In orasul GHYULA, foarte aproape de ROMANIA, am petrecut un sejur mirific, la Aqualand.
Complexul este imens iar noi am reusit sa vedem cele trei bazine tamaduitoare. Bazinul circular, bazinul cu jet de apa si bazinul cu cupola. Mentionez ca toate erau cu apa calda. Cele cu apa rece si pentru copii nu le-am vizitat.
Concentratia de sare se zice ca ar fi de cinci ori mai mare decit a apei marii. Unele persoane, care stiau de beneficiile acesteia, stateau mult timp acolo, noi mai putin. Abia cind am ajuns acasa ne-am dat seama despre aceasta.
Dupa cum spuneam terenul este foarte mare si include un parc, cele trei bazine cu apa calda, bazine cu apa rece, topogane s. a.
Si restaurante pline. Totul foarte frumos. Recomandam!
Trimis de DORICA in 03.02.16 09:13:23
- A fost prima sa vizită/vacanță în UNGARIA
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (DORICA); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 84&ridAnt=66769
- Oct.2018 Distracție și bălăceală — scris în 14.11.18 de Rox.Patrik din ARAD - RECOMANDĂ
- Jul.2017 Revenind cu plăcere! — scris în 02.08.17 de opre_m din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Frumos și relaxant — scris în 14.08.15 de ungureanica din REșIțA - RECOMANDĂ
- Aug.2015 Strand pt cei carora nu le place la strand — scris în 10.08.15 de ioana.seiche din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Sep.2011 Cum am vazut noi Aquaparcul din Gyula — scris în 27.11.15 de adrianbogdan din CHITILA [IF] - RECOMANDĂ
- Sep.2011 Baile Cetatii din Gyula - Relaxant & distractiv — scris în 10.02.12 de ctc din SIBIU - RECOMANDĂ
- Aug.2010 Usor supra apreciat - Nu cred ca se justifica sa mergi doar pentru o zi de strand — scris în 29.08.10 de cristi_an3000 din TIMISOARA - nu recomandă