Salutare membri AFA si nu numai!
Tocmai ne-am intors (cu gustul amar al plecarii) de la Paradise Green Park.
Drumul pana in Bulgaria, Nisipurile de Aur, iesire prin Vama Veche.
Am ajuns foarte usor la hotel in jur de 12.00 cazarea s-a facut imediat, dupa ce receptionera ne-a invitat sa vedem camera.
Camera:
Cand am ajuns in camera... wow, camera... de fapt apartament cu 2 camere (prietenii nostri au avut ap. cu 3 camere), foarte, foarte curata, aerul conditionat pornit, racoare. Camera dotata cu de toate (prosoape, gel de dus, sapun, sampon-oricum nu le-am folosit avand cele necesare de acasa), bucatarie cu plita si mobilier.
Curatenie zilnic, lenjeria schimbata o singura data.
Parcarea:
Am platit 21 leva (3leva/noapte), supravegheata video. Nu cred ca sunt suficiente locuri, dar noi am gasit.
Mancarea:
Foarte buna, felul principal in fiecare zi altceva, toate gustoase pentru fiecare (cei mici au ce sa manance, prietenii nostri avand un copil de 1,3 ani).
Prajiturile bune.
Bauturi:
Cafeau slabuta, dar buna, berea RECE (slab alcoolizata, dar de inteles), vinul rosu/alb foarte bun, sucurile bune.
Piscina:
Curata, micuta, cu sectiuni pentru copii. Sezlongurile, cred ca nu sunt suficiente, dar am gasit loc de fiecare data (asta doar dupa amiaza, ziua mergeam la mare).
Marea:
Curata, cu mult nisip, intrarea se face lin in apa. Pentru a ajunge la mare se coboara treptele de pe strada principala (in spatele Hotelului Central). Pana la mare se face cam 15-20 min (cu tot cu carut carat pentru prietenii nostri), asta ca sa nu ocolim f mult. Pentru noi nu a fost nicio problema, chiar ne-a prins foarte bine fitnes-ul pana la mare.

Cam asta este impresia mea pentru acest hotel, RECOMAND cu incredere, calitate/pret EXCELENT.
Daca mai aveti intrebari, va astept cu placere.
Trimis de sniperm007 in 09.07.16 11:55:38
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (sniperm007); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@sniperm007: Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
Mulțumesc.
@sniperm007: Buna ziua, ma bucur ca ati avut un sejur plăcut acolo. Caseta tehnica arata un pret foarte bun si asta chiar pentru apartament.
@webmasterX - Este corect webmaster.
@AZE - iti multumesc, chiar este un pret excelent raport calitate/pret. Ne-au cam lipsit animatia si inchiderea barului la 21.30 dar nu trebuie comentat.
Am plecat cu emotie la pretul pe care l-am platit, dar a fost fffff bine.
@sniperm007 - Am uitat sa adaug pretul pentru sezlonguri:
sezlonguri + umbrela = 30 leva,
dar era si loc pentru cearceaf
@sniperm007 - Multumim mult pentru informatii. Vom merge si noi la inceputul lunii august. Mai am si eu o intrebare:
In baie exista uscator de par?
Ms.
@denisand - Imi pare rau, dar nu exista. In schimb este priza pt uscator.
buna! exista bar pe plaja? imi puteti spune niste preturi? multumesc!
@mohiromania:
În perioada când am fost noi, nu aveau bar la plajă, și nici nu cred că s-a schimbat ceva intre timp, dar există un supermarket în apropiere, pt o bere, suc, apa rece.
Vacanță frumoasă!!!
buna! exista bar pe plaja? imi puteti spune niste preturi? multumesc!
- Aug.2019 Decent, frumos, relaxant — scris în 17.09.19 de Clotilde din FOCSANI - RECOMANDĂ
- Jul.2019 Concediu 2019 — scris în 01.08.19 de Miki72* din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2018 Hotel ok — scris în 23.07.18 de mohiromania din VASLUI - RECOMANDĂ
- Aug.2016 A fost fantastic!! — scris în 09.09.16 de iza1 din CLUJ-NAPOCA - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Foarte placut surprinși — scris în 11.06.14 de alexandre91 din BOTOSANI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Ceea ce as fi dorit sa stiu despre hotel inainte de a cumpara biletul — scris în 14.09.13 de malyn* din MURES - nu recomandă
- Aug.2013 Frumos — scris în 03.09.13 de dune din SUCEAVA - RECOMANDĂ