Cu ocazia unei delegatii la Bucuresti am fost cazat 3 nopti la hotelul Alexander. Hotelul este unul bussines si este situat pe soseaua Pipera-Tunari undeva la periferia orasului, pt noi a fost util deoarece sediul firmei noastre era la 500 metri distanta.
Interiorul hotelului arata impecabil si iti lasa impresia ca el a fost inaugurat cu cateva zile inainte.
Personalul este foarte amabil desi managerul hotelului dadea tot timpul indicatii pt a imbunatati conexiunea client-angajat.
Eu am fost cazat in aripa de 5 stele (hotelul mai dispune si de o aripa de 3 stele) intr-o camera foarte incapatoare, mobilata cu materiale de calitate, baie eleganta, wifi gratis si sistem de ventilatie care functiona perfect.
Curatenia in camera se face zilnic.
Singura obiectie ce as putea sa o adaug este ca micul dejun nu era buffet suedez ci se comanda (se puteau alege din 3 platouri) iar omleta era facuta la cererea clientului, se plateau sucul natural, cafeaua si apa minerala.
As recomanda acest hotel datorita design-ului moden, curateniei dar si celor care vor sa evite traficul infernal din interiorul orasului.
Trimis de fighter in 15.05.12 11:27:33
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BUCUREȘTI. A mai fost în/la: Rin Grand Hotel Bucuresti, Brasov, Sibiu, Oradea
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (fighter); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.