Am hotarat sa fugim de-acasa, de canicula. Si uite-asa din pagina in pagina (de net) am dat peste aceasta cabana. Recunosc, mi-a fost un pic teama ca e prea frumos sa fie adevarat, asa ca am cerut detalii prin telefon. Si era asa cum trebuia sa fie: o cabana la poalele Ceahlaului pe care puteam s-o inchiriem integral, fara sa locuiasca si gazdele acolo.
Pentru cei ce doresc sa ajunga acolo, e chiar la poalele muntelui, mai sunt 100 m pana la Cabana Izvorul Muntelui. Cabana este noua, foarte bine utilata si curata, amenajata cu mult gust.
Mi-e mai usor sa zic minusurile, ca plusurile sunt prea multe. Intr-adevar, asa cum zice si pe site, toate camerele au baie proprie, dar camera de la parter nu are baia in camera. Un mic inconvenient. Curtea este cam ingusta, chiar daca sunt tobogane si casute sa se poata juca copiii.
Interesant trebuie sa fie iarna, pentru ca in spatele casei este un deal numai bun de derdelus. Cred ca vom reveni cand va fi zapada. Abia astept sa privesc ninsoarea prin geamurile largi ale living-ului, sa stau cu o cana de vin fiert langa semineu.
Trimis de cgeea in 03.08.09 16:31:05
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BICAZ & IZVORU MUNTELUI.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cgeea); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 46.94088500 N, 26.07173400 E - neconfirmate încă
- Sep.2022 Vacanță stresantă — scris în 16.09.22 de DANAS2022 din OTOPENI - nu recomandă
- Jul.2020 Nu va cazati la Pensiunea Bia Papadia, Izvorul Muntelui! — scris în 25.07.20 de gabipyb din BUCUREșTI
- Jul.2019 Rampa catre munte — scris în 24.05.20 de lusu din TULCEA - RECOMANDĂ
- Mar.2014 "Ca la mama acasa", Moldova-Piatra Neamt — scris în 25.03.14 de raluci din CLUJ NAPOCA - RECOMANDĂ
- Feb.2014 Peisaj de vis si atat... — scris în 02.02.14 de dan_is din IAşI - nu recomandă
- Nov.2012 Elegant — scris în 12.11.12 de constantin22 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2011 Bia Papadia -recomand — scris în 03.02.12 de cristina1973 din BUCUREşTI - RECOMANDĂ