Cabana schiorilor Predeal
Am fost cazati in perioada Craciunului.
Camera frumos amenajata, curata, caldura si in pardoseala. La baie bateria de la chiuveta pe apa rece curgea.
In prima seara am vrut sa mancam la restaurantul lor, dar nu aveau meniu pt ca se pregateau pt masa de Craciun si nu aveau decat ciorbe.
Noaptea am fost deranjati de muzica data la maxim de catre un client al cabanei si desi am sunat la receptie nu au raspuns, le-am trimis sms si nu au luat nici o masura.
Micul dejun a fost inclus in pretul sejurului, si a fost variat si bun.
In privinta mesei festive de Craciun am fost dezamagiti pt ca nici un copil nu a avut loc, nici un scaun pt ei asa ca am fost nevoiti sa ii tinem in brate. Mancarea a venit cu intarziere.
A doua zi am fost deranjati din somn de o fetita care intrase in hotel si batea la fiecare usa sa colinde.
Cand am plecat, parcarea plina de gheata.
Trimis de florcleo in 26.12.19 21:42:04
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în PREDEAL.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (florcleo); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Dec.2021 O mizerie — scris în 27.01.22 de ux123546 din CONSTANţA
- Jan.2018 Cabana Schiorilor... și a aparținătorilor — scris în 11.02.18 de Flaviu din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jan.2016 O mini vacanta placuta — scris în 27.01.16 de Neli 1973 din ANGLIA - LONDRA [GB] - RECOMANDĂ
- Feb.2015 Hotel frumos, locatie buna si... atat — scris în 11.02.15 de lori.axi* din BUCURESTI - nu recomandă
- Jan.2015 Un weekend langa partie — scris în 10.01.16 de marianb din CONSTANTA - nu recomandă
- Jan.2015 Recomand din inimă — scris în 04.02.15 de NIKAMI din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Dec.2014 Excelent! — scris în 02.02.15 de HUIDIU SIMONA din BUCURESTI - RECOMANDĂ