Impresii cazare Hotel Ambasador Bucuresti
Am fost la capitala la un concert ce a avut loc in martie la Cinena Patria. Desi dadusem ceva bani pe bilete si initial am spus ca trebuie sa facem economie cu cazarea, am trecut de acest aspect atunci cand ne-am dat seama ca concertul se va termina undeva dupa 12 noaptea, ceea ce insemna ca ne trebuie cazare cat mai aproape de Cinema Patria.
Dupa niste cautari rapide am dat de acest hotel, si am gasit o camera cu aproximativ 220 de lei. Cel mai mare avantaj pe care l-a avut a fost ca se afla cam la 150 de metri de Cinema Patria (este asa de aproape incat prindeam in sala de cinema wifi de la hotel).
Revenind la cazare, am ajuns la hotel pe la ora 1 si a mai trebuit sa pierdem vremea o ora pana la ora check-in-ului. La intrarea in hotel ne-au intampinat niste muncitori si un santier :)) Se lucra la trotoar si era un noroi destul de mare (desi hotelul nu are nicio vina, n-a fost un bun venit foarte frumos). Continuand in aceeasi maniera, cei de la receptie au parut destul de sictiriti (un fel de stare de spirit romaneasca), ma asteptam la putin mai mult profesionalism din partea lor, pentru un hotel de 4 stele.
Trecand peste toate astea, camera a fost foarte ok, incapatoare, cu dulap, masuta, frigider, aer conditionat si televizor destul de mare. Baia de asemenea a fost foarte ok, o cada mare, aveam halate si papuci de casa.
Sederea aici a fost o placere per total si nu mi-a parut rau ca am ales acest hotel, insa principalul punct forte l-a reprezentat locatia.
Hotelul se afla pe Bd. Magheru, intre statiile de metrou Universitate si Piata Romana.
In concluzie il recomand pentru locatie dar si pentru camerele ok.
Trimis de CosminZichil in 25.05.15 12:26:03
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (CosminZichil); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 44.44196000 N, 26.09942200 E - CONFIRMATE
- Dec.2016 Asa si - asa — scris în 22.01.17 de Michaell din HONOLULU - RECOMANDĂ
- Feb.2015 Un hotel excelent — scris în 08.02.15 de Cris din BRAșOV - RECOMANDĂ
- Sep.2011 Nu e pentru cei ce vor liniste si aer curat — scris în 01.10.11 de nicolae75 din IAşI - nu recomandă
- Sep.2009 Ambasador de maxim 2 stele — scris în 30.10.09 de creivean din ORADEA - nu recomandă