DEZASTRU
Va salut siiii incep... de fapt nici nu stiu de unde sa incep... NU cred ca exista mizerie mai mare (din toate punctele de vedere)... dupa cum urmeaza :
1. Parcare... cu emotii
2. Cazare... am pus draperia in geam pt a nu șuera vantul (630 lei/noapte)
3. Nu a schimbat nimeni niciodata nici macar prosoapele, nu mai spun sa goleasca cosul de gunoi de la baie (cos pe care l-am scos pe balcon din cauza mirosului)
4. Micul dejun... cu resturi de seara (a sunat sotia la receptie si au venit unii in prezenta patronului si au schimbat platourile cu mancarea veștejita si uscata)
5. Am stat 3 nopti cu familia, in ultima zi/noapte am stat in camera pt ca am facut bube la gura din cauza mancarii (la cerere, am si poze)
P. S. Am platit 2 camere (eu si sotia + copilul)... 630 x 6... in camera copilului... PUȚEA a fum de țigara, CRUNT... iar cand am spus ca vrem alta camera pt copil, au spus ca doar asta e si nu au ce sa faca... poate nu ne-am inteles!!! 630 lei/noapte!!!
NUUUUUUUUU RECOMAAAAAAAND!!!
AAAAA... au si la mare, in Mamaia Nord... sa nu aveti aceeasi surpriza!!!
In concluzie: O MIZERIE!!!
Trimis de ux123546 in 27.01.22 23:26:13
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ux123546); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@ux123546: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
Conform politicii site-ului, reviews-urile cu evaluari „zero peste tot” sunt publicate FARA NOTE, fiind considerate scrise (prea) la supărare, lipsite (probabil) de minima obiectivitate așteptată.
Dacă dorește, autorul poate reveni asupra evaluărilor, încercând să fie mai obiectiv — fie prin intermediul linkului EDIT IMPRESII, fie scriind un ecou (dacă timpul alocat editării a expirat)
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 106491&hid=8699.
Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.
„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux123546 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici
Din ce in ce imi este mai greu sa inteleg astfel de atitudini si anume dai cu nonsalanta sume fabuloase pentru cazare, dupa care vezi ca ai fost pacalit, si iti exprimi nemultumirea. Oare nu s-a vazut de la inceput aceasta situatie? Nu am cuvinte...
Salut. Bine ai venit pe Am Fost Acolo. Ne pare rau pentru experienta ta negativa, petrecuta la Cabana Schiorilor.
Ma uit cu interes si uimire la TV de fiecare data cand se arunca sumele pentru cazari din perioadele de top (Paste, Craciun, revelion).
"O noapte de cazare la Poiana Brasov costa 400... 500... 800 lei per adult... " sau tot felul de alte exemple. Stau si ma gandesc. Cine da bai frate scorurile astea?
Unii conationali par certati cu banii si nu cred ca stiu cum sa scape de ei. Ah dai un ban si ai parte de servicii TOP, ok, super, bravo tie.
Dar cand dai o caruta de bani si ai parte de... chestiile de mai sus, nu este tocmai placut. In primul rand, ca sa nu uit, la banii astia, la cate probleme ai avut, ar fi cazul sa le faci o plangere la ANPC. Chiar si la DSV (pentru mancare). Ai fi uimit de rezultate. Am facut-o si eu in trecut pentru cazari dastea meeeega nasoale. Daca nu se potolesc de vorba buna, atunci sa o faca de frica amenzilor.
In al doilea rand, inteleg ca ati achitat 3000 lei pentru 2 camere, dvs fiind cu sotia intr-o camera, iar baiatul in a doua camera. La scorurile astea se gasesc oferte mult mai rezonabile atat pe plan local cat si pe la "vecini"...
Personal m-as feri de locatii de genul acesta, foarte populare. Vorba aia... la pomul laudat sa nu te duci cu sacul.
Te asteptam pe viitor si cu alte recenzii!
Bună ziua.
Ați plătit toți banii în avans?
Nu înțeleg de ce nu ați plecat când ați văzut condițiile. Ar fi utile câteva poze ca să nu mai pățească și alții ca dumneavoastră.
Cabana Schiorilor nu-i chiar o dugheană după colț. Aparențele arată bine. Probabil că nu te-ai aștepta la asta. Dar, corect, avans mai mare de o noapte de cazare, cam ne-recomandat. Plus și mind set - ul că poți pleca oricând. Că dacă te așezi cu gând să stai 3 zile, te miști apoi mai greu.
- Dec.2019 Cabana schiorilor Predeal — scris în 26.12.19 de florcleo din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jan.2018 Cabana Schiorilor... și a aparținătorilor — scris în 11.02.18 de Flaviu din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Jan.2016 O mini vacanta placuta — scris în 27.01.16 de Neli 1973 din ANGLIA - LONDRA [GB] - RECOMANDĂ
- Feb.2015 Hotel frumos, locatie buna si... atat — scris în 11.02.15 de lori.axi* din BUCURESTI - nu recomandă
- Jan.2015 Un weekend langa partie — scris în 10.01.16 de marianb din CONSTANTA - nu recomandă
- Jan.2015 Recomand din inimă — scris în 04.02.15 de NIKAMI din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Dec.2014 Excelent! — scris în 02.02.15 de HUIDIU SIMONA din BUCURESTI - RECOMANDĂ