Intr-o calatorie in interes de serviciu am innoptat la acest hotel la mijlocul lunii octombrie.
Este usor de gasit (mai ales noaptea pentru ca este frumos iluminat): practic se merge tot inainte dupa intrarea in oras dinspre Craiova si apare la un moment dat pe partea stanga.
Personalul foarte amabil. Camerele (inclusiv baia) sunt mari, mobilate modern, patul matrimonial de dimensiuni mai mult decat generoase.
Este disponibil internet wireless gratuit in camere.
La parter se afla un bar, de altfel singurul bar decent pe care l-am gasit in tot orasul (dupa ce m-am invartit vreo ora).
Micul dejun (inclus in tariful de cazare), nici prea mult, nici prea putin, suficient pentru a incepe ziua. Se poate alege din 4 variante de meniu.
In spatele hotelului se afla piscina si o terasa. Pot fi foarte utile vara.
Hotelul este o alegere buna pentru cei care se afla in trecere prin acest colt de Romanie.
Trimis de rosu84 in 23.10.11 20:26:07
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (rosu84); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Oct.2007 Amplasament bun — scris în 03.02.10 de cosminp din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Feb.2006 Un hotel care aduce un plus de imagine orasului Calafat — scris în 20.10.10 de carmen2010 din TIMISOARA