Un hotel acceptabil, daca vrei Sinaia cu frumusetea ei si nu doar cazare
De cum intram in hotel ne impresioneaza maretia holului, destul de cochet si pret bunicel. Galagie multa... pentru ca am ajuns in perioada Festivalului Toamnei... artificii, concerte, vesele multa... si pe o canapea statea linistit actorul Alexandru Arsinel (probabil astepta pe cineva). I-am luat un autograf si am vazut cum holul incet incet se umple de artisti... Nico, Temisan, ... de aici am dedus ca in hotelul Caraiman sunt cazati artisii prezenti la spectacol. Organizatorii vorbeau ca trebuie sa soseasca trupa Teatrului Masca.
La receptie cand cerem camera suntem scanati de receptioneri care cand ne-au vazut singurei ce si-or fi spus... "pe astia trebuie sa-i cazam mai izolat ca....." si asa a fost, ne-au dat o camera super la ultimul etaj, pe un palier marginas... probabil ca sa nu deranjam " vecinii ". Intelegeti!!!
Apoi am bananait toata statiunea, TOTUL LA SUPERLATIV, muzica, dans, pastrama, mamaliguta, must, masini de epoca, o multime de turisti, bazar, artificii... Ne-am intors fascinati si a doua zi am lua-o de la capat.
Micul dejun bun, cam la economie puneau mancarea si apoi trebuia sa le ceri de la obraz sa mai aduca... dar a mers.
Voi reveni cu siguranta!
--------------------------------------------------------------
Nota webmaster99: impresiile de mai jos au fost mutate aici. Initial au facut subiectul unui alt review, dar eu zic ca le sta mai bine impreuna!
Ajungem in Sinaia, ne cazam la hotelul Caraiman si bineinteles iesim cat mai repede, ca sa luam pulsul statiunii pentru ca am auzit artificii si o galagie tipica unui festival. Am nimerit exact in ziua deschiderii Festivalului Toamnei!
Am bananait toata statiunea, TOTUL LA SUPERLATIV, muzica, dans, pastrama, mamaliguta, must, masini de epoca, o multime de turisti, bazar, artificii... Ne-am intors fascinati si a doua zi am lua-o de la capat, pe lumina. Expozitii florale, am vazut mai bine masinile de epoca expuse, souveniruri, bazar, ... am vazut-o si pe Ministra Elena Udrea venita in vizita. Modesta si amabila, saluta pe toata lumea; era la fel de fericita ca noi toti. Turisti, multi turisti inclusiv din strainatate, curat, soare, multa verdeata, bucurie, mancare pe toate gusturile; mi-au atras atentia si niste castane prajite delicioase!!!
Ceva elegant si de calitate care face cinste Romaniei.
Revenim in 2010.
Trimis de mirelutza in 25.01.10 11:24:17
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mirelutza); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 45.35298800 N, 25.55199800 E - neconfirmate încă
Se pare ca am avut dreptate... nimic nu s-a mai schimbat din sep. 2009, la restaurantul Caraiman cand e vorba de bufetul... scandinav!... trebuia sa intreb daca mai aduc ceva..... sau mancam... apa fiarta de la ceai!! ))))
Au fost mutate in cadrul acestui review si impresiile postate initial la Mergeti la Sinaia cu ocazia Festivalului Toamnei! nefiind diferente majore de continut!
mirelutza, daca doresti ca review-ul sa poarte alt titlu in noile conditii, astept un ecou
Ehehei!!! Am stat aici, in 19...vara, mai precis, in 1976, cu familia...si 12 zile. Pe atunci ii spunea vila Caraiman si era printre cele mai "de fite" locatii din Sinaia, dupa hotelurile existente atunci: Palace, Montana si Sinaia. A fost excelent totul atat cazarea, camere bine organizate, curate si cu mancare din belsug. Pe atunci se manca foarte bine si 3 mese/zi, la pret de bilete prin ONT...Iar in spatele actualului hotel era si este si azi parcul acela ce face, cred eu toti banii. Aer curat, vegetatie multa, dar nu mai stiu daca mai este si acum aceeasi liniste de odinioara...Hei, cei ce suntem mai de-un leat, cred ca va amintiti...
Alex...macar ati avut furculite bune pt. a reusi sa "colectati" ceaiul, pardon, apa de la ceai?!...sa zici mersi ca nu v-au lasat sa muriti de...sete...
ok webmaster; asa stai zilnic cu ochii pe noi? ha, am glumit. Nici nu am scris bine si hop.
webnaster; sa pui la caraiman titlul: "Un hotel acceptabil, daca vrei Sinaia cu frumusetea ei si nu doar cazare "
mersi.
mirelutza, descrie intr-o impresie separata festivalul. cum a fost, ce-ai vazut, cum era lumea, ce-ai mancat pe acolo, etc., muzica, culoare.
mirelutza, plimbarea a costat 8000 lei romanesti? nu-i cam mult? cat ati stat? sau transportul a costat cel mai mult?
mirelutza, descrie intr-o impresie separata festivalul. cum a fost, ce-ai vazut, cum era lumea, ce-ai mancat pe acolo, etc. , muzica, culoare si lasa hotelul separat.
am pus din greseala un zero in plus ; am vrut sa scriu separat de sinaia dar webmaster nu m-a lasat
mirelutza
A COSTAT cam 800, dar cred ca mi-a alunecat un deget pe tastatura de a iesit 8000.
mirelutza
"am vrut sa scriu separat de sinaia dar webmaster nu m-a lasat"
)), @mirelutza, impresiile au fost mutate INTEGRAL in cadrul review-ului de mai sus (asa cum se mentioneaza si in nota). Sper ca ai inteles si motivele...
O zi buna tuturor!
ok webmaster; a fost doar un fel de a spune; nu te supara
- Sep.2024 Sejur minunat la Hotel Caraiman, Sinaia — scris în 19.09.24 de Magda lena din GALAţI - RECOMANDĂ
- Feb.2019 Sejur relaxant la Caraiman Sinaia — scris în 05.02.19 de Camelia2019 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Dec.2017 Lor le pasă! — scris în 28.12.17 de Carmen-Elena din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Feb.2015 Cu siguranta nu voi mai calca aici — scris în 16.02.15 de corinutza1979 din PITESTI - nu recomandă
- Aug.2014 Cam ravasit Hotelul :) — scris în 05.09.14 de vp_chris din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jul.2011 O splendoare! — scris în 03.10.11 de Michaell din HONOLULU - RECOMANDĂ
- May.2010 Un hotel bun — scris în 22.06.10 de daria40 din BUZăU - RECOMANDĂ