ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 24.04.2015
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: Râmnicu Sărat
ÎNSCRIS: 09.05.11
STATUS: AUGUSTUS
DATE SEJUR
SEP-2014
DURATA: 2 zile
familie cu copii

GRAD SATISFACȚIE
CADRUL NATURAL:
80.00%
Mai degrabă mulțumit
DISTRACŢ. / RELAXARE:
80.00%
Mai degrabă mulțumit

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
80.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 12 MIN

Despre Eforie Nord, cu plusurile și minusurile sale...

TIPĂREȘTE

De cum a început să dea colțul ierbii și să înmugurească pomișorii din jurul blocului, gândul îmi zboară către o întâlnire cu marea. Nu am reușit să concretizez această idee, pentru că vremea încă nu permite pe deplin acest lucru. Dar în curând dorința mea va fi perfect realizabilă. Până atunci stau și răsfoiesc folderele cu fotografii din sejururile petrecute în anii precedenți pe litoralul românesc. Și invariabil apar pozele din Eforie Nord, întrucât în ultimii cinci ani am petrecut în fiecare vară câteva zile în această destinație. Așa a încolțit ideea prezentului review despre una dintre cele mai cunoscute destinații de pe litoralul nostru – Stațiunea turistică Eforie Nord.

Voi prezenta pe scurt câteva detalii despre istoricul și amplasarea localității, devenită în prezent a doua stațiune ca mărime de pe litoralul nostru. Localitatea a luat ființă în anul 1894, atunci când a fost construit aici un sanatoriu balneoclimateric de către Eforia Spitalelor Civile din București. Localitatea s-a dezvoltat ulterior datorită amplasării sale la țărmul Mării Negre, dar și în vecinătatea lacului Techirghiol. La Eforie Nord se poate ajunge urmând DN 39, distanța față de Constanța fiind de circa 12 kilometri. Accesul rutier a fost mult îmbunătățit odată cu finalizarea lucrărilor la Autostrada Soarelui și la Centura Constanței. Pentru cei care preferă alt mijloc de transport, la Eforie Nord se poate veni și cu trenul, existând stație CFR în localitate.

Ultima dată am fost aici anul trecut la începutul lunii septembrie. A fost un minisejur de weekend care ne-a oferit posibilitatea să revedem locurile pe care le-am îndrăgit, dar și zonele mai puțin atrăgătoare. Ne-a întâmpinat o vreme capricioasă, care ne-a oferit totuși și posibilitatea de a face puțină plajă, dar și momente în care să ieșim la promenadă prin stațiune.

Să vorbim puțin despre plajele stațiunii. Luându-le în ordine dinspre nord spre sud, prima plajă este localizată în zona Steaua de Mare. Aceasta este îngustă și foarte solicitată, fiind apropiată de hotelurile mari din zonă, Delfinul și Meduza, dar și de multele vile și pensiuni construite în ultimii ani.

Următoarea plajă se află în dreptul hotelului Acapulco; și aici fâșia de nisip este încă destul de îngustă, iar faleza înaltă face ca soarele să dispară destul de repede după-amiază, mai ales în lunile august-septembrie, când ziua începe să scadă. Ca și la celelalte porțiuni de plajă, accesul în apă este lin și poți avansa destul de mult în larg. Ajungem apoi în dreptul plajei de la Debarcader unde fâșia de nisip se mai lățește și apar tot mai multe zone ocupate de șezlonguri; în plin sezon aici mi s-a părut a fi de fiecare dată cea mai aglomerată zonă dintre toate plajele stațiunii. În această zonă se află platforma de beton ridicată în larg unde se poate ajunge pe o alee pietonală betonată, tot mai avariată de la an la an. Probabil că la un moment nu foarte îndepărtat, construcția va deveni impracticabilă. Până atunci, în acest loc poți simți cu adevărat aerosolii Mării Negre, fiind rare momentele când te poți plimba pe aici fără să fii măcar puțin stropit de vreun val mai nărăvaș. Este un loc unde pescarii își încearcă norocul și nu de puține ori am văzut capturi frumoase de guvizi. Fir întins amatorilor!

