Confort si relaxare maxima // RR Studio (ex Haus Muller Studio)
Cum am fost prin Sibiu de foarte multe ori dar niciodata nu am vizitat nici un muzeu, ne-am hotarat in minivacanta de 1 decembrie sa mergem la Sibiu.
Pentru a nu ne plimba prea mult cu masina, pentru a putea amandoi sa bem un pahar de vin fiert am hotarat sa cautam o cazare foarte aproape de centrul vechi.
Asa am gasit RR Studio (ex Haus Muller Studio) la 3-4 minute de mers pe jos de targul de Craciun.
Studio-ul este intr-o cladire veche, ca toate caldirile din zona. In aceeasi cladire au si un apartament.
Studio-ul este mic dar ideal pentru 2 persoane. Desi mic, studioul are spatii de depozitare foarte mari, nu a trebuit sa stam cu nici un bagaj insirat prin camera. Totul am bagat in dulapurile imense.
Mi-a placut foarte mult primirea, pe masuta aveam din partea casei o sticluta de vin alb si bomboane. Fiind perioada Craciunului pusesera si un aranjament specific.
Spre deosebire de majoritatea cazarilor unde exista doar 1 perna si nu foare mare de persoana, aici erau 2 perne de persoana: una foarte mare si una de dimensiuni normale.
Proprietarii sau gandit la orice punand la dispozitia turistilor diferite consumabile care se gasesc la hoteluri cu cateva stele: burete de curatat pantofii, trusa voiaj de cusut precum…
Parcarea cost 2 lei pe zi, este impartita in 2 intervaluri. Nu m gasit loc in fata casei, am gasit putin mai in lateral. Locuri de parcare se gasesc oricat de aglomerat ar fi.
Cu siguranta in Sibiu o sa mai ajung ca si pana acum, doar in trecere, dar daca se va intampla sa stau peste noapte cu siguranta o voi face in acest studio.
Trimis de corinamaria in 02.01.18 16:51:44
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (corinamaria); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Apartamente în regim hotelier, SIBIU" (deja existentă pe sait)
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 03&ridAnt=83823
@corinamaria: Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.
- Jul.2024 De ce nu Galeria Grafit Apartments Sibiu? Pentru că da, aș reveni. — scris în 30.07.24 de gojavaler din SATU MARE - RECOMANDĂ
- Apr.2024 [Roro Residence] Vacanță minunată în Sibiu — scris în 08.06.24 de AlinaAlina1 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jan.2024 [Apartament] Illia — scris în 11.01.24 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Limette Home - str. Plopilor nr 2, aproape de centrul vechi — scris în 01.05.24 de cris1982 din TURNU MăGURELE - nu recomandă
- Aug.2022 Nicolas Central Apartament - citybreak la Sibiu — scris în 03.10.22 de pama din SFâNTU GHEORGHE [CV] - RECOMANDĂ
- Nov.2021 Cum e cand alegi cazarea cu ochii la semineu – Apartament Meno — scris în 15.03.22 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2021 Rodica Apartment Sibiu – o cazare pe care o recomand cu drag — scris în 21.07.21 de RoxanaGRS din IAşI - RECOMANDĂ