Dezamagire completa, dar citeste tot sa aflii de ce
Stimate cititor,
Vin in completarea tuturor impresiilor celorlalti cu experienta neplacuta pe care am trait-o si eu acolo. Job-ul meu presupune multe deplasari si cazari pe la hoteluri. Fiind si putin pasionat de pescuit, in 30.10.2013 am optat sa ma cazez la Steaua Muresului unde stiam ca cei care sunt cazati acolo au acces si la un pescuit sportiv. Totul super ok pana aici. Am ajuns la receptie, un domn foarte amabil care imi da detalii despre tarife (120 lei/camera single). Bun pretul imi zic, si iau o camera. Prima surpriza abia acum vine. BANII IN AVANS. Ok, no problem.
Ii cer parola la wireless si spre surprinderea mea aflu ca un hotel de 4* nu are internet. Ok, am trecut si peste asta cu gandul ca o sa ma distrez la o partida de pescuit. Imi iau cheia de la camera (207) si urc sa imi duc bagajele, sa ma schimb si sa pornesc hotarat sa le scot pestele din apa :). Camera acceptabila, nimic de comentat in prima faza, curata, baia frumoasa si curata deasemenea.
Plec pe malul apei, ca asa ii sta bine unui pescar, nu? Peste mai mic, mai mare, m-am distrat doua ore, pana s-a facut noapte si, mi-a venit si foamea.
Ma plantez eu frumos in restaurant si astept sa vina ospatarul (vreo 5 minute). In sfarsit apare o acritura de nu iti venea nici sa o saluti. Ii comand o bere (Holst... cea cu calut, ca sa nu fac reclama). NU AVEM. Ok, Tubo... zic eu. A, numai la doza, primesc raspuns. E buna si aia, stii cum e, cand iti e sete, chiar daca e cald, asta e. Comand si mancarea, o porti de cartofi taranesti cu escalop de porc cu ciuperci. Dupa jumate de ora vine si mancare, arata super bine, de iti venea sa o mananci din priviri. Si, cea de-a doua surpriza (ca prima a fost cu berea), gust un cartof, al doilea si erau TARANESTI doar la suprafata, ca inauntru, parca atunci erau scosi din pamant (cruzi). Chem doamna ospatar sa ii sesizez acesta problema si, fara sa apuc sa spun mai multe, ia o furculita de pe masa, o baga la mine in farfurie, ia un cartof, il gusta si apoi ma intreaba "SE POATE? " Nici carnea nu a fost buna, dar de foame am mancat-o char daca a trebuit sa rontai pe ea ca parca era talpa la papuc. Salata (numai de muraturi, ca altceva nu aveau) a fost cea mai buna. Vine si nota de plata. 28 de lei (cartofi taranesti nefacuti, carne tare, muraturi, o bere calda si o sticla de apa de 0.5l).
Si partea interesanta abia acum vine. Urc in camera. Am tot vazut eu pe hol aparate cu ultrasunete pentru speriat rozatoare. In sinea mea am zis: "sunt in camp si e riscant, pot veni soareci foarte usor". Intru in camera, ma asez si ma apuc de treaba pe laptop (era cam 8 seara, nu tarziu). Si tot aud eu: ront, ront, ront. "O fi vreun soarec prin tavan zic" si imi continui treaba. Pe la 23.30, cand ma uit, soarecu' era la mine in plasa cu papuci si tot misca punga. E, si asta mi-a pus capac. M-am dus la receptie, mi-am cerut banii inapoi si la 23.45 am si plecat din hotelul ala de 4* care din puncutl meu de vedere nu merita mai mult de 1*.
Asta a fost experienta mea, in totalitate neplacuta, asa ca nu as recomanda nici celui mai mare dusman al meu sa mearga acolo.
Multumesc pentru rabdarea de a citi aceasta intamplare si sper ca voi, cei care cititi sa nu faceti aceeasi greseala pe care am facut-o eu.
CONCLUZIE:
NU MERGETI ACOLO CA VA STRICATI SEJURUL
Trimis de cosminmatei83 in 04.11.13 20:57:55
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cosminmatei83); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.85763480 N, 23.05642060 E - CONFIRMATE
Articolul va fi publicat FĂRĂ NOTE, cf. Regulamentului - nu aţi fost cazați peste noapte la această unitate.
Nu pot sa cred cum se intampla tot altora... merg de cateva ori pe an cu sotia si copiii, chiar sambata mergem din nou, dar intotdeauna a fost super... probabil soriceii dormeau cand am fost eu!!!
- Aug.2016 A fost odată 4 stele — scris în 06.08.16 de NicoCM din CLUJ - nu recomandă
- Jul.2016 Cazare si personal... lasa de dorit — scris în 25.07.16 de Cornelia9 din FăGăRAş [BV] - nu recomandă
- Sep.2015 Relaxare completa — scris în 02.10.15 de bazilcistelecan din TURDA - RECOMANDĂ
- Jul.2015 Rusine — scris în 01.08.15 de nutiumihai din ALBA IULIA - nu recomandă
- Aug.2014 Weekend pierdut - neseriosi! — scris în 08.08.14 de Aria din SIBIU - nu recomandă
- Jun.2013 Frumos, dar pacat de oameni... — scris în 24.06.13 de stefan_caldare din PETREşTI [AB] - nu recomandă
- Aug.2010 Mare pacat de locatie... — scris în 09.08.10 de O_zana din CLUJ-NAPOCA - nu recomandă