House Centrul Istoric ll
Dornici sa vizitam si targul de Craciun din Sibiu, am ales o cazare centrala pentru o singura noapte.
De data aceasta am calatorit cu trenul. De la gara din Sibiu si pana la cazare am avut de mers o distanta de circa 600 de metri, pe care am parcurs-o la pas in circa 10 minute. In urma indicatiilor primite de la gazda noastra am intrat in curtea proprietatii si din cutia de chei cu cifru am ridicat cheile de la camera noastra. Casa avea si etaj, insa cele doua camere de inchiriat erau situate la parter. Am intrat pe un hol unde in stanga era una din camere iar in dreapta era camera noastra. In capatul holului locuia o familie cu care nu ne-am vazut deloc. Casa construita in secolul XVIII, incadrata ca monument istoric isi arata varsta pe gardul de caramida din exterior, insa interiorul era renovat. Camera mica dar foarte curata iti oferea tot ce aveai nevoie. Un semineu electric care asigura cu brio caldura necesara, o mica chicineta dotata cu cuptor cu microunde, filtru de cafea si frigider, o baie micuta cu cabina de dus si apa calda non stop, un pat mare si un dulap de haine micut, un tv si internetul care a functionat bine, toate acestea la un loc ne-au facut sa ne simtim foarte bine.
Locatia se afla la doar 200 de metri de una dintre intrarile in targ, si anume cea de langa Turnul Sfatului. Targul de Craciun a fost dragut insa nu e de calibrul celui din Craiova. Si acesta e frumos, insa nu asa de mare si de aglomerat ca cel din Banie.
Vremea a fost foarte buna pentru aceasta perioada din an, ceea ce ne-a permis sa facem multe plimbari prin centru si pe strazile din imprejurimi.
A doua zi conform instructiunilor primite trebuia sa eliberam camera pana in ora 12.00, ceea ce am si facut. Cum trenul nostru pleca spre Bucuresti la ora 16.30, am mai petrecut timpul plimbandu-ne, luand masa de pranz si vizitand mallul Promenada din Sibiu care era situat intre cazare si gara.
Vizita noastra in acest frumos si linistit oras, desi scurta a fost foarte placuta.
Cazarea ne-a placut si ea si de accea o recomandam cu mult drag.
Sarbatori cu bine alaturi de cei dragi voua.
- Utilizatoriii LOGAȚI văd o versiune cu mai puține reclame
Trimis de cristimicle in 11.12.25 11:06:03
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SIBIU.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cristimicle); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Apartamente în regim hotelier, SIBIU" (deja existentă pe sait)
- Jul.2025 Am plecat cu mancarimi de la Sylt — scris în 20.07.25 de gasca.cezar din TULCEA - nu recomandă
- Jul.2024 De ce nu Galeria Grafit Apartments Sibiu? Pentru că da, aș reveni. — scris în 30.07.24 de gojavaler din SATU MARE - RECOMANDĂ
- Apr.2024 [Roro Residence] Vacanță minunată în Sibiu — scris în 08.06.24 de AlinaAlina1 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jan.2024 [Apartament] Illia — scris în 11.01.24 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Aug.2023 Limette Home - str. Plopilor nr 2, aproape de centrul vechi — scris în 01.05.24 de cris1982 din TURNU MăGURELE - nu recomandă
- Aug.2022 Nicolas Central Apartament - citybreak la Sibiu — scris în 03.10.22 de pama din SFâNTU GHEORGHE [CV] - RECOMANDĂ
- Nov.2021 Cum e cand alegi cazarea cu ochii la semineu – Apartament Meno — scris în 15.03.22 de mishu din BUCURESTI - RECOMANDĂ

Rog așteptați...