ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 25.06.2016
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: > 60 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 27.02.14
STATUS: PRETOR
DATE SEJUR
JUN-2016
DURATA: 12 zile
cuplu fara copii
3 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 9 MIN

Un mic taur prin România (II)

TIPĂREȘTE URM de aici

Motto

“Calatoria de o mie de mile incepe cu un singur pas. ”

Lao Tzu

ETAPA A PATRA :

GÂRDA DE SUS - HAȚEG- 192 km - (3 ore, 20 m) .

Gârda de Sus - (E79) Ștei - (A1) Deva - (E79) Simeria - Hațeg .

Drumul - BIG, HIUGE MISTAKE!! Ce m-am gândit eu, băiat "dăștept" : hai să nu ne mai întoarcem pe la Abrud-Brad, să mai vedem și ceva nou! Și am văzut!! Am luat-o pe la Ștei-Hălmagiu-Brad, pe E79! Băi fraților! N-am fost în război, dar așa drum, n-am văzut decât în filmele de război! De la Criștiorul de Jos și până la Brad, numai gropi, hârtoape, șanțuri, se lucra (adică NU SE LUCRA) pe ambele sensuri, sensul nostru trebuind să meargă pe acele pietroaie cât pumnul, ce formează baza autostrăzii! Drumul de 3 ore jumătate l-am făcut în 6 ore! Sătenii spun că se "lucrează" de vreo 4 ani, înainte de alegeri nu prea s-a mai lucrat, "poate ăștia de i-am ales acuma să facă ceva", spuneau oamenii!

Și, pupăză pește... peste colac, la intrarea în Brad, într-o zonă mai joasă, apa de vreo 30 de "țanti"! Poliție, cârd de mașini, unii se întorceau, în fața noastră două Loganuri au luat-o ușurel prin apă! "Măcar ne înecăm în 3", mi-am zis eu, luând-o tiptil după ei! Și... succes! Am scăpat și am ajuns la Hațeg. Aici, ne-am oprit, pentru binemeritată hodină la PENSIUNEA NICO vezi impresii, din Sântămărie Orlea.

În Sântămărie Orlea, unde ne-am cazat, am vizitat Castelul Kendeffy. Confiscat de comuniști, transformat în toate alea (inclusiv CAP), a fost amenajat, și folosit, după '89 ca hotel. Revendicat de foștii proprietari, restituit acestora, zace acum în uitare și paragină, proprietarii nefiind în stare să-l întrețină. Încuiat fiind, ne-am uitat și l-am fotografiat prin gard.

Aici am mai vizitat - tot pe dinafară - biserica maghiară calvin-reformată, un monument istoric din sec. XIII

Atractii turistice :

Manastirea Prislop - Locul de odihnă a celui numit și Sfântul Ardealului e binecunoscut în toată țara românească. Am mai fost aici, mai demult, când nu era totul atât de comercial, și nici atât de îngrădit, de parcă eram la închisoare. Bine, cunoscând nivelul de comportare al unora dintre români, mai că le-aș da dreptate, dar nici așa! Acest Iisus al României (după umila mea părere de credincios ocazional), nu cred că ar fi fost de acord cu toată tevatura ce se creză la această mânăstire, în numele lui.

Drumul către mânăstire îngust, plin de gropi, în special pe ultima parte.

Biserica Sf. Nicolae din Densuș Era închisă, din păcate, dar am admirat lucrătura în piatră a meșterilor acelor vremuri, care au înălțat biserica pe vechile ruine ale unei și mai vechi construcții, de prin sec. IV. Se pare că este cea mai veche biserică românească în care se mai țin slujbe.

Ulpia Traiana Augusta Dacica Sarmizegetusa - Da, prieteni, acesta e numele întreg al vechii Capitale a provinciei romane Dacia, ridicată cam la 40 de km de și mai vechea capitală a Regatului Dac. Deși mie personal nu prea îmi plac ruinele (dar admir arhitectura), nu am putut să nu fiu impresionat de ce am văzut, și de ceea ce am simțit. Ruinele se prezintă acceptabil, având în vedere bugetul alocat refacerii, dar se pare că sunt foarte interesante pentru "alții", ai căror sateliți ar fi "văzut" un întreg oraș sub actualele ruine! Ca întotdeauna, cândva, adevărul va ieși la iveală!

