Acum mai multi ani, la inceputul anilor '90, in calafat te puteai caza doar la hotel panoramic (nume actual). nu stiu daca pe atunci hotelul avea alt nume. acest asa zis monopol hotelier a durat destui ani, chiar si in perioada in care in acest hotel misunau mai mult gandacii decat turistii. cred ca intr-o astfel de conjunctura gica popescu a avut inspiratia sa investeasca si sa construiasca un hotel nou, pe nume AMFITEATRU.
Amplasamentul ar putea fi destul de mult comentat, dar eu ii vad cateva avantaje nete: situat oarecum in centru (daca putem vorbi de un centru in calafat) si fara risc de demolare sau izolare dupa constructia podului de la calafat - vidin. fata de amplasamentul podului, hotelul chiar se situeaza foarte bine. arhitectura hotelului este destul de modernista in exterior ca si in interior.
Camerele sunt poate putin prea generoase pentru 3*, comode, cu o dotare care te duce cu gandul catre 4 stele.
Serviciile sunt bune, personalul amabil, mai ales ca in acest oras destul de inchis ca activitate, numarul turistilor nu este prea mare.
preturile sunt destul de bune.
daca aveti nevoie de dormit la hotel, acesta poate fi o varianta.
Trimis de cosminp in 03.02.10 13:28:05
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în CALAFAT.
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cosminp); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Oct.2011 Decent — scris în 23.10.11 de rosu84 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Feb.2006 Un hotel care aduce un plus de imagine orasului Calafat — scris în 20.10.10 de carmen2010 din TIMISOARA