Solicitare CMR / BULGARIA - #LITORAL SUDîncărcată de pe telefon!

Hotel bun in Bulgaria - vara 2016

Trimisă în 19.10.15 19:58
autor andreea.gaburJR [Piatra-Neamţ]
» VIZUALIZĂRI: 11802

Buna ziua.

Ce imi puteti recomanda pe litoralul bulgaresc pt 2016?

Vreau ceva curat, (merg cu doi copii, unul de 4 si unul de 1an jumate), si neaparat cu impresii bune in ceea ce priveste mancarea!

Va multumesc anticipat!


  • PERIOADA: Iulie -- NOPŢI CAZARE: 6-7
  • BUGET: Orice
  • ADULŢI: 4 -- COPII: 2 -- VÂRSTA: 4, 1

Răspunsuri — pag 3 / 5

Aecrim17GD3r[20.10.15 14:58]

@incognito_icd - cum adica 180 de km, ca distanta e dubla. din BC de exemplu


dananySV5r[20.10.15 15:02]

Pentru ca aveti doi copii atat de mici, va sfatuiesc sa va opriti in Albena, deoarece este o statiune pentru copii. Drumul mai departe spre Sunny Beach este prea lung si nu se merita a fi facut, iar la Nisipurile de Aur nu sunt hoteluri pe plaja si veti avea de urcat si coborat scari cu zecile si nu este prea comod cu copii dupa tine si un morman de bagaje.

In Albena, desi hotelurile din sudul plajei -zona rezervatiei Baltata- sunt bune (Gergana, Slavuna, Mura, Boriana etc), sunt prea departe de zona de agrement a statiunii si daca vreti ca seara sa va plimbati prin centru, este cam greu.

Va recomand zona centrala, hotel Laguna Beach sau zona de nord a statiunii, hotelurile Dobrotitsa sau, daca va permiteti, hotel Kaliakra. Daca in anii 2009-2011 mancarea era diferita, acum este cam aceeasi, insa conteaza mult si seria de turisti, adica daca sunt multi romani este posibil sa fie mai slabuta.

O zi buna!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 350 PMA (1 voturi)

Mircea PGD7r[20.10.15 15:09]

@incognito_icd - 1. Din Romania/ litoralul bulgaresc pana in Thassos sunt mai mult de 180 de km (mult mai mult).

2. Puteti sa pretindeti pe site-uri ca sunteti de orice natie. La receptie vi se cere actul de identitate si vor vedea ca sunteti roman.

3. Tratamentul discriminatoriu in ce ii priveste pe romani este mai degraba o legenda. Multi romani sunt nemultumiti daca nu li se acorda atentie "de toti banii". Personal nu am avut probleme de genul asta in Bulgaria.

4. Corfu sau Thassos au preturi sensibil mai mari la servicii similare, fie si numai pentru ca vei plati mai mult pentru transport.

5. Per ansamblu, preturile in Grecia sunt mai mari ca in Bulgaria.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

petreseceleanuJR2r[20.10.15 15:35]

Va recomand sa fugiti de Albena, deja s-au stricat lucrurile acolo, eu am fost 7 ani acolo in vara 2015 am fost la Const. si Elena hotel Azalia si am fost mutumit, o recomand pentru familii cu copii


dananySV5r[20.10.15 15:41]

Da, este Ok si Azalia, dar statiunea nu ofera nimic.


dragos27UC1r[20.10.15 15:42]

@andreea. gabur - Buna ziua. Imi pare rau, dar nu sunt in masura sa va raspund la aceasta intrebare. Eu am doar o experienta a unui concediu acolo... si nici aia foarte ok. Cautati, ca in mod sigur gasiti pe acest site ceva sa va multumeasca. O zi buna!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + -2 PMA (2 voturi)

webmaster69[20.10.15 15:47]

