da de ce spun ca e o gluma buna este simplu am plecat si eu la schi miam spus sa caut ceva langa partie asa am ajuns la cota 1400 un hotel dragut dar sa facut curat in cam abia a 3 zi
dupa ce mam cazat mancarea ff scumpa dar asta nui o prob dar calitatea mancarii asta da o fff mare problema am comandat un cotlet de purcel mi la adus aproape decongelat si putin parlit adica crud si partial congelat asa ca va imaginati bucuria cateilor care erau pe afara ce pot sa va spun e ca am 5 zile decand vomit intruna ma doare ficatul si stomacul si capul da sa va linistesc va pot spune ca nu am mai mancat si in alta parte ci doar la hotel asa ca hotelul cota 1400 este e mare gluma pe care insa nu o recomand
Trimis de hascu liviu in 13.03.13 18:31:57
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SINAIA. A mai fost în/la: danubius sovata mamaia hotel goden tulip etc
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (hascu liviu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.35570385 N, 25.51952362 E - CONFIRMATE
@hascu liviu, ai spus că hotelul este drăguţ, nu ai spus nimic despre dotările camerelor şi totuşi ai notat cu 0 cazarea. Curăţenia intră în nota serviciilor, că am înteles că asta te-a nemulţumit.
Poţi folosi funcţia EDIT IMPRESII, pentru a ne spune câte ceva şi despre camere, ca să înţeleagă toată lumea de ce ai notat cu 0 acest capitol.
Și, nu în ultimul rând, bine ai venit în rândul membrilor AFA!
@webmaster28: da din exterior hotelul arata superb dar de cand ai intrat in hotel te lovesti de mirosul de mucegai; in camera exista un frigider dar nu functiona, patul a fost ok, dulapul nu se inchidea, avea televizor dar ca si aspect nu ma leg de dotarea camerei pt ca nu mam cazat la cota 1400 pt a sta in camera - nu mia placut faptul ca serviciile sunt extraordinar de proaste.
bucataria este exraordinar de scumpa dar si ff proasta, persoanele care servesc te lasa sa astepti de iti trece foamea.
deci sincer nu sunt o persoana mofturoasa dar ce am vazut la cota 1400 unde am platit pt 4 nopti si a 3 zi am plecat, din cauza ca mi sa facut rau si am inceput sa vomit din cauza mancarilor pe care le serviau,
as fi inteles daca acest lucru mi se intampla doar mie as fi crezut ca e ceva cu mine dar si sotia a avut acelias probleme; coincidenta e prea mare nu crezi iti pot spune fff sincer ce am patit la 1400 unde totusi na au pretentii de 3 stele nu am mai patit nici odata si merg cam de 6 sau 7 ori pe an in scurte concedii
- Oct.2018 Hotel ramas in anii '80 — scris în 02.11.18 de ioppo din PRAHOVA - RECOMANDĂ
- Sep.2017 Brânză bună în burduf de câine: bine dar cu puţină atenţie la detalii se putea foarte bine! — scris în 17.09.17 de cod_gabriel din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2013 Turism tipic romanesc... — scris în 30.09.13 de talidutza din CRAIOVA - nu recomandă
- Jan.2013 Week-end perfect... — scris în 22.04.13 de MDIANA din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jan.2013 Amplasarea este excelentă. În rest... — scris în 24.03.13 de Kalin7 din CHISINAU - nu recomandă
- Jan.2013 Revelion 2013 — scris în 04.01.13 de pislaru mihai din PITESTI - RECOMANDĂ
- Nov.2012 Un week-end minunat — scris în 25.06.13 de MarianSim din BUCURESTI - RECOMANDĂ