Încet-încet plaja se lățește și ajungem în dreptul micului port turistic din Eforie Nord, unde poți zări mai tot timpul iahturi cochete care își așteaptă cuminți proprietarii să le scoată în largul mării. Întrucât distanța până la apă este destul de mare în anumite zone, plaja de aici este mai liberă și uneori vezi puștani care își exersează talentul de a înălța zmee viu colorate.

Am ajuns așadar în dreptul hotelului Belona care dă și denumirea următoarei porțiuni de plajă din Eforie Nord. Plaja de la Belona este favorita noastră de ani buni, întrucât este lungă, lată, cu nisip fin și cu intrare lină în apă, comparabilă cu plaja din Mamaia. Există numeroase zone de șezlonguri, multe dintre ele aparținând unor hoteluri mari din stațiuni, însă se pot găsi fără probleme și locuri pentru plajă pe prosop/cearceaf/rogojină. Aici am văzut în ultimii ani câteva atracții gonflabile contra-cost adresate copiilor (tobogane uriașe și cetăți) și există zone mai libere unde se poate juca fără probleme fotbal pe nisip. Dacă de o parte plaja este mărginită de mare, de cealaltă parte este delimitată de promenada comercială, alee unde întâlnești o atmosferă pestriță – vânzători ambulanți, tonete de unde se pot cumpăra gogoși, hamsii, hot-dog, pizza, popcorn, bere, sucuri sau alte gustări. Există aici și magazine cu obiecte pentru plajă, dar și diverse locații care oferă cazare. Deși zona pare foarte bună pentru cazare, dacă vrei să te și odihnești cât de cât, nu doar să auzi non-stop muzică sau alte zgomote, este recomandabil să nu te cazezi aici decât eventual în extrasezon. Ca pe toate plajele de la noi, și la Eforie Nord apar vânzători ambulanți, iar muzica răsună de cele mai multe ori mai tare decât ar trebui. Cu toate acestea, mergând aici de ani buni ne-am obișnuit cu atmosfera și am învățat să ignorăm o parte dintre aspectele negative care apar pe parcursul sejurului, întrucât nu poți lăsa orice fleac să-ți strice concediul.

Ultima plajă pe care vreau să o amintesc în acest review este o porțiune pe care o cunosc din copilărie după denumirea de ”plaja dintre Eforii”. Nisipul este fin iar intrarea în apă este la fel de lină ca și în celelalte cazuri, însă trebuie să vii aici cu mașina, mai ales dacă ai vreun pitic, deoarece este ceva de mers pe jos din stațiune. Drept urmare, nu am mai ajuns în ultimii ani pe această plajă, preferând zona Belona pentru scurte reprize de bronzat. Ce-i mult strică, așa că noi mergem de obicei la plajă până pe la ora 10.30 și mai ieșim seara după ora 16.30. Atunci este de obicei momentul pentru bălăceală pe săturate.

Dacă despre plaje am scris câte ceva, este momentul să prezint câteva detalii despre posibilitățile de cazare din Eforie Nord. Să o luăm sistematic... Prima zonă importantă unde te poți caza este Steaua de Mare, aflată în partea stângă la intrarea în stațiune dinspre Constanța. Aici nu ne-am cazat niciodată deoarece distanța față de centru sau de plaja Belona este considerabilă pe jos (aproximativ 30 de minute). Zona abundă totuși în variante de cazare construite în ultimii ani, fie că vorbim de vile, pensiuni sau chiar hoteluri. Imediat ce treci de sensul giratoriu de la intrarea în Eforie Nord și intri pe varianta stațiunii ai ajuns în ”cartierul nou”, așa cum numesc localnicii această zonă. Aici găsești vile și pensiuni moderne, iar prețurile sunt ceva mai mici decât în restul stațiunii. Distanța până la oricare dintre plaje rămâne de 20-30 de minute pe jos, în funcție de locația aleasă pentru cazare. În jurul bulevardului Republicii există alte posibilități moderne de cazare, care se înmulțesc odată ce avansezi spre zona centrală, iar prețurile cresc și ele cam pe același criteriu. Nici în această parte a stațiunii nu ne-am cazat până în prezent.