@dragos27 - te rog ca pe viitor să eviţi folosirea exclusivă a literelor majuscule, această practică este nerecomandată şi în general considerată lipsită de politeţe pe internet. În limbaj internaut, s-ar traduce prin faptul că strigi la noi!!! Vezi detalii aici


dragos27UC1r[20.10.15 15:55]

@webmaster69: Ok. Scuze


incognito_icdGD5r[20.10.15 16:44]

@Mircea P -

d

Din Sunny Beach gps-ul imi zicea ca mai am 180 km pana la feribot.

a

Dm incercat ambele variante iar rezervarile se fac in fct de tari, se pun separat la receptie, am vazut cu ochii mei, iar pt ca sotia e blonda ii vorbeau totdeauna in germana.

Tratamentul discriminatoriu NU este o legenda! anul acesta a culminat la Gergana! nu am raportat la banii dati ca iesea scorul si mai cu minus!

Pe un early booking Grecia este mult mai ieftina! deja au inceput in Grecia campania. verificati! plus pe Thasos am facut rezervare direct la vila. o saptamana la o vila cu doua camere 525 euro. nu mai specific ca aveam o gradina cu flori de ziceai ca. i gradina botanica.

Nu inteleg o chestie, d. na a cerut o recomandare, de ce ma contraziceti pe mine? nu inteleg de ce toata lumea tine in brate litoralul BG si cel romanesc nu! Cineva a rec in Romania si au inceput unii sa strambe din nas! Ca si hoteluri in Romania sunt peste bine! in Bg sunt cu o stea in plus sigur!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

ramandiUC1r[20.10.15 18:25]

@andreea. gabur - Buna seara, eu va recomand Riu Helios sau Riu Helios Paradise din stațiunea Sunny Beach cu toate ca prețurile sunt puțin mai mari dar se merita.


valy_2303JR1r[20.10.15 18:30]

@andreea. gabur - Buna ziua. Eu am fost anul trecut (2014) in Sunny Beach la hotelul Hrizantema. Am fost 3 adulti si 1 copil, varsta de 4 ani, dar am fost foarte multumiti, nu multumiti. Curatenie, mancare foarte diversificata, piscina proprie, plaja la 3-4 minute de mers, plus pretul care am achizitionat noi pachetul a fost foarte avantajos. Recomand sa luati macar in calcul acest hotel. Daca nu ati mai fost in Bulgaria, drumul pana acolo va omoara (fara GPS nu aveti ce sa porniti, mai ales daca nu ati mai fost), dar dupa ce ajungeti veti avea parte de vacanta dorita. Sper sa va gasiti "oaza" de liniste si sa aveti o vacanta linistita si placuta.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

RamonSV1r[20.10.15 19:36]

@andreea. gabur -

Buna ziua,

Daca nu ati mai fost in Bulgaria, va pot recomanda pentru inceput pe litoralul bulgaresc pt. 2016 in statiunea Albena, Primasol Ralitsa Superior Aqua Club Hotel (ex. Ralitsa).

Am fost 2 ani la rand la acest hotel pe cand se numea Ralitsa si ne-am simtit foarte bine. Acum stiu ca este renovat si este si mai bine. Va prezint mai jos cateva motive pentru a-l alege:

-Albena este la aprox. 80 km de Mangalia, deci este cea mai apropiata statiune de Romania (exceptand Balcikul) care este putin mai aproape

-este o statiune pentru familii care doresc liniste si relaxare, are multa verdeata

-plaja este lata, cu nisip bun, umbrele si sezlonguri gratuite pe plaja, marea cu nisip pe fund si buna pentru balaceala copiilor aproape de mal

-masa se serveste la restaurantul hotelului care se afla foarte aproape de hotel, nu in incinta lui; mancarea a fost variata si buna, curatenie, un restaurant frumos, cu terasa; noi am mancat foarte bine si am fost 2 adulti cu un copil de 7 ani; este de unde alege pentru adulti dar si pentru copii

