Solicitare CMR / FRANȚA

Prima data in Paris :) :(

Trimisă în 19.10.15 23:14
autor PolaroidSV [Prahova]
» VIZUALIZĂRI: 8702

Buna seara! In data de 6 nov voi merge cu sotul si cu baiatul nostru de 10 ani in Paris, pt prima data. Cu limba stau foarte bine, nu imi fac griji. Doar ca nu stiu ce itinerariu sa aleg, cu ce sa incep... Ideea este ca mi s-a oferit un cadou de 4 zile (3 nopti), in minunatul Paris, dar nu am nicio idee despre ceva anume, despre zonele in care se situeaza obiectivele. Ma sperie gandul ca nu ne vom descurca.

Asadar, rugamintea mea este, daca mai aveti, sa ne ajutati cu un itinerariu. Eventual, daca se poate si cu mijloc de transport. Multumesc mult pt timpul acordat!!!

P. S. Biletele de avion si cazare ne sunt oferite. Suma de 1000 E este orientativa. Rog itinerariu, insotit de mijloace de transport. Mii de multumiri!


  • PERIOADA: nov -- NOPŢI CAZARE: 3
  • BUGET: 1000 E -- TRANSPORT: avion
  • ADULŢI: 2 -- COPII: 1 -- VÂRSTA: 10

Răspunsuri — pag 3 / 3

PolaroidSVAUTOR SOL[23.10.15 09:00]

@Atomic1 - Spuneti-mi si mie, va rog, ce ar fi indicat sa vedem la Disney! Spuneti ca v-ati selectat ceea ce doreati sa vedeti.


IoanaVSR6r[23.10.15 09:37]

Hello, dupa cum ti au spus cei dinainte nu ai de ce sa combini vizita la Disney cu altceva, parcurile sunt mari, drumul dureaza o ora dus, o ora intors si biletele sunt scumpe, deci profitati de ziua respectiva. Eu va sfatuiesc sa luati bilete de intrare in unul din parcuri, nu in amandoua caci nu veti avea timp de vizitat tot. Intrati pe site ul Disneyland paris si va puteti lamuri, sunt descrise toate atractiile:

http://www.disneylandparis.com/en/

Avand in vedere ca baietelul e destul de marisor poate ar fi interesant sa vizitati Walt Disney Studios (sa nu ratati Studio Tram Tours si Ratatouille, cea mai noua atractie). Dar alegerea trebuie sa o faceti voi. Daca va hotarati sa mergeti instalati va aplicatia pe un telefon si documentati-va dinainte (de exemplu la Ratatouille trebuie sa luati Fastpass ca sa nu asteptati ore la coada).

Pe de alta parte daca vreti sa vedeti parada si spectacolul de seara acestea sunt in Disneyland Park, de aceea e greu sa va fac o sugestie.

Trebuie sa aveti in vedere ca sambata va fi destul de aglomerat, dar fiind totusi noiembrie ar trebui sa puteti vedea destul de multe atractii.

Cat despre zone, stiu ca in septembrie s-au schimbat zonele, m uit si revin cu un raspuns. Cred ca de pe fnac. fr poti cupara bilete cu intrare in parc si transport inclus dar o sa ti confirm asta.

Cat despre atractiile de vizitat in Paris... este un oras romantic, istoric, modern, activ etc... depinde de ce va place. 3 zile e mult prea putin, asa ca mai bine alegeti principalele obiective si va bucurati de atmosfera. Fiind cu baietelul alegeti obictivele clasice, cunoscute, ca sa se bucure si el. As putea sa va fac un top cu cele mai frumoase vitralii sau cu cele mai interesante strazi dar nu veti avea timp sa vedeti tot si alegerea trebuie sa fie a voastra.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

PolaroidSVAUTOR SOL[23.10.15 09:43]

@IoanaV - Multumesc! Pai o sa vedem doar ce este important! Ma refer la cele mai cunoscute obiective. Nu stiu daca vom ajunge si la Versailles, vad ca este destul de departe. Poate duminica, nu stiu exact. Sau sa lasam duminica pt disney? Ce parere aveti?

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

IoanaVSR6r[23.10.15 09:54]

Biletul la RER ar trebui sa coste 7.60 eur adult si 3.80eur copil. Daca sunt diferente fata de acest tarif vor fi mici. Puteti sa luati si dus intors.

Atentie, la toate biletele de RER (si chiar si de metrou) sa le pastrati pentru ca uneori sunt necesare la iesire, sau in pasajele din interiorul statiilor.

Pentru Disney am gasit bilete pe fnac. fr dar fara transport, nu mai stiu unde vazusem eu aceasta optiune.

http://www.fnacspectacles.com/mdr/recherche. do#/? q=disneyland&type=MANIFESTATION

Acum am vazut ca in aceasta perioada au doua programe foarte interesante, unul cu Halloween si altul cu Star Wars, deci in acest caz va recomand totusi Disneyland Park. Oricum trebuie sa va documentati bine inainte.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

Atomic1JR2r[23.10.15 14:44]

@Polaroid - Am facut un comentariu la categoria Disneyland Paris (parc de distractii): O zi superba la Disneyland Paris

Eu am fost in perioada 2-6 oct 2015 (1 zi in Disneyland).

Merita, iti recomand din toata inima

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

PolaroidSVAUTOR SOL[23.10.15 14:52]

@Atomic1: in regula! Acesta este un obiectiv important!!! Pt copilul meu. Si pt noi, de altfel????