Acum voi prezenta câteva zone unde am optat de-a lungul timpului pentru diverse variante de cazare. Am stat de două ori la Pensiunea Casa Soarelui (vezi impresii), amplasată la aproximativ 20 de minute de plaja Belona, aflată pe strada Bucovinei destul de aproape de zona gării. Ca inconveniente ale zonei menționez zgomotul produs de traficul intens de pe strada Traian (artera rutieră asigurând accesul spre celelalte stațiuni din sudul litoralului) și traversarea destul de dificilă a străzii atunci când ai cu tine diverse mărunțișuri și un cărucior în care se află copilul din dotare. Nici trotuarele nu sunt prea grozave, dar asta tinde să fie o caracteristică a întregii localități. O altă zonă în care am avut cazare este Debarcaderul, aici optând în două rânduri pentru o locație pe care o recomand oricând – Hotelul Regal (vezi impresii). Un avantaj major al zonei este apropierea față de plajă, iar la dezavantaje aș putea trece tarifele destul de mari la cazări, dar și zgomotul zonei, muzica răsunând până târziu în noapte la terasele din apropierea falezei.

O altă zonă în care ne-am cazat se află pe strada Griviței, aflată la 7-8 minute de Debarcader. Aici se află câteva blocuri recent construite, clădiri în care poți închiria garsoniere sau apartamente. Noi am optat pentru cazarea într-o garsonieră destul de bine întreținută, plătind un preț rezonabil în vârf de sezon acum doi ani (vezi impresii). Ca dezavantaje majore ale zonei ar fi faptul că există numeroase construcții în paragină unde se adăposteau câini vagabonzi și mizeria stătea pe străduțele de pe aici la loc de cinste, din păcate. Strict pentru locație și preț recomand aceste variante de cazare, dar cu mențiunea că ar fi indicat să mergeți la plajă cu mașina, pentru a evita pe cât posibil contactul cu fața mai puțin plăcută a zonei.

O ultimă parte a stațiunii în care am experimentat cazarea este aleea de pe plaja Belona, unde am rămas pentru două nopți cu ocazia ultimei noastre ieșiri la mare, la începutul lunii septembrie anul trecut. Am găsit atunci o cameră la Hostelul Solero, noi urmărind musai să ne cazăm cu vedere spre mare (vezi impresii). Consider că nu se merită să te cazezi aici în plin sezon dacă dorești să te odihnești, pentru că în zonă este un zgomot aproape necontenit. Ca avantaj major este faptul că ești practic pe plajă, iar la dezavantaje mai putem trece tarifele ridicate la cazare.

Buun, am terminat cu plajele și cazările, este momentul să vorbim despre opțiunile de servit masa! La fel ca și în cazul cazărilor, există o multitudine de locații unde poți mânca, mai bine sau mai puțin bine, după cum ai inspirație și buget. Foarte multe autoserviri și restaurante sunt în zona centrală, dar și pe faleză – de la Belona până la Acapulco. În centru am testat autoservirea Litoral de care am fost mulțumiți, dar și restaurantul hotelului Vera, unde am mâncat de câteva ori și ne-a plăcut. O altă locație unde am revenit de mai multe ori, asta însemnând că am fost mulțumiți de mâncarea oferită și de curățenie, este autoservirea Imperial, amplasată vis-a-vis de hotelul Golden Beach, în imediata apropiere a aleii pietonale ce coboară spre plaja Belona. Clădirea este imposibil de ratat, având patru nivele. Deși existau aici și pizzerie și bar, noi am preferat de fiecare dată autoservirea.

