AZE din SIBIU - RECOMANDĂ
- Jul.2024 Teatro alla Scala — scris în 19.07.24 de adso din IAşI - RECOMANDĂ
- Feb.2024 Generalități din Milano la început de 2024 — scris în 13.03.24 de tata123 🔱 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jul.2023 O zi în Milano — scris în 14.08.23 de Marius 72 din MEDIAş [SB] - RECOMANDĂ
- Mar.2023 Programul nostru pentru city break Milano — scris în 16.03.23 de Chloe din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Sep.2019 Ho visto Milano camminato a piedi — scris în 14.09.19 de fanespoitorul din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Sep.2018 O foarte scurtă vizită — scris în 01.10.18 de robert din BUCURESTI - RECOMANDĂ