Castelul Corvinilor din Hunedoara - personal, am fost impresionat de măreția Castelului, de istoria lui atât de amestecată și - uneori - controversată, dar n-am prea fost impresionat în mod deosebit de interiorul lui. Poate că la asta au contribuit și cele două autocare cu "bibinaci", care se foiau și mișunau ca furnicile prin toată incinta (motiv pentru care am și amânat omeneștile nevoi pentru o dată care va fi anunțată ulterior):D

Rezervația de zimbri - rezervație care, din motive cu totul (și cu TONTUL) paranormale, am reușit s-o ratăm, trecând pe lângă ea ca rapidul (TGV-ul, în țările avansate), prin haltă!

Mânăstirea și Cetatea Colț În localitatea Râul de Mori, localitate aflată în vechime sub administrația Contelui Kendeffy, se află două monumente arhitecturale vechi și deosebite, chiar dacă unul doar ruine. Mânăstirea Colț este un schit de călugări, care, la începuturi locuiau în chiliile din turn, de unde coborau apoi, pentru rugăciune, în biserica aflată mai jos. Este veche de prin sec. XIV iar Cetatea Colț, ca toate cetățile acelor vremi, avea rol de apărare și a fost construită pe la anul 1.300. Ruinele sale au constituit, se pare, subiect de inspirație pentru marele scriitor de romane de anticipație Jules Verne, pentru romanul său "Castelul din Carpați".

La întoarcere, tot admirând natura, am greșit drumul. "Nu-i nimic, nu e grabă, vremea e frumoasă, hai câțiva kilometri, să vedem unde duce"! Și ne-a dus, spre surpriza noastră, la o stațiune cu pârtie de schi, de ne-am minunat de felul cât putea să fie de îngrijită! Am aflat, de la doi oameni de acolo, că pârtia este singura pârtie de schi din Masivul Retezat!! Asta în timp ce alții, mai puțin "dotați" cu frumuseți naturale, au câte 7-8! Încă o dată am înțeles că, în provincie, se fac lucruri uimitoare, chiar dacă doar pe ici, pe colo! Pârtia de schi se numește Râușor.

ETAPA A CINCEA :

HAȚEG - (DEFILEUL JIULUI) - POLOVRAGI - 135 km - (2 ore, 22 m) .

Hațeg - (E79) Bumbești Jiu - (DN665) - Polovragi.

Drumul - Deși puteam alege varianta Petroșani-Obârșia Lotrului, am dorit să revedem frumosul Defileu al Jiului și, BINEÎNȚELES, Transalpina! Drumul a fost bun, fără probleme deosebite, nu se lucra pe nicăieri, iar Defileul Jiului... pozele nu arată chiar totul, trebuie să fii acolo!

Atractii turistice :

Mânăstirea Polovragi, Peștera Polovragi și Cheile Oltețului - Aici am făcut doar o pauză de o zi, pentru odihnă (cu așa drumuri, nici nu e de mirare) ! Am vizitat - pentru a 4 a oară Mănăstirea Polovragi, pe care sunt convins că o cunoașteți foarte bine, ne-am plimbat prin Cheile Oltețului, până la Peștera Polovragi unde, jumătatea familiei și-a declinat dorința de a o vizita, "tren" la care am mers și eu! Am mai înaintat puțin pe Chei, dar bălțile, pietrele căzute și oboseala ne-a făcut să ne retragem la... PENSIUNEA LARDI CORP A vezi impresii.

ETAPA A ȘASEA :

POLOVRAGI - BAIA DE FIER - TRANSALPINA - MÂNĂSTIREA ȘI LACUL OAȘA - CIUNGETU - 150 km (3 ore) .