În rest, ca în orice stațiune de la mare, găsești la tot pasul hamsii prăjite, clătite, gogoși, sucuri Granita cu gheață, înghețată, fructe sau oferte la pizza, de genul ”la patru bucăți cumpărate ai una gratis”. De multe ori însă e bine să cumperi de unde este mai aglomerat; chiar dacă pierzi puțin timp, ai astfel o mai mare siguranță că produsele sunt proaspete și că nu vei primi ”la ofertă” și o indigestie. Iar dacă stai la un apartament sau o garsonieră și te autogospodărești, este simplu să dai o fugă pentru aprovizionare la marile magazine aflate la periferia Constanței. Atenție la radare, pe această porțiune de drum dintre Eforie Nord și Constanța am întâlnit mai mereu echipaje.

Referitor la oportunitățile de distracție și relaxare oferite de această stațiune, este evident că majoritatea turiștilor vin aici pentru plajă. Sau pentru plimbările lungi de dimineața ori seara pe faleza superioară a stațiunii. Am observat anul trecut câteva zone unde faleza se repara, așa că poate anul acesta promenada va fi mai bună. Copiii găsesc în apropierea falezei câteva modalități de distracție: plimbare cu poneiul, cu mașinuțele ori cu trenulețele electrice din micile parcuri de distracție.

O altă variantă pentru petrecerea timpului liber este o plimbare la lacul Techirghiol, al cărui nămol este recunoscut pentru proprietățile sale curative, dar și o vizită în localitatea Techirghiol, unde poți avea parte de câteva momente de relaxare spirituală dacă vizitezi Mănăstirea Sfânta Maria. Din centrul stațiunii Eforie Nord și până la mănăstire sunt aproximativ șase kilometri. Lăcașul de cult este unul deosebit, unde poți admira o bisericuță veche de lemn realizată în stil maramureșean, cu hramul ”Adormirea Maicii Domnului”. Tot în acest complex mănăstiresc și-a dus existența în perioada 1976 – 2011 părintele duhovnic Arsenie Papacioc. De altfel, în curtea mănăstirii se află chilia în care a viețuit acesta, dar și mormântul duhovnicului. Am mers și noi în două rânduri să vizităm acest lăcaș de cult, prima dată publicând impresiile pe site (vezi impresii).

Nu în ultimul rând trebuie să menționez că anul trecut am remarcat apariția unui aqua-park nu foarte mare în zona Belona. Pentru cei care preferă acest tip de distracție, poate fi o opțiune de luat în seamă. De altfel, pe site există o prezentare foarte bună a locației din partea unui alt user (vezi impresii).

Ajuns la final de review, pot spune că Eforie Nord, cu aspectele sale pozitive sau negative, este o destinație de luat în seamă pentru doritorii de sejururi pe litoralul românesc. Așa cum am prezentat, noi am fost acolo în mai multe rânduri și ne-am simțit bine, căutând de fiecare dată să alegem ceea ce era cel mai bine pentru noi la momentul respectiv, în funcție de perioadă și de bugetul avut la dispoziție. Voi atașa câteva fotografii realizate de noi atât în septembrie 2014, cât și în sejururile anterioare, sperând că vor completa în mod firesc cele prezentate mai sus.

Dacă și autoritățile locale s-ar implica mai activ, stațiunea Eforie Nord ar putea crește valoric mult mai mult. Dar asta este o altă mâncare de pește, iar eu închei aici cu urarea: Să aveți călătorii plăcute în continuare!


[fb]
---
Trimis de Floryn81 in 24.04.15 19:12:06
Validat / Publicat: 24.04.15 22:45:44
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în EFORIE NORD.

VIZUALIZĂRI: 6090 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

16 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Floryn81); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P12 Aici se observă plaja lată din zona portului turistic. Suntem la plimbare seara pe faleză.
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 42500 PMA (din 47 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

16 ecouri scrise, până acum

danamandache
[25.04.15 08:15:00]
»

Eu zic sa mai astepti putin intalnirea cu marea si Eforie Nord. Saptamana trecuta am fost acolo iar orasul este un santier. Plaja de asemenea. Iubesc statiunea asta. Vin aici din copilarie. In copilarie farmecul ei era altul, acum, in plin sezon estival este mult prea aglomerata.