-trebuie sa stiti ca acest hotel de care va vorbesc se afla la o distanta de aprox. 800-900 m de plaja, dar se pune la dispozitie din 30 in 30 minute un shuttle bus (un autobuz special care duce si aduce turistii gratuit la si de la plaja, trebuie doar sa va interesati de programul acestuia); se poate merge si pe jos la plaja intr-o plimbare prin statiunea cu multa vegetatie, veti face cam 20-30min (un drum) cu copiii

-hotelul are piscina cu bazin si pentru copii, acum dupa renovarea lui, s-a deschis si un AQUAPARK langa el; nu stiu cum arata, dar mai vedeti ce se spune in postarile celor care au fost in acest an acolo

-celelalte statiuni-Nisipurile de aur, Constantin si Elena, Obzor, Sunny Beach sunt ceva mai departe fata de Albena si sunt staiuni mai animate si mai zgomotoase (in special Nisipurile si Sunny Beach)

Sper ca v-am putut fi de folos cu acest raspuns al meu, daca mai doriti sa stiti si altceva nu ezitati sa ma intrebati.

Va doresc o alegere inspirata pentru vacanta!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 350 PMA (1 voturi)

doinagherasim*GD9r[20.10.15 20:38]

@andreea. gabur - Recomand hotel Dobrotitsa din Albena, tinand cont ca ai 2 copii mici:statiunea este cea mai aproape de Romania, hotelul este chiar pe plaja, are si piscina pentru copii, sezlonguri+umbrela gratuit la plaja, mancare speciala pentru cei mici si ce ar fi mai important (cel putin pentru mine) preturile sunt rezonabile. De parcare nu-i problema, se gaseste si nu se plateste nimic, deoarece se plateste 6 leva doar la intrarea in statiune.

Chiar daca hotelul este de 2*, totul este extraordinar.

Poti cauta parerile si altor turisti.

Inca un sfat, ca sa capeti un pret mai bun datorita procentelor cu reduceri (EB)aca vrei si poti, sa faci rezervarea pana la sfarsitul lui noiembrie si achiti in timp, pana la sfarsitul lui ianuarie, in alte statiuni, februarie, martie.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 350 PMA (1 voturi)

doinagherasim*GD9r[20.10.15 20:59]

@andreea. gabur - Dupa ce am mai citit din comentariile altora, tin sa-ti mai atrag atentia asupra unor lucruri:

-mergand de 13 ori in vacanta in Bulgaria, in diverse statiuni, pot sa-ti spun, ca in Constantin si Elena, Nisipurile de Aur, Sunny Beach, parcarea este foarte scumpa si nu este prinsa in pretul sejurului

-in Obzor (am fost de 3 ori la acelasi hotel, H Sunrise All Suite Resort, ceea ce nu mi s-a mai intamplat, deoarece raportul pret/calitate a fost extraordinar cu EB), dar se face ceva drum pana la plaja (cam 5-10 minute cu copii), iar drumul pana in statiune a durat cam 9-10 ore.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

Mircea PGD7r[20.10.15 21:04]

@incognito_icd - Din Sunny Beach până în Thassos sunt 523 km pe cel mai scurt traseu.

Early booking exista si pentru Bulgaria si iese clar mai ieftin ca

Grecia.

Pe de alta parte nu comparati mere cu pere: preturile sunt diferite pentru hoteluri (mai scumpe) comparativ cu cele pentru camere/ case/studio/apartament/ vile de inchiriat, cu sau fara gradina cu flori. In general, familiile cu copii mici prefera cazarea ”all inclusive” pentru ca mobilitatea nu este atat de importanta, iar copiii au nevoie de multa atentie.

Tratamentul discriminatoriu nu tine de limba in care vi se adreseaza gazda ci de servicii pe care refuza sa vi le ofere sau vi le ofera incomplet in virtutea nationalitatii dvs. Cum spuneam, nu mi s-a intamplat. Ultima oara am fost in Bulgaria in acest week-end si a fost minunat.

