REZONABIL
Apollo, se poate mai bine
Am vrut o mica vacanta la mare si am ales Neptun pentru liniste si siguranta sporita. Am ales Apollo pentru ca oferea camere renovate recent, piscina nou construita in 2020 si plaja privata in zona neaglomerata.
Rezervarea a fost facuta pe pagina de internet a hotelului cu ajutorul unui card de vouchere de vacanta.
despre SERVICII
Personalul amabil, am solicitat schimbarea camerei pe partea cu umbra si nu a fost nicio problema.
despre CAMERE & COND. CAZARE
Camera 113, mobilier nou dar urme de uzura pe parchet. AC cu clapeta de iesire aer rupta. Trebuia fixata cu o bucata de carton. Frigiderul in camera era cam zgomotos si noaptea te trezea din somn.
In baie era curat dar parea o modernizare de suprafata. Erau mai multe gauri in faianta care au fost astupate cu glet. Lipseau suporturi pentru prosoape si hartie igienica. Suportul de dus era montat la 2m inaltime pentru Ghita Muresan. Plasa de tantari era montata de un dorel, nu se potriveau sistemele de inchidere de pe usa cu cele de pe plasa.
Usa de la balcon nu se deschidea pe foarfeca asa ca nu o puteai lasa deschisa cat erai plecat la plaja. Prosoapele au fost schimbate zilnic dar gel de dus nu am primit deloc. Pat confortabil, tv plat cu programe digitale suficiente.
In balcon au dat cu var dar fara sa faca vreo reparatie. Peretii erau cu pete si decojiti pe alocuri. La balcon nota 2.
Piscina era nou construita si foarte curata.
GASTRONOMIE (BUC & MASĂ)
Se servea doar mic dejun in conditii destul de ok. Servirea la terasa de la piscina. Eu am prins vreme buna dar pe ploaie nu stiu unde se servea, nu aveau umbrele la mese.
Micul dejun era compus dintr-o parte fixa (salam, branza, rosii, castraveti... un mar sau prajitura) si la cerere oua, cafea, ceai, lapte, apa...
Meniul fix era cam saracacios si cam low cost.
PLAJA & MAREA / LOCAȚIE și ÎMPREJURIMI
Plaja privata era Eden si era cu reducere 50%. Aveau reducere de 10 lei la Daytona si 5 lei la Bali.
La Eden nu era aglomeratie dar nu prea era intretinuta corespunzator. Aveau aleile de acces de lemn acoperite cu nisip. Barul nu era scump, berea incepea de la 5 lei, bergenbier sticla 0.33. In mare intrarea era cu nisip si o mica zona cu pietricele, cam in 10 15 m apa ajungea la gat. In apa era nisip fin dar erau unele zone unde erau pietre in apa.
despre DISTRACȚIE & RELAXARE
Teatrul de vara deschis, spre surpriza mea. La prichindelul functiona roata mare si avei si alte posibilitati de distractie pentru copii. Bazarul trist rau, mai mult inchis. Bowling inchis de multi ani.
Trimis de zoli60 in 16.08.20 15:44:51
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (zoli60); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Aug.2021 Vacanta in Neptun - statiune aflata pe drumul catre gloria de altadata — scris în 17.09.21 de chris79 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2021 O vacanta mult asteptata dar neașteptat de proaste conditii — scris în 05.08.21 de Carmenvat din BUCURESTI - nu recomandă
- Aug.2021 De rahat, de tot rahatul... dezamăgit — scris în 04.08.21 de ux121558 din BUCURESTI - nu recomandă
- Jul.2021 Decent, dar se poate mult mai bine — scris în 04.08.21 de Rofri din BRAşOV - RECOMANDĂ
- Jul.2021 Praf! — scris în 01.08.21 de Adigombos din ZăRNEşTI [BV] - nu recomandă
- Jun.2019 Debut frumos de vara 2019 la Apollo Neptun — scris în 15.09.19 de chris79 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2017 Un sejur excelent la Hotel Apollo din Neptun — scris în 21.08.17 de serby din RM VALCEA - RECOMANDĂ