Polovragi - (DN67C) MÂNĂSTIREA ȘI LACUL OAȘA - Înapoi la Obârșia Lotrului - (DN7A) Ciungetu.

Drumul Transalpina... e Transalpina! Acum, după 2-3 drumuri pe Transfăgărășan și 2-3 pe Transalpina, părerea mea este că Transalpina este mai grea, mai spectaculoasă, mai deosebită! Chestie de gusturi! De la Obârșia Lotrului și până la barajul de la Lacul Oașa, am întâlnit cel mai bun drum secundar din acești 1.800 de km! Neted ca-n plamă, marcat frumos (cu galben în jud. Vâlcea și cu alb, în jud. Alba), prin pădurea ce mărginește drumul, a fost o adevărată relaxare!

Mânăstirea Oașa este binecunoscută acelora care vor să se retragă - măcar pentru o perioadă - pentru reculegere, beneficiind de cazare și masă gratuit, dar integrându-se în treburile obștei, ajutând la diferite munci.

Abia mai uitasem de episodul de pe E79 (Ștei-Brad) ! "Bucuria" a început atunci când, întorși la Obârșia Lotrului, am pornit spre Ciungetu, via Voineasa! Acelaș drum, bombardat parcă, numai gropi și hârtoape, care a întunecat frumusețea peisajului înconjurător! Și aceleași cuvinte : "Ăștia, cu exploatările lor, l-au stricat! Poate noii aleși să mai facă ceva"! De la Voineasa, drumul a devenit mult mai bun, până la Brezoi! Noi, ne-am oprit ceva mai înainte, la Ciungetu, la... PENSIUNEA POIANA SOARELUI (vezi impresii).

Atractii turistice :

CHEILE LATORIȚEI.

VALEA RUDĂRESEI.

ETAPA A ȘAPTEA :

CIUNGETU - (E81) RM. VÂLCEA - (E81+A1) PITEȘTI - BUCUREȘTI - 246 km (3 ore, 30 m)

CIUNGETU - (E81) RM. VÂLCEA - (E81+A1) PITEȘTI - BUCUREȘTI

CÂTEVA CONCLUZII

- Mai întâi, o atenționare : calitatea benzinei diferă, de la regiune la regiune, de la firmă la firmă! Deci, să nu vă îngrijorați dacă veți observa (șoferii, în principal), că se aprinde acel semnal din bord, ce indică - în mod normal - o avarie la motor asta în condițiile în care mașina funcționează NORMAL!! Calitatea mai proastă a benzinei face ca gazele de eșapament să difere, ca și compoziție, de ceea ce știe computerul mașinii (este vorba de un indice lambda, din câte mi s-a spus). Deci computerul nu va fi "mulțumit" de ce citește senzorul aflat pe țeava de eșapament, și va face ceea ce trebuie să facă - să semnaleze o avarie la motor! Dar, repet, asta în condițiile în care mașina funcționează NORMAL!!

- Ei bine, prieteni, n-aș fi crezut că putem avea drumuri atât de nenorocite! Și am înțeles că defrișările sălbatice si-au pus amprenta nu numai asupra mediului, peisajului și moralului nostru, ci, foarte mult asupra drumurilor, în special a celor laterale, tocmai acele drumuri care duc către zone de o mare frumusețe, sau către pensiuni și obiective turistice! Permanent auzi - de la localnici - aceleași lucruri : "Ăștia, cu defrișările lor le-au distrus, că nu-i mai satură Dumnezeu! Poate noii aleși să mai facă ceva! " Speranțe, speranțe!

- Am mai înțeles că, la fel ca acum 55 de ani, (când băteam aproape aceleași drumuri, cu părinții mei), oamenii munților, muntenii, ciobanii, au rămas la fel de amabili, de serviabili, de respectuoși! M-a încântat faptul că, în plimbările prin sate, eram salutați (sau ni se răspundea la salut) de la copii, până la oameni în vârstă! Nu, prieteni, adevărata Românie nu a pierit, cultura, tradițiile și respectul nu s-au pierdut!