Va contrazic pentru ca apreciezca ceea ce postati este inadecvat, inexact, lipsit de argumentatie si, din pacate in contradictie cu realitatea si ati putea induce in eroare pe cei care asteapta un sfat real.

Cam toti turistii romani fug pe litoralul bulgar dupa repetate experiente neplacute in Romania. Iar succesul bulgarilor este meritat!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

adi60JR1r[20.10.15 21:11]

@andreea. gabur - o prima recomandare ar fi Smartline Madara 4****-linistit, mancare buna, curat; vezi impresii

Apoi un hotel mai mic, dar cu o echipa de animatori care va "scapa"de grija celor mici-hotel Excelsior.

Un loc mai aglomerat, dar cu servicii bune-hotet Grifid Arabella 4****.

Puteti lua in calcul si hotel Mimosa 4****

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

webmaster70[20.10.15 21:19]

@adi60 -

Apoi un hotel mai mic, dar cu o echipa de animatori care va "scapa"de grija celor mici-hotel Excelsior.

Un loc mai aglomerat, dar cu servicii bune-hotet Grifid Arabella 4****.

Puteti lua in calcul si hotel Mimosa 4****

Dacă recomandările vin în urma vacanțelor petrecute acolo, ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articole (review-uri) noi.

Procedând astfel, ai ocazia ca prin notele și evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acelor destinații.

Poți folosi linkul SCRIE REVIEW (îl găseşti şi în pagina 1 a saitului)


konanaeUC1r[20.10.15 21:33]

Dupa 13 ani de litoral bulgaresc, timp in care am trecut prin majoritatea statiunilor va recomand complexul Miramar din statiunea Obzor care, dupa parerea mea, este locul ideal pentru o vacanta cu famila

Toate cele bune!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

robinudUC1r[20.10.15 21:34]

@andreea. gabur - Va recomand statiunea Duni, unul din hotelurile de 5*, Marina Royal Palace sau Marina Beach.


rolandgabrielPM8r[20.10.15 21:47]

Albena este prea mica pt promenada seara sanny beach 100 de km poate sa vizitezi nessebar deci recomand nisipurile de aur dupa mine peste sanny poate in trecut era altceva acum mizerie neingrijita, iar ca hotel lilia pe plaje 30 m bun si preturi fff bune asa poti recomanda multe dar...

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

rolandgabrielPM8r[20.10.15 22:04]

DanielG&FamilyPM6r[21.10.15 06:55]

@rolandgabriel - Sunt in Nisipurile de Aur hoteluri cu parcare gratuita? E o noutate pentru mine. Am fost de doua ori in Nisipurile de Aur si am platit parcarea 10 - 12 leva/zi.

E bine de stiut ca se gasesc hoteluri si cu parcare gratuita.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

DanielG&FamilyPM6r[21.10.15 07:16]

@incognito_icd - Ce primesti pentru cei 525 euro in afara de cazare in doua camere?

E bine sa punem in balanta toate serviciile de care beneficiezi pentru pretul platit.

Multumesc,

Daniel

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

DanielG&FamilyPM6r[21.10.15 07:19]

@ramandi - Buna dimineata!

Preturile sunt mari? Noi am achitat 960 euro, pentru 7 nopti cazare cu AI pentru trei adulti. Dupa parerea ta cat ar trebui sa platesti la Club Hotel Riu Helios Paradise din Sunny Beach, pentru aceste servicii?

Ce hotel din Romania ofera serviciile pe care le ofera acest hotel la acelasi pret?

Vreau si eu sa merg in Romania la un astfel de hotel.

Multumesc pentru recomandari.

