ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 13.01.2019
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Brăila
ÎNSCRIS: 17.06.09
STATUS: PRETOR

Filozofări de suflet (mai puţin turistice)

[fb]
NOU TIMP CITIRE: 3 MIN

CASA ÎNGERILOR AFA — cea mai frumoasă casă din lume

TIPĂREȘTE

Nu, n-o căutați pe hărți! Deși există, n-o veți găsi! Căutați-o, însă, în inimile voastre! ESTE acolo!

Articolul ăsta nu-l scriu pentru voi, cei ”vechi”, ci pentru cei ”mici”. Aș fi fericită dacă măcar 1-2 dintre ei ar citi și-ar înțelege spiritul AFA!

Pentru mine, viața n-a fost simplă niciodată! Și nici n-am avut timp să mă plictisesc în cei 52 de ani de când am venit pe acest pământ. Dar nu despre viața mea vreau să vă povestesc, ci despre OAMENII din ea.

În toate încercările prin care am trecut, am fost vegheată de îngeri fără aripi, care, venind pe Pământ, s-au redenumit prieteni.

Acum, după ultima și cea mai grea încercare, cea mai mare și dureroasă, când, deznădăjduită, mi-am ridicat ochii spre cer, îngerii-oameni s-au unit din nou, mulți și puternici, să mă salveze.

Sau îngerii mei din cer i-au trimis pe îngerii mei de pe pământ să mă ajute!

Și s-au unit acești oameni minunați, și-au stat în jurul meu în cea mai neagră zi. M-au susținut și fizic, dar și moral.

Apoi a trebuit să părăsesc 15 ani de bucurii și tristeți și să-mi găsesc un alt început. Și așa a apărut CASA AFA. Este o garsonieră absolut banală din Militari, pentru mulți, dar absolut superbă pentru mine.

Îngerii AFA mi-au cărat lucrurile, m-au dus și adus dintr-un loc în altul, au stat după mine, unii au răcit, dar nu s-au lăsat până nu m-au văzut că mă ridic. Au venit, au dus, au adus... Îngerii AFA m-au încurajat, m-au susținut, mi-au redat încrederea în mine, în viață, în oameni.

Mi-am început noul capitol al vieții mele sub ocrotirea acestor OAMENI-ÎNGERI.

Cuibușorul actual este plin de energii pozitive, fiindcă pragul i-a fost trecut pe rând de îngerii AFA. Fiecare lucrușor de aici poartă vibrațiile lor pozitive. Aici mă simt apărată, protejată, în siguranță.

Știu câteva persoane care tare bucuroase ar fi să știe că mi-e greu, că nu-s fericită, dar îngerii ăștia au alungat vibrațiile lor negative și, cât de cât, mi-au adus zâmbetul pe buze!

Așa că, dragii mei ÎNGERI, CASA AFA vă este deschisă oricând, oricui vrea să-i treacă pragul. Căci nu e doar casa mea, e ȘI casa voastră, a oricăriuia și-a tuturor. Nu vă voi da numele, că nu vreau să omit pe careva. Sunteți TOȚI aici, în casa și-n inima mea!

Ar mai fi destule de făcut pe aici, dar grosul și greul l-ați făcut voi. Mie mi-au rămas micile amănunte, micile detalii. Și-am s-o fac frumoasă, să fiți mândri de ea! Promit! Și voi știți: zânele își respectă cuvântul.

Mă-nclin în fața voastră, dragii mei PRIETENI. Cuvintele mele sunt mici și puține să vă pot mulțumi pentru gesturile voastre.

Vă cer scuze public, în numele îngerului meu drag, celor pe care, poate, i-a supărat fără voie!

Vă cer scuze public, pentru faptul că, fizic, nu mă pot concentra să vă citesc articolele. Vă promit că mă voi ridica și voi redeveni Zâna Zbanghie pe care o știți și voi încerca să vă răsplătesc și eu la rândul meu!

Vă aștept cu drag pe la noi, în casa noastră, CASA AFA.

VĂ IUBESC PE TOȚI!


[fb]
---
Trimis de Zoazore in 13.01.19 15:07:28
Validat / Publicat: 13.01.19 15:37:41
VIZUALIZĂRI: 1848
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
55 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P11 Un zâmbet de departe, dintre stele!
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE?

