BUN
Vacanta, excursii de o zi din Hurghada
Vacanta de iarna in Hurghada, 04-11.01.25 a fost foarte reusita, atat ca vreme, cazare , cat și excursii optionale.
Am avut zbor direct din Cluj. Transferul la hotelul White Beach resort Hurghada, a fost rapid, am ajuns in 20 min de la aeroport.
Camerele le-am primit imediat, au fost curate, spațioase, exact ca in descrierea de pe site .
Curățenie se face zilnic, se schimbă prosoapele zilnic. Rezerva de apă îmbuteliată și sucuri se completeaza zilnic.
Masa la cele 4 restaurante a fost îmbelșugată , variată și gustoasă.
La baruri se serveau cocteiluri, bere , dar și băuturi tari, după preferință.
Ziua erau activități de streching acvagim, cu echipa de divertisment. Dar se poate juca ping pong, tenis minigolf, boccea. Au mai fost fruit parti, petrecere cu spumă .
Seara ,pentru copii erau desene , apoi spectacol cu echipa de divertisment . Pentru adulti , noi am vizionat muzica life cu o interpretă, in alta seară, fanfară , care a fost mai simpatică , urma music quiz, dans și karaoke. Dar la ultimele nu am fost , fiind plecați in excursii de o zi.
Pentru aceste excursii am luat legatura cu Amir de la firma Shahin Tours, care ofera excursii pentru turisti romani, cu ghizi vorbitori de limba romana. Are site cu prezentarea excursiilor, in engleza si romana.
Am fost in 3 excursii: la Luxor, cu semisubmarin si super safari. Toate au fost foarte bine organizate, punctualitate maxima și ne-am simtit in siguranță.
Mesele incluse au fost gustoase, preparate igienic, iar toaletele de pe traseu curate.
La urmatoarea vacanta in Egipt vom merge la Cairo si vom apela tot la Shahin Tours.
Trimis de NB Cluj in 15.01.25 05:40:22
- A fost prima sa vizită/vacanță în EGIPT
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (NB Cluj); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
@NB Cluj: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.
Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.
Mutat, la reorganizare, în rubrica "Albatros White Beach Resort, HURGHADA (orașul)" (deja existentă pe sait)
Încărcând inițial impresiile la o rubrică de călătorie (în loc de una de cazare), rubrica de CAZARE (CAMERE) a fost nedisponibilă pentru notare. Te-aș ruga să indici o notă și pentru acest capitol - cazarea / camera - folosind linkul EDIT IMPRESII, afișat cu roșu mai sus și disponibil permanent la publicare (şi timp de 30 minute după aceasta).
Ulterior, poți scrie notele de la CAZARE şi sub formă de ECOU — le vom adăuga noi în caseta tehnică.
În forma în care se prezintă la acest moment, textul trimis nu este publicabil ca review - impresiile nu sunt acceptabile ca articol.
Poate găseşti timp sau disponibilitate pentru completarea unui set minim de detalii - referitoare, de exemplu, la camere, bucătărie & masă, alte facilităţi ale unităţii, amabilitatea personalului, împrejurimi, drumul până acolo etc - eventual pentru încărcarea unui set, măcar minimal, de fotografii din sejur sau minisejur --- astfel încât să putem publica, într-un final, articolul.
"Review"-ul a fost momentan suspendat, până la stabilirea deciziei definitive. Pentru completări / modificări / ajustări poţi folosi linkul EDIT IMPRESII (afişat cu roşu sub textul trimis)În cazul în care aceste completări nu sosesc în timp util, textul va fi - eventual - republicat fie sub formă de ecou (la un review scris anterior din aceeași destinație), fie sub formă de EVALUARE = miniArticol (NU ESTE afişat în lista impresii, NU ESTE anunţat abonaţilor etc).
- Pentru a încărca fotografii din [mini]sejur: poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 16221&hid=21059
Sau... poate ai filmat câte ceva pe acolo? Ar fi chiar util — link încărcare video.
Văd c-ai mai completat câte ceva, chiar dacă poze nexam. Și nici notele nu au fost completate. În fine
- Apr.2021 Piscine drăguțe pentru cei mici, altfel un hotel modest, cu servicii proaste — scris în 21.05.21 de andre_a_78 din TG MURES - nu recomandă
- Apr.2021 Nu tot ce iti lauda agentia..., — scris în 01.05.21 de Adrian1213 din ORADEA - nu recomandă
- Apr.2021 Hotel frumos personal slab — scris în 23.04.21 de Liviu bau din ORADEA - nu recomandă
- Apr.2021 Vacanta Hurghada — scris în 22.04.21 de Ramona06 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Feb.2021 Superba vacanta de 10 zile in Hurghada — scris în 11.03.21 de teodora16 din BUCURESTI - RECOMANDĂ
- Jan.2021 O săptămână de vis în Hurghada la Albatros White Beach Resort — scris în 08.02.21 de mondo_76 din BUZAU - RECOMANDĂ
- Sep.2020 Hotel bun la super preț...de criză! — scris în 18.10.20 de viorelpop din NEGRESTI OAș - RECOMANDĂ