Salut pe toata lumea care a fost la ALONAKIA, si pe cei care se vor duce.
Personal nu cred ca are rost sa incep sa spun aici ca trebuia ca cei de la hotel sa faca..., sa dreaga..., sau alte lucruri de acest fel.
Domnului Petre, eu personal il sfatuiesc ca pe viitor daca se poate sa analizeze inaintea oricarui comentariu, chiar daca este pro sau contra, raportul calitate pret. Am cunoscut in acest concediu doi simpatici tineri din Distror-Bucuresti, care au avut un AL la un hotel de 5 stele, unde nu se putea bea cafeaua si nici berea de la bar. Deci daca vrem mai mult cred ca trebuie sa platim mai mult.
Despre mincarea de la hotel, eu cred ca sunt exagerari, noi am venit ieri, 16.09.13 de acolo, am mincat foarte bine, iar la mesele (2) de prinz cind am comandat la liber am avut surpriza sa mincam cele mai bune si frumoase platouri cu fructe, de mare sau cu cotlete de berbecut, sau cu dorada.
Am sa incerc sa pun si citeva poze. Acum stiti cu este, . fiecare comanda ce stie ca poate sa manince sau ce este obisnuit (friptura cu cartofi prajiti, etc, etc.) Eu singura "vina" care o gasesc la comentariul Dl. Petre, este aceea ca nu trebuia in acesta, daca a facut referire la Hotel Alonakia, sa inceapa sa dea detalii despre alte taverne, baruri si restaurante, din localitate.
Este exact ca si cind ai vorbii despre vinurile de la Murfatlar in Cramele de la Cotnari. Eu va sfatuiesc in cel mai sincer mod, sa va duceti la Alonakia, pentru ca nu aveti absolut nimic de pierdut, din contra.
Toti ai casei sunt primitori, ospitalieri, amabili si te fac sa ii indragesti din primele zile. Va sfatuiesc sa nu ratati croazierele. Despre alte activitati, voi scrie alta data, pentru a nu cadea si eu in "pacatul" Dl. Petre.
Trimis de VILCEANUFLORIAN in 17.09.13 19:16:47
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA. A mai fost în/la: Corfu, Creta, Santorini
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (VILCEANUFLORIAN); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Sep.2013 O vacanta reusita de sfarsit de septembrie — scris în 24.09.13 de craciunita din FOCSANI - RECOMANDĂ
- Aug.2013 Concediu placut — scris în 09.09.13 de florin petre din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2013 Hotel Alonakia - o alegere buna pt Grecia — scris în 15.07.13 de Sabi_ din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Alonakia 2012 — scris în 21.04.13 de River* din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jul.2012 3 zile de vis — scris în 16.07.12 de alex24 din BUCURESTI
- Jun.2012 Concediu cu surprize placute — scris în 15.07.12 de Ralu30 din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Jun.2012 Insula Corfu - Agios Gordis — scris în 01.07.12 de ISADORA din FAGARAS - RECOMANDĂ