IoanaVSR6r[23.10.15 15:28]

Daca vrei o descriere mai detaliata poti sa te uiti si la reviewurile mele Disney (sunt 2) cu rezerva ca timpii de asteptare pot fi altii in noiembrie iar atractiile se mai schimba.

Pentru ca tot intrebai ce recomandam din Paris iti spun ce mi place mie :

Notre Dame si Ile saint louis pentru atmosfera. De vizitat turnurile, chiar daca e coada)

Champs Elysees, Petit Palais, Grand Palais, Trocadero, pentru view si muzee

Tour Eiffel, eu as urca sus, undeva spre seara, sa prind peisajul si de zi si de noapte

Sacré Coeur si Montmartre, tot pentru atmosfera

La fel cartierul latin, cu Rue Mouffetards, Panteon

Place Beaubourg si centre Pompidou, Marais

La capitolul gradini : Jardin de Louxembourg, Jardin de plantes cu muzeul

Parcul La Villete si muzeele (dar din pacate o sa ocupe o zi si nu cred ca aveti timp)

Pentru arhitectura noua si atmosfera cosmopolita zona Bibliotheque, cu pasarela si amenajarile proiectului Rive gauche

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

PolaroidSVAUTOR SOL[23.10.15 18:56]

Am facut o simulare pe site-ul fnac. fr, in ceea ce priveste intrarea la disney si nu stiu ce sa aleg, referitor la cele 2 parcuri. Se merita sa iau bilet pt amandoua, sau doar la unul? Voi merge sambata (sau duminica), trebuie sa aleg biletul magic, pt ca asa imi arata si ne costa (doar la un parc) 170 euro. Asadar, ce sa fac? Sa iau la unul, sau la 2?

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

Atomic1JR2r[24.10.15 07:40]

@Polaroid - Eu am facut o simulare pe www.isango.com (Disneyland® Paris: 1 Day 2 Park Hopper Ticket -192.64 Euro) Diferenta de 20 E merita.

De la ora 10 la ora 13 noi ne-am dat in :

- Crush's Coaster

- Parasutele

- RC Racer

- Tower of Terror Tour

- Rock'n Roller Coaster

Dar eu am fost intr-o zi de luni (sambata si duminica este mai aglomerat).

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

myk007PM2r[24.10.15 10:00]

Vezi impresii despre Disneyland : vezi impresii

Iti recomand sa aloci doar 1zi si doar Parcul Disneyland.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

PolaroidSVAUTOR SOL[24.10.15 10:29]

@myk007 - Asa ma gandeam si eu. Doar pentru un parc. Vad ca are 19 km, tot parcul. Cat despre Versailles, vreau sa mergem duminica. Vad ca este pretul de 15 E pe site. Credeti ca este mai scump daca il iau in ziua in care voi ajunge? Copilul are gratuit, deci, ne costa 30 E.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

myk007PM2r[28.10.15 13:32]

Versailles este un obiectiv pe care merita cel mai mult sa-l vizitezi vara. Iar atunci sa mergi in zilele si sa prinzi orele in care se desfasoara "Grandes Eaux Musicales" : in cele 800 hectare de gradini din fata castelului sunt mai multe fantani arteziene (unele mai mari, altele mai mici) care, in anumite zile si in anumite intervale orare, sunt puse in functiune si tot parcul incepe sa rasune de muzica clasica-baroca ce te duce cu gandul la vremurile demult apuse :-).

In 6-9 noiembrie nu se intampla asta. Iar pentru ca va fi destul de racoare nu cred ca va veti plimba prea mult prin gradini. 15euro este biletul doar pentru Castel (fara gradini si fara palatul Trianon).

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

myk007PM2r[16.11.15 09:19]

@Polaroid - cum a fost? ati avut vreme buna? bine ca n-ati prins "sezonul" nebuniei din Paris


PolaroidSVAUTOR SOL[16.11.15 09:33]

@myk007: Of! De cand zic sa scriu... A fost minunat!!! Ne-am descurcat excelent! Cu ajutorul hărțile, nu au fost probleme. Am ajuns pe la 14, am cautat ceva vreme hotelul (care era destul de simplu de reperat). Ne. am dus bagajele si am pornit la drum. Am ales sa mergem in centru, am vazut arcul de triumf, ne. am plimbat pe champs-elysees si am vazut turnul eiffel, noaptea. A doua zi am mers tot in centru, la lovire, la catedrala notre damme, la sacre-coeur, moulin roage, montmartre... Timpul a trecut fff repede! Duminică am mers la Disney, unde am stat toata ziua. Splendid! în ultima zi am stat in Defense si am mai mers la turn, sa. l vedem si ziua. Am ajuns in Porte Maillot, unde ne. am plimbat. Vazand acum ce se intampla in Paris, ma simt norocoasa ca am ales sejurul cu o sapt inainte. Toate bune si multumesc mult pt ajutor!!!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 350 PMA (1 voturi)

  • AFIȘATE rsp [61-74] — din total 74 răspunsuri la această solicitare
  • SCRIE UN RĂSPUNS

    Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
    • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
    • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
    Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

    Abonament

  • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns] -- vă puteți însă abona mai jos
  • #G#9
      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.060142040252686 sec
    ecranul dvs: 1 x 1