Los Angeles un oraș ca toate orașele
Am început dimineața cu un mic bagaj si o cafeluță si am pornit către Los Angeles, toti 4. Am parcat, 20 usd, si am pornit pe jos pe bulevardul Walk Of Fame, si am făcut poze cu stelele mai cunoscute si plăcute de noi, de ex. Bruce Willis, Rod Stewart, Kevin Costner, Trump. Ma asteptam sa vad o strada îngrijită, doar turistică, sa recunosc imprejurimile, dar arată ca o strada obișnuită. O nebunie haotică aici, am facut poze cu tot felul de manechine Vin Diesel, King Kong, tânărul din Bunicul Dezlănțuit si cu masina viitorului. Ne-am cumpărat magneți si un pachet de carti de joc cu star trek.
Am vazut Dolby Theatre unde se tin ceremoniile de Oscar, si chiar nu seamănă cu ce vedem noi la televizor. Am fost la Beverly Hills, un cartier obisnuit si neavând celebrul semn pe care il stiam eu din film nu am mai oprit si i-am dat direct Santa Monica Pier. O plaja imensă cu renumitul peisaj care apare in filme. Am bifat si locatia asta, am pasit un pic in Ocean cu picioarele dar era prea rece, si am plecat spre San Diego.
Ma bucur ca am vazut Los Angeles, dar credeam ca e ceva " oau" doar e Hollywood. Puteai face un tur cu bus-ul pe langa casele vedelor dar mi s-a parut asa de ciudat sa stai sa te uiti din depărtare la case, doar ca stau vedete in ele? Pas.
De asta nu e bine sa mergi undeva cu o anumită parere, du-te si nu crede pana nu vezi. Poti lua ceva sfaturi orientative, dar nu lua totul cum ti se prezintă. Ma bucur ca am vazut si L. A. ca pe urma imi parea rău sa nu fi trecut pe acolo.
Trimis de Aniram in 19.07.19 10:03:43
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în AMERICA DE NORD. A mai fost în/la: Dupa, San Diego
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Aniram); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- May.2022 Din nou in minunatul Los Angeles — scris în 24.06.22 de câinele roşu din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2018 10 zile in LA — scris în 06.09.18 de Suditu din CHIAJNA [IF] - RECOMANDĂ
- May.2017 L A este într-adevăr oraşul îngerilor — scris în 07.06.17 de câinele roşu din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Apr.2017 Obiective turistice LA - partea a doua — scris în 27.05.17 de narcisa din BACAU - RECOMANDĂ
- Apr.2017 Obiective turistice LA - partea intai — scris în 09.05.17 de narcisa din BACAU - RECOMANDĂ
- Mar.2016 Los Angeles - o escală reușită — scris în 12.04.16 de zake din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Feb.2016 Los Angeles (Februarie 2016) — scris în 08.03.16 de Victoria_W din ELVEţIA [ALTE ZONE] - RECOMANDĂ