Fotografii oficiale, de prezentare Pensiunea Petofi / Petofi Panzio / ODORHEIU SECUIESC

[P01 <small>[FOTO OFICIALĂ, DE PREZENTARE:] </small>] Pensiunea ÅŸi Restaurantul PetÅ‘fi este situat în centru oraÅŸului Odorheiu Secuiesc. Ne aÅŸteptăm clienÅ£ii întrun mediu elegant, dar totodată familiar care oferă posibilitatea oricăruia pentru odichnă ÅŸi liniÅŸte.
[P01 [FOTO OFICIALĂ, DE PREZENTARE:] ] Pensiunea ÅŸi Restaurantul PetÅ‘fi este situat în centru oraÅŸului Odorheiu Secuiesc. Ne aÅŸteptăm clienÅ£ii întrun mediu elegant, dar totodată familiar care oferă posibilitatea oricăruia pentru odichnă ÅŸi liniÅŸte.
[P02 <small>[FOTO OFICIALĂ, DE PREZENTARE:] </small>] Camerele aranjate cu gust ÅŸi rafinament vă pot creÅŸte confortul întrucât fiecare este dotat cu baie proprie.
[P02 [FOTO OFICIALĂ, DE PREZENTARE:] ] Camerele aranjate cu gust ÅŸi rafinament vă pot creÅŸte confortul întrucât fiecare este dotat cu baie proprie.
[P03 <small>[FOTO OFICIALĂ, DE PREZENTARE:] </small>] Dragi musafiri mai dispunem de un restaurant de 60 persoane, unde puteÅ£i face cunoÅŸtinţă cu mâncăruri tradiÅ£ionale a bucătăriei secuieÅŸti, moÅŸtenit de pe vremea stămoÅŸilor. Vă putem garanta o deservire fărăcusur.
[P03 [FOTO OFICIALĂ, DE PREZENTARE:] ] Dragi musafiri mai dispunem de un restaurant de 60 persoane, unde puteÅ£i face cunoÅŸtinţă cu mâncăruri tradiÅ£ionale a bucătăriei secuieÅŸti, moÅŸtenit de pe vremea stămoÅŸilor. Vă putem garanta o deservire fărăcusur.
[P04 <small>[FOTO OFICIALĂ, DE PREZENTARE:] </small>] Bar
[P04 [FOTO OFICIALĂ, DE PREZENTARE:] ] Bar
[P05 <small>[FOTO OFICIALĂ, DE PREZENTARE:] </small>]  -- <small>// FĂRĂ DESCRIERE</small>
[P05 [FOTO OFICIALĂ, DE PREZENTARE:] ] -- // FĂRĂ DESCRIERE
[P06 <small>[FOTO OFICIALĂ, DE PREZENTARE:] </small>] Pensiunea dispune de 11 camere cu 2 respective 3 paturi precum ÅŸi un apartament, oferind locuri de cazare pentru 29 de persoane.
[P06 [FOTO OFICIALĂ, DE PREZENTARE:] ] Pensiunea dispune de 11 camere cu 2 respective 3 paturi precum ÅŸi un apartament, oferind locuri de cazare pentru 29 de persoane.
[P07 <small>[FOTO OFICIALĂ, DE PREZENTARE:] </small>] Pensiunea dispune de 11 camere cu 2 respective 3 paturi precum ÅŸi un apartament, oferind locuri de cazare pentru 29 de persoane.
[P07 [FOTO OFICIALĂ, DE PREZENTARE:] ] Pensiunea dispune de 11 camere cu 2 respective 3 paturi precum ÅŸi un apartament, oferind locuri de cazare pentru 29 de persoane.
[P08 <small>[FOTO OFICIALĂ, DE PREZENTARE:] </small>]  -- <small>// FĂRĂ DESCRIERE</small>
[P08 [FOTO OFICIALĂ, DE PREZENTARE:] ] -- // FĂRĂ DESCRIERE
[P09 <small>[FOTO OFICIALĂ, DE PREZENTARE:] </small>] Pentru a face un timp liber cât mai agreabil oaspeÅ£ii au la dispozitie sauna, fitness ÅŸi jacuzzi.
[P09 [FOTO OFICIALĂ, DE PREZENTARE:] ] Pentru a face un timp liber cât mai agreabil oaspeÅ£ii au la dispozitie sauna, fitness ÅŸi jacuzzi.
[P10 <small>[FOTO OFICIALĂ, DE PREZENTARE:] </small>] Dragi musafiri mai dispunem de un restaurant de 60 persoane, unde puteÅ£i face cunoÅŸtinţă cu mâncăruri tradiÅ£ionale a bucătăriei secuieÅŸti, moÅŸtenit de pe vremea stămoÅŸilor.
[P10 [FOTO OFICIALĂ, DE PREZENTARE:] ] Dragi musafiri mai dispunem de un restaurant de 60 persoane, unde puteÅ£i face cunoÅŸtinţă cu mâncăruri tradiÅ£ionale a bucătăriei secuieÅŸti, moÅŸtenit de pe vremea stămoÅŸilor.
[P11 <small>[FOTO OFICIALĂ, DE PREZENTARE:] </small>]  -- <small>// FĂRĂ DESCRIERE</small>
[P11 [FOTO OFICIALĂ, DE PREZENTARE:] ] -- // FĂRĂ DESCRIERE

  • Nicio fotografie, încă, din Pensiunea Petofi / Petofi Panzio / ODORHEIU SECUIESC. Dacă aifostacolo, fii primul care încarcă!
  • AiFostAcolo? »» Încarcă foto
    • SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre
  • AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

  • [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.033818006515503 sec