Multumesc,

Daniel

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

meehiPM5r[21.10.15 08:03]

@andreea. gabur - Noi am fost la Majestic in Sunny Beach. Recomandam. Camerele curate, piscinele la fel, mancarea buna. E ordine peste tot. Singurul inconvenient ar fi ca nu au all inclusive, ci doar demi pensiune, daca nu te deranjează acest lucru, e un hotel foarte bun, cu recenzii bune. Noi am avut camera cu vedere la mare si merită.

E aproape, la o aruncătură de bat de plajă, dar nu ai gratuite sejlongul si umbrela. Noi am stat doar la piscina. Șezlongurile erau îndeajuns de multe.

Anul acesta am vrut sa mergem la hotelul nou deschis, cu recenzii bune-RIU Helios Paradise, dar ne-am răzgândit si am ajuns tot in Turcia unde vremea in septembrie era sigur caldă. La anul am vrea totuși sa încercăm Riu Paradise. Arata foarte bine.

Alegere inteleapta.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

travelpointGD1r[21.10.15 09:06]

am fost de trei ori la kaliakra superior albena. este ideal pt copii. statiunea este frumoasa, curata, linistita. accesul este destul de facil, noi am mers pe autostrada soarelui la constanta, mangalia, vama veche si albena. drumul este foarte bun si liber. hotelul este situat in partea nordica a statiunii, iar amplasarea este super: in fata este marea (pe care o vedeam din camera (toate camerele la superior sunt cu vedere spre mare)) iar in spate un deal cu pini. se pot face excursii in zona, dar noi am preferat sa stam sa ne relaxam mai ales ca eram si cu doi copilasi dupa noi. hotelul are piscina pt copii, piscina pt adulti, sezlonguri pe plaja, bar pe plaja, etc... un alt plus este faptul ca este situal direct pe plaja, nisip fin, salvamari competenti si seriosi si prezenti. nu in ultimul rand hotelul are uai, nu doar all, ceea ce ofera un plus de calitate. camera este foarte curata, spatioasa. am fost in turcia la hoteluri de 5 stele la care camerele nu erau asa de frumoase ca si la kaliakra. iar in ce priveste mancarea, este adevarat ca in turcia este mai difersificata, dar costurile de calatorie cresc. asadar, acces facil, locatie linistita, pe plaja, uai, camere super. recomand.

ps. am vizitat si celelalte hoteluri din albena, (cele mai bune), fara a fi cazati, insa nu se compara cu kaliakra. doar flamingo este mai frumos, dar este mai departe de plaja.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 350 PMA (1 voturi)

doinagherasim*GD9r[21.10.15 09:57]

@DanielG&Family - In Nisipurile de Aur, unele hoteluri au parcare gratuita, dar cele care nu au, platesti de te usuca, de exemplu Kaliakra Palace (in 2013). La H Excelsior, noi am prins parcare gratuita in 2010, acum nu mai este.

Hotel Viva, avea parcare gratuita in 2012 cand am fost.

Asa ca, ori intrebi la agentie, dar de multe ori nici ei nu prea stiu, ori pleci cu bani (si cu psihic bun!) ca sa nu ai surprize.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

DanielG&FamilyPM6r[21.10.15 10:10]

MinosSV2r[21.10.15 13:42]

@andreea. gabur - Va recomand Grifid Bolero in Nisipurile de Aur corpul central. Veti fi multumita, garantez!


baronPM5r[21.10.15 15:30]

Cu doi copii mici nu cred ca merita sa mergeti mai departe de Albena

In aceasta situatie Kaliakra ramane cea mai buna optiune chiar daca am inteles ca au scazut stacheta in ultimii ani.

Pentru copii o varianta foarte buna ar fi si Duni dar cred ca e mult prea departe.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

  • AFIȘATE rsp [61-90] — din total 127 răspunsuri la această solicitare
  • SCRIE UN RĂSPUNS

    Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
    • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
    • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
    Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

    Abonament

  • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns] -- vă puteți însă abona mai jos
  • #G#9
      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 1.0105078220367 sec
    ecranul dvs: 1 x 1