In periplul nostru prin tara am poposit si in Horezu. Ne-am cazat la Casa Marcea, situata la strada, aproape in centrul localitatii. Este o cladire stil vechi, cu restaurant la parter si camere la etaj.
Camera in care am fost cazati era foarte spatioasa, curata, placut aranjata, cu o baie mare, ferestre luminoase, lenjerii albe impecabile, pat foarte comod (am incaput impreuna cu fetita noastra si am dormit excelent).
Am stat 2 nopti si am avut micul dejun asigurat.
Personalul e destul de dragut doar ca fetele de acolo sunt cam distrate si au o problema cu oja rosie sarita de pe unghii (ceea ce nu da prea bine cand servesti la masa). In rest toate bune si frumoase.
Mancarea buna, pret excelent (meniul zilei 10 ron felul 1 si 2 + desert) Ai si ce vizita: Satul Olari de unde poti cumpara ceramica sau poti sa te uiti cum lucreaza mesterii olari sau poti vizita culele (un fel de case boieresti fortificate).
Seara, in week-end in restaurant e si Karaoke si poti sa te distrezi pe cinste.
Trimis de alinaburlacu in 25.08.11 11:48:27
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în HOREZU.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (alinaburlacu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.