- Am cules, de pe fânețe, unele plante medicinale, de la mama lor - cum se spune : pătlagină, soc, cimbrișor, pe care le-am pus la uscat în sufragerie, pe bibliotecă. Aproape toată ziua, mă urmărește, datorită mirosului, ce nu s-a pierdut, mă urmărește, spun, amintirea munților, a fânețelor, a oamenilor, a locurilor (am îmbătrânit, nu-i așa?)

- Nu uitați că nimeni nu știe cât va trăi de mult, și nici ce vremuri vor veni! Așadar, profitați de vârsta pe care o aveți, de condiția fizică pe care o aveți, de posibilitățile materiale, și CĂLĂTORIȚI, CĂLĂTORIȚI ȘI IAR CĂLĂTORIȚI

Concedii multe și frumoase!

Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de puiutea in 25.06.16 11:27:58
Validat / Publicat: 25.06.16 15:49:40
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în PRIN şi PENTRU ROMÂNIA.

VIZUALIZĂRI: 1645 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

15 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (puiutea); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P13 Cheile Oltețului
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 66550 PMA (din 52 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).

ECOURI la acest articol

15 ecouri scrise, până acum

Safta Radu
[25.06.16 16:01:16]
»

Am onoarea primului vot, ca de altfel şi la trei din articolele postate ieri. Pe toate le-am citit cu nesaţ, sunt extrem de utile şi cu note umoristice care ies în evidenţă. Ce să mai zic, mi-au plăcut, le-am aşteptat cu interes. În iulie, după câteva zile la o pensiune în Ţara Făgăraşului, vom merge şi noi la o pensiune în Gura Râului, acolo unde va merge şi... Eugenia55, dar nu spun care, e secret. Călătorii frumoase vă doresc!

liviu49
[25.06.16 18:11:18]
»

@puiutea - Stimate coleg, de ce ti-e frica nu scapi si o nenorocire nu vine niciodata singura! Cam asta patesc eu acum.

De-abia mi s-a odihnit neuronul dupa ce am citit celalte articole, la care neuronul a mai muncit si pentru ecouri (le-o fi citit cineva? ma intreba neuronul), am terminat masajul pentru degete de atata scris, mousul si tastatura si-au tras si ele sufletul dupa ce le-am chinuit cateva ore, ca umbland la adresa de e-mail vad ecouri si mai ales alerte pentru noi articole de la colegul @ puiutea. Ma pregateam de masa, dar zic sa citesc episodul 2 al „ taurului „ ca poate dupa ce mananc nu mai vad ca lumea, se termina curentul, (vad ca a inceput sa bata vantul si s-ar putea sa nu se stie), ce mai ce-i in mana nu-i minciuna. Citesc pe nerasuflate si ce constat : domnul coleg nu s-a potolit cu ce-a patit in primul episod si continua abaterea cu noi vizite, mai ales in zone muntoase. Rezumatul (pentru ca acum sunt convins ca vor mai urma pe putin 10 articole) ma face sa imi pregatesc sculele ca m-asteapta vremuri grele. Daca eu, care sunt mai zgarcit la scris articole as scrie fara mari eforturi 10 articole, pentru ca material didactic este din belsug. Mare parte din locurile de care amintiti le-am vizitat in august 2010, impreuna cu cei doi baieti si sotiile lor, intr-o excursie de patru zile si despre care am scrise, pana acum, 14 articole, cu pozele care le insotesc. Si de scris as mai avea. Ca nu am publicat pe sait aceste articole si, poate, nu voi face asta niciodata, e alta gasca in alta traista. Le vor citi cei care vor dori acest lucru. Voi scrie insa ecouri si recomandari, cat mi se va mai permite.

Iar am luat-o pe aratura, sa revenim la oile noastre. Nu pot decat sa va felicit pentru concediul dvs. pentru frumusetea locurilor vizitate, pentru generozitatea cu care ni le descrieti. Si parafrazandu-va : Continuati, continuati, continuati! (fara legatura cu lozinca ce era prezenta in salile noastre de clasa in copilarie).