Ma intorc de fiecare data, indiferent de anotimp doar pentru restaurantul Acapulco.

Felicitari pentru articol!!!

maria55 †
[25.04.15 08:36:31]
»

@danamandache,

"saptamana trecuta am fost acolo... "si n-ai dat un semn, cat de mic... ae poate?

Da, era si inca este santier in Eforie Nord, atat pe centru, cat si pe plaja... insa lucrari de schimbare a conductelor de canalizare... acum sunt spre final, iar pe plaja, deja se niveleaza nisipul, se monteaza cosuri de gunoi si ceea ce este mai important, zona preferata de tine a fost reabilitata, dupa ce in iarna malul s-a prabusit.

Cum deschiderea sezonului, anuntata pt 1 Mai bate la usa, sper si eu ca autoritatile, administratia locala... sa citeasca si pareri de pe AFA!

@Crazy Mouse,

pe langa felicitarile pt acest review pe care le acord din suflet, accepta te rog si u mic sfat:

-daca zona preferata pt plaja, este Belona, tunci, pt plaja dintre Eforii de care ai amintit si care este deosebita... merita ca drumul, chiar si pe jos, sa fie strabatut... 1km in plus/10-15min max.

Cazandu-te odinioara la Casa Soarelui de pe varianta statunii, distanta era mai mare pina la Belona, decat de la Belona la Plaja Reinbow sau Azur.

Floryn81AUTOR REVIEW
[25.04.15 08:49:45]
»

@maria55 - Mulțumesc pentru aprecieri și, mai ales, pentru sfat. De curiozitate, din Eforie Sud până la plaja Azur în cam cât timp se poate parcurge pe jos distanța? Bineînțeles, cu aproximație, știu că depinde de zona unde ești cazat...

Ne bate așa un gând să mai schimbăm puțin aerul și parcă ne-ar face cu ochiul surata mai mică a Eforiei Nord.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
maria55 †
[25.04.15 08:55:22]
»

@Crazy_Mouse -

daca te cazezi in zona Flamingo (zona care are cele mai multe si bune optiuni de cazare, pina in zona strazii Stefan cel Mare), atunci pt "plajele dintre Eforii" ai max. 10min de mers pe jos pina la Azur.

Cert este, ca daca te hotarasti, anunta-ma, sunt aici si macar cu un sfat te pot ajuta!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Floryn81AUTOR REVIEW
[25.04.15 09:01:37]
»

@danamandache - Mulțumesc pentru aprecieri! Chiar dacă ți-a creat oarece disconfort, cred că reprezintă un lucru bun faptul că ”orașul este un șantier”, asta înseamnă că s-ar mai putea îmbunătăți câte ceva.

Apropo de Acapulco, am mâncat și noi aici în urmă cu vreo doi ani și priveliștea este grozavă. Îmi amintesc de faptul că ai prezentat și hotelul într-un articol... și l-am avut în planurile noastre anul trecut în septembrie, doar că erau ocupate toate camerele cu vedere la mare când am întrebat eu. Cine știe, poate altă dată...

webmaster
[25.04.15 09:02:59]
»

Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

Floryn81AUTOR REVIEW
[25.04.15 09:03:47]
»

@maria55 - Mulțumesc frumos! Dacă ne hotărâm, sigur te anunțăm.

pepsi70ro CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[25.04.15 11:00:13]
»

Bun articol, felicitări! Sperăm ca până la începutul lui iunie să se termine de amenajat totul in Eforie Nord. La Sud încă n-am ajuns, dar o voi solicita pe @Maria55 să-mi facă o prezentare... Si poate bem si o cafea!

maria55 †
[25.04.15 13:34:42]
»

@pepsi70ro - wow, onorata, maestre!

Cu mare, mare placere... la o cafea! Cat despre prezentarea statiunii... ce sa zic, tu, care esti in prima linie in promovarea litoralului romanesc... impresiile mele sunt reduse la minim!

