House Apartment Minerilor, o alegere buna in Cluj :)
In a 2-a noapte prin Cluj, fiind deja pe cont propriu, am cerut putin ajutor de la booking si dupa vreo 5 minute de cautari am dat peste ceva ce arata ok si era rezonabil, si anume, apartament hotel Minerilor (dupa numele strazii, nu e nicio mina renovata, nu iti fa griji). Pe site scria ca e 120 de ron / noapte, un mini apartament. Eu personal nu am vazut nicio steluta jos sa indice altceva, or fi pus-o intre timp, nu garantez, ideea e ca la fata locului ni s-a spus ca de fapt e 145 fiindca mai exista o asa zisa taxa de curatenie, deci o bulina neagra pt booking, care pana acum nu m-a dezamagit. Ne-a placut locul si nu prea mai aveam chef sa ne plimbam, ca pierdeam timp care s-asa era putin, si am ramas.
Inainte de orice trebuie sa iti spun sa raspunzi la telefon dupa ce faci rezervarea fiindca pe site nu se gaseste niciun nr de contact iar locatia de fapt e o casa care are in curte construite unitatile de cazare. Unitatea nu emite bon fiscal, decat un contract scris de mana.
Domnisoara care ne-a intampinat a fost f amabila, iar apartamentul arata chiar foarte bine. Cum intri ai un living open space care se imparte cu o bucatarie complet utilata, aragaz, hota, vesela, cafetiera, absolut tot ce ai nevoie.
In living avem o canapea confortabila numa buna de tolanit sa urmaresti un film la SMART tv-ul din dotare. Tot la parter mai exista o baie de serviciu.
Din living urci scarile si dai de dormitor tip mansarda si de baia principala cu dus (cam mica ce-I drept dar isi face treaba). Aici mai ai un mini dressing.
Locatia are avantajul de a fi complet mobilata si utilata modern, dotata cu prosoape si consumabile, suficient de spatioasa si nu foarte departe de zona centrala. Locurile de parcare nu-s foarte multe, nu are parcare proprie, dar noi am gasit pe strada, si se mai poate parca si in spatele casei. La 5 minute de apartament exista un profi deschis non stop.
Personal mi-a placut deci recomand si sigur o sa revin. Inainte sa inchei, iti mai spun un secret, se poate inchiria si la pretul de 120 de lei daca vorbesti direct cu domnisoara si nu iti faci rezervare de pe booking. Pentru cine e interesat, pot oferi detalii contra unei sume modice :))
Trimis de angell in 01.05.16 23:00:45
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în CLUJ.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (angell); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Apartamente in regim hotelier, CLUJ-NAPOCA" (deja existentă pe sait)
===
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 16&ridAnt=68270
Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.
- Jun.2024 City Center Festival Apartament o cazare bună în Cluj — scris în 19.06.24 de mprofeanu din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Dec.2023 Royal maison - apartamente Cluj — scris în 01.11.24 de Trank din SATU MARE - RECOMANDĂ
- Nov.2023 Căsuța din Centru, o cazare bună în Cluj — scris în 28.11.23 de mprofeanu din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Apr.2023 La Cluj ???? Einstein Apartament — scris în 31.10.23 de Mioritik din BUCUREșTI - nu recomandă
- Apr.2023 Hoia Forest — scris în 16.05.23 de Mioritik din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Feb.2020 M Central Apartaments Cluj Napoca — scris în 15.03.20 de GABITZ_67 din GALAţI - nu recomandă
- Nov.2019 Arcade Central Apartament, Cluj-Napoca — scris în 25.11.19 de Dana2008 din TîRGU MUREş - RECOMANDĂ