Asa ca imi desurubez neuronul, in pun in frigider la racorire, opresc calculatorul si il scot afara la vant, mousul si tastatutra le pun si pe ele la rece, ca le asteapta mult de munca.

Numai bine si calatorii placute!

mogly
[25.06.16 18:17:37]
»

Am citit, mi-a placut, am votat, dar sunt suparata, nea puiutea! Pai ai trecut matale pe aici cu purcelul si nu mi-ati dat si mie un claxon, sa va vad?

traian.leuca † CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[25.06.16 18:45:26]
»

calitatea benzinei diferă, de la regiune la regiune, de la firmă la firmă!

Nu numai calitatea combustibilului poate genera aprinderea becului de avarie motor, ci şi calitatea filtrelor din staţia de benzină. Dacă acestea sunt de proastă calitate, sonda Lambda sesizează amestecul incorect aer/combustibil, transmite mai departe la ECU şi se aprinde becul de avarie. î

Subsemnatul a avut o asemenea problemă cu un Fiat şi după multe cercetări pe la Autogenova am descoperit cauza:gunoaie în benzină (Euroil Ploieşti).

puiuteaAUTOR REVIEW
[25.06.16 19:31:32]
»

@traian. leuca - Ei bine, eu n-am știut și mi-a țîțîit popoul de pe Transalpina, (pe jegul de drum dintre Obârșie și Voineasa), până la Brezoi, unde am întrebat toți mecanicii întâlniți - 2 -, iar unul - bun! , ne-a spus "Cum merge mașina? " "Șnur" am zis eu. "Băgă piciorul în ea și vezi-ți de concediu! "

Am postat și eu pe Facebook, să mai afle lumea, că nouă - după atâta drum - nici de mâncare nu am mai avut chef!

Mulțumiri pentru confirmare!

puiuteaAUTOR REVIEW
[25.06.16 19:38:44]
»

@mogly - Aoleu, palme să-mi dau, cu atâtea pe cap am uitat că mai am ceva în zonă, nu numai defileul Jiului! Când vom face - sper - o tură prin Banat, Văliug, Trei Ape, Cheile Nerei, precis nu mai uit!

Sărut mâna, toate cele bune!

puiuteaAUTOR REVIEW
[25.06.16 19:46:36]
»

@liviu49 - Un ecou pe placul meu, motiv pentru care și citesc tot ce prind de la dvs!

Păi... nu "e multe" rewievuri : două cu traseul (că n-am vrut să mai tai din poze, le-aș fi pus pe toate), apoi cazările - 6, diverse obiective care m-au "atins" cel mai mult... se adună! Mai am doar 3 - ultima cazare și despre Cheile Latoriței și Cheile Rudăriței - așa cum le-am trăit eu! PLUS MAREA! Dar asta mai târziu, încolo!

Mulțumesc încă o dată pentru cuvintele frumoase, că numai pentru asta scriu : pentru bucuria și mulțumirea voastră!

Să auzim numai de bine!

Michi
[25.06.16 22:05:28]
»

Acum o sută de ani am vizitat şi noi gheţarul Scărişoara dormind la Gârda cred că într-o şură dacă nu confund cu Poiana Mărului de lângă Zărneşti. Anul trecut cu ocazia întâlnirii de la Cinciş am vizitat obiectivele din Tara Haţegului cu doi ghizi de excepţie găsiţi de Cornel.N-am prins cetatea Colţ. Felicitări pentru programul complet.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Dora2
[26.06.16 09:18:04]
»

Din pacate Defileul Jiului, asa superb cum il stim, va deveni curand o amintire. Dusmanii naturii, care in aceasta tara sunt deasupra legii, il transforma intr-un loc dezolant:

romaniacurata.ro/aberatie ... defileul-jiului

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
puiuteaAUTOR REVIEW
[26.06.16 09:23:12]
»

@Dora2: La fel se întâmplă şi în Retezat, şi în multe alte locuri! Trist, dar adevărat! Mulţumesc pentru vizită şi vot!