Ramane doar... invitatia la cafea... din parte-mi!

danamandache
[25.04.15 15:36:54]
»

@maria55: Cu siguranta, nu voi mai rata sansa de a va cunoaste!

maria55 †
[25.04.15 15:59:54]
»

@danamandache - placerea e de partea mea!

Va astept cu drag la Eforie, fie Nord fie Sud!

Aurici
[26.04.15 21:11:07]
»

@Crazy_Mouse - 7-8 ani la rand am mers si noi in aceasta statiune, cand copiii erau mici. Pentru ca era localitate, avea piata, dar mai ales policlinica, unde am ajuns de destule ori cu ei. Acum, ni s-au cam schimbat optiunile si preferam muntele, dar nu trece an sa nu dam o fuga si la mare. Avem locurile noastre si chiar daca unele s-au mai schimbat, ne face placere sa revedem statiunea. Este un fel de "acasa", si chiar imi e dor de un concediu la mare, n-am mai fost de 8-9 ani, cred. Ne ostoim dorul cu cate 1-2-3 zile in fiecare an, dar nu un concediu adevarat. Te-am citit cu mare placere.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Floryn81AUTOR REVIEW
[26.04.15 21:28:45]
»

@Aurici - Mulțumesc mult pentru aprecieri! Și noi am tot mers aici cam din aceleași motive și am ajuns și noi acum doi ani la o doamnă doctor pediatru. Deh, asta e, a fost și problema aceasta o experiență utilă; am învățat să gestionăm o situație nouă. Și de atunci plecăm cu o trusă plină cu medicamente după noi.

În ceea ce privește partea cu dorul de mare, poate că răspunsul la întrebarea ”Barcelona, Roma sau Paris?” este... Eforie, cine poate ști?! - -

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Aurici
[26.04.15 21:50:18]
»

@Crazy_Mouse - Raspunsul poate sa fie Eforie, cum sa nu, doar ca nu mai am atata rabdare sa ma "perpelesc" de pe o parte pe alta, asa cum faceam in tinerete (Doamne, cum suna!!!). Si cat ne mai tin picioarele si copii mici nu mai avem, am zis sa mai bifam si noi de prin lumea asta. Mai mult ca sigur ne vom intoarce la Eforie. Cu nepotii... cine stie?

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
calatorul
[13.05.15 08:43:37]
»

O relatare binevenita si o idee buna de a ne reaminti despre frumoasele statiuni romanesti de la Marea Neagra, demne de o soarta mult mai buna. Caci altadata erau dezvoltate cu un plan urbanistic mai coerent si bine organizat, cu zone de agrement si de cazare linistita, de plimbare si plaja. Acum asa/zisele pensiuni de cazare au ajuns nu pe malul marii ci pe malul soselei, unde numai odihna si relaxare nu este. Am si eu amintiri placute despre Eforie Nord si Sud, si ma bucur sa le regasesc in fiecare vara cand ajung acolo.

Sunt destule locuri de cazare si mancare, mai putine de agrement, distractie si relaxare. Dar vorba autorului, cea mai frumoasa relaxare este pe plaja sau pe faleza. Nu stiu ce se mai intampla cu baile de namol, au cam fost abandonate si nu cunosc motivele: poluare, radiatii, lipsa de clienti sau deziteres organizatoric.

Recunosc si eu ca inca nu am ajuns pe plaja dintre Eforii, desi am admirat/o de fiecare data, dar va veni si randul ei. Mai ales ca acum avem autostrada din Bucuresti si drumul dureaza cam 2 ore, e ok. Numai marea sa mai tina cu noi si sa fie calda si linistitia, ca sa putem avea bucuria deplina. Felicitari autorului si vacante frumoase.

Floryn81AUTOR REVIEW
[13.05.15 11:21:33]
»

@calatorul50 - Vacanțe frumoase și ție!

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
5 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
Aurici, calatorul, danamandache, Floryn81, maria55
Alte impresii din această RUBRICĂVacanța în Eforie Nord:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.064321041107178 sec
    ecranul dvs: 1 x 1