REZONABIL
O noapte în Piața Amzei – honest stay în centrul Bucureștiului
Pentru o escapadă scurtă în Capitală am ales Atrium Hotel Ateneu City Center, fix în inima orașului, la câteva minute de mers pe jos de Ateneul Român și Calea Victoriei. Locația? Imbatabilă. Ieși din hotel și ești direct în vibe-ul Bucureștiului.
Am stat o singură noapte, suficient cât să-mi fac o părere clară.
Hotelul este de 3 stele și se simte asta – este ușor vechiuț, mai ales ca design și mobilier. Nu e genul de hotel modern, cu decor spectaculos pentru poze, dar este curat, liniștit și decent pentru un city break scurt.
💰 Costuri reale:
– 370 lei / noapte cu mic dejun inclus/2 persoane
– 20 lei taxa de oraș/2 persoane
– 50 lei parcarea
Pentru zona Piața Amzei, sincer, mi se pare un preț acceptabil, pentru că plătești în primul rând poziționarea ultracentrală.
Camera a fost spațioasă, patul confortabil, iar micul dejun ok pentru o noapte – suficient cât să pleci energizată la plimbare. Personalul a fost amabil, check-in rapid, fără stres.
✨ Concluzia mea:
Dacă vrei luxury sau design contemporan, nu este alegerea potrivită.
Dacă vrei să dormi în centru, să te plimbi pe jos și să ai un preț corect pentru zonă, este o opțiune bună pentru o noapte sau un weekend scurt.
Eu una aleg locația de fiecare dată 💛
- Utilizatoriii LOGAȚI văd o versiune cu mai puține reclame
Trimis de indiralisa_26 in 02.03.26 19:15:55
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BUCUREȘTI.
- Alte destinații turistice prin care a fost: Grecia, Egipt, Turcia, Austria, Italia, Spania, Bulgaria, Malta, Portugalia, Cipru, UAE
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (indiralisa_26); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Sep.2023 Atrium Hotel Ateneu City Center Bucuresti — scris în 17.09.23 de papalito din PLOIEşTI - RECOMANDĂ