Aurici
[27.06.16 10:23:53]
»

@puiutea - Lăsând la o parte neajunsurile, drumurile proaste, mizeria din benzină și orice altceva... mi-e un dor de Latorița și te toate locurile pe unde ai fost și pe unde am fost și noi, de nu mai pot. Contrar obiceiului anul trecut nu am făcut nici un concediu de câteva zile prin țară ci doar week-end-uri. Și nici anul acesta până acum. Și tare mă mănâncă tălpile, mai ales după ce citesc și văd imagini așa cum este și în cazul de față. Mie nu îmi trebuie un îndemn că doar la asta mi-e gândul mai ales în ultimii ani dar aș avea nevoie de ceva timp. El, bată-l vina nu ne lasă să facem chiar tot ce ne dorim.

Frumoasă țărișoară avem! Cum naiba i-o lăsa sufletul pe unii să-și bată joc de ea?

liviu49
[27.06.16 10:48:50]
»

@Aurici - Doamna, ziceti " Doamne fereste de mai rau! ". Cunosc si eu pe cineva care ajunsese sa mearga aproape saptamanal in excursii cu autocarul, sa mearga cu bilet de le sindicat sau ONT, 12 zile in concediu, a mai fost apoi de cateva ori o saptamana in concediu pe cont propriu. A venit Revolutia (oare?) concediile au inceput sa fie mai scurte, s-a angajat la patron, unde discutia despre concediu este ca o cerere de demisie, s- rezumat la cateva plecari de o saptamana, apoi la doua-trei zile la sfarsit de saptamana, cate un week-end pe luna, apoi la 2 luni, la 3 luni, iar anul trecut o excursiede 2 zile de Sf. Marie si una, a doua zi de Paste. Si uite asa, desi maine-poimaine trece prima jumatate a anului, iar acum, de doi ani este si pensionar, nu a apucat sa mai plece nicaieri. Persoana de care vorbesc, se plange ca si dvs. de timp, dar si de "timp", amanand de fiecare data o excursie la munte. S-ar putea ca personajul de care vorbesc sa va fie cunoscut de pe acest sait. Daca nu il cunoasteti, vi-l prezint eu : este cel care scrie aceste randuri!

Numai bine si calatorii placute!

Aurici
[27.06.16 11:23:00]
»

@liviu49 - Offf, n-am vrut să mă plâng chiar așa tare că m-ar bate Dzeu. De plecat, plecăm și chiar destul, numai că am ales în ultima vreme să vedem și frumusețile altora, acum cât ne mai țin puterile. Pe principiul că țara noastră e aici, nu pleacă nicăieri și ne așteaptă. Numai că mi-e dor tare. N-a trecut niciodată aproape doi ani fără să avem o escapadă și în România. Și cu toate că am zis că facem ce trebuie, nu e bine deloc. Din păcate tot anul acesta este antamat dar mi-am făcut autocritica și de la anu' revenim la obiceiurile vechi. Măcar câteva zile și prin România în fiecare an.

Vă doresc să se spargă ghinionul și să vă reluați și dvs bunele obiceiuri.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
puiuteaAUTOR REVIEW
[27.06.16 13:53:55]
»

@Michi - În primul rând, felicitări pentru noul titlu de Augustus! Sunteți un model și un exemplu pentru noi toți, întruchipând zicala "Dacă vrei, poți"... să ajungi oriunde vrei!

Cetatea și Mânăstirea Colț nu pleacă de acolo, vă așteaptă liniștite la locul lor, să le vizitați!

Mulțumesc pentru vot și pentru ecou!

calatorul
[11.08.16 15:21:37]
»

@puiutea - Interesanta relatare, frumoase locuri, cum ziceam si altundeva, astept sa le revad si eu cu mare bucurie.

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
7 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
Aurici, calatorul, Dora2, liviu49, Michi, mogly, Safta Radu
Alte impresii din această RUBRICĂCircuite prin România:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.056260108947754 sec
    ecranul dvs: 1 x 1