Mi-au placut mult pozele, insa viata la Copenhaga dupa mine este extrem de scumpa, si nu m-as duce nici macar in vizita. Transformati in banii nostri ca sa va dau citeva exemple, intrare la Tivoli 50 lei, in orice vrei sa te dai se plateste in plus. Bere la pahar 12 lei, bere la magazin la doza si bauturi racoritoare la fel 12 lei, la restaurant berea, o halba 25 lei. Pe strada un hot dog 11 lei, o sticla de apa 4 lei de 0. 5
Va doresc succesuri si sa aveti bani multi.
Trimis de zpedro* in 20.08.10 18:43:49
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (zpedro*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Dupa preturile date de tine e mai ieftina decat in Viena!
Nu am inteles fraza:
”viata la Copenhaga dupa mine este extrem de scumpa, si nu m-as duce nici macar in vizita
Pai nu AiFostAcolo??
haios, la ultimele postari am zis ca sint doar poze. au fost ai mei, nu eu, si ca pun poze pt frumusetea lor
eu nu am inteles cand au fost... "ai tai" la Copenhaga...
Intre fotografii se regaseste si Mica Sirena, doar ca din mai si pana in octombrie a. c. este... "plecata" la Expozitia Universala de la Shanhai, China... Poate ne lamuresti...
Si atentie, nimic nu este ieftin nicaieri, depinde doar de orizontul tau de asteptare si de dorinte... Eu nu merg pt. cumparaturi si nici pt. localurile, fie ele si cu tot ce inseamna"specific"... Dar, evident, fiecare isi cunoaste atat... "talia" cat si... "cureaua"... ! Vlad.
Uite ca m-am lamurit... Ai scris ca sejurul a fost in august... 2010... Nu stiu ce sa zic... "micutza" nu prea era acolo unde sta ea de obicei... , adica, la Copenhaga... Asta se poate verifica... In acest moment, in acel loc se afla un ecran mare pe care... ruleaza in direct imaginea sirenei la Shanhai... Se vad oamenii care o privesc, care umbla pe langa ea, dar totul se petrece... in China! .
imi pare rau sa te contrazic. ma indoiesc ca ai mei au inventat. una din sirene e in china cum zici tu
dar cea pozata e cea din tivoli, parcul de distractii din copenhaga. asa ca da-i pe google si vezi ca de fapt a plecat alta mica sirena nu cea din parc
Ai dreptate, mai ales ca poza ta cu sirena a fost grupata la tema "Poze Tivoli", deci... e corect, imi cer iertare pt. indoiala.
Adevarata "sirena " se afla in China, este cert, ea este cea de la malul marii, dar o copie se gaseste... in Tivoli! Recunosc, eu n-am zarit-o pe... asta mica... Am vazut insa mulajul originalului, care se afla in muzeu... Dupa acest mulaj, originalul a fost... refacut de cateva ori, pe ici, pe colo, pe unde a fost vandalizat.
pot sa confirm cele scrise de zpedro. Intradevar, viata la Copenhaga e foarte scumpa. Cea mai ieftina masa de pranz e peste 50 euro. intradevar primul soc e cel al frumusetii locurilor, iar al doilea al preturilor. Cu preturile te obisnuiesti in cateva ore.
Eu am stat din pacate doar cateva zile, dar cu siguranta voi reveni.
Mica sirena de la Tivoli e doar o copie.
- Jul.2024 City break Copenhaga — scris în 20.09.24 de Chloe din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- May.2023 Copenhaga, capitala țării celor mai fericiți oameni, în 3 zile — scris în 25.02.24 de sunflower din ALBA IULIA - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Copenhaga pentru copii — scris în 01.05.23 de danah71 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2022 Am dat o fugă și prin Copenhaga — scris în 04.01.23 de msnd din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Oct.2019 Copenhaga – oraşul oamenilor fericiţi — scris în 29.04.20 de gettyy din IASI - RECOMANDĂ
- Apr.2018 De capul nostru prin Copenhaga — scris în 18.05.18 de Marius 72 din MEDIAş [SB] - RECOMANDĂ
- Apr.2018 Cu Allan prin capitala daneză — scris în 14.05.18 de Marius 72 din MEDIAş [SB] - RECOMANDĂ