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 91 PMA (din 91 voturi)

ECOURI la acest articol - pg. 1 / 2

55 ecouri scrise, până acum

se afișează ecourile [1 - 30] din total 55
nelu73👍 [13.01.19 15:41:39] »

Foarte frumos scris de febletea mea! Abia astept sa ne vedem la Herculane! Sa fim sănătoși!

nicole33 [13.01.19 15:44:42] »

Start vot!

Cum am fost printre primii care au pășit pragul CASEI, nu puteam să nu fiu pe fază și la citirea acestui articol.

Welcome back!

Viața merge înainte chiar dacă nimic nu va mai fi la fel. Putere, încredere și speranță!

Ești o persoană puternică, pentru că altfel nu ai fi rezistat numeroaselor lovituri primite de-a lungul vieții, iar eu sunt convinsă că vei reuși să depășești și această perioadă deloc ușoară din viața ta.

Orice ai nevoie, sună un prieten/ă

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][7 voturi]
ungureanica [13.01.19 15:46:28] »

Ai asa mare dreptate. Te salutam cu drag. Si abia apucam sa te vedem. Sper sa iti regasesti energia si pofta de viata cu care ne-ai intampinat la Alba Iulia. Sa ne vedem sănătoși!

Dan&Ema [13.01.19 15:49:18] »

@Zoazore:

Ma bucur si eu ca am putut trece pragul acestei case atunci cand ai avut nevoie cu niste saci, un scaun, alea alea.

Ma bucur si ca ai povestit despre spiritul AFA in acest articol de zstratosfera si totusi real! Este REAL! Asa cum ai scris tu aici. Simplu si convingator si emotionant!

Nu se creaza oricand si oricum aceste sinergii in grupuri si nu stiu al cui este meritul. Probabil nu este al unuia singur, chiar daca e drept intai s-a creat AFA (multumim creatorului / creatorilor) si apoi cred ca restul a venit respirand.

PS:

Daca mai ai nevoie de ceva, mai tipa!

Sa fii sanatoasa AFA-isto!

Doar de bine!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][6 voturi]
mishu [13.01.19 16:05:02] »

@Zoazore: Imi este greu sa scriu ecou la astfel de articol, insa am sa o fac pentru tine si spiritul AFA. Imi este greu sa spun exact ceea ce simt insa tu stii, si stii si cat poti si astept cu mare drag sa ne revedem, cat despre spiritul AFA, cred ca astea sunt momentele care conteaza pentru noi, sa ne stim prietenii aproape si sa oferim eventual o mangaiere.

In astfel de momente aratam cine suntem si ce putem si asta face diferenta.

Mai presus de orice mandrie, premii sau titluri, titlul de PRIETEN si FAMILIE sunt cuvintele principale aici si pentru asta ma bucur ca fac parte din aceasta mare familie.

Sa ne vedem cu bine Zana Zbanghie.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][6 voturi]
ANILU [13.01.19 16:21:29] »

@Zoazore: Se spune că Dumnezeu ne dă cât putem să ducem... Viața merge mai departe!!!

Ești o femeie puternică... și te rog să fii optimistă.

Sănătoasă să fii... ca să poți duce...

Cât privește Marea Familie AFA... pe mine m-a ajutat foarte mult... numai citind articole și călătorind... am trecut cu bine printr-o perioadă mai grea. Așa că citește și călătorește, râzi și plângi, mergi mai departe.

Capul sus Zană Zbanghie!!!

Te îmbrățișez cu drag.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][6 voturi]
cosminap [13.01.19 16:32:59] »

Pentru că aud din ce în ce mai rar de fapte bune și de recunoștință pentru faptele bune, tot ce pot scrie e RESPECT!

Carmen Ion [13.01.19 17:23:32] »

@Zoazore: Draga mea, îmi pare imens de rău că n-am putut să-ți stau fizic alături la greaua încercare. Tot respectul și admirație maximă pentru colegii care te-au sprijinit iar ție să-ți dea Dumnezeu puterea de a depăși cu bine aceste momente dificile.

Spiritul AFA e mare, e frumos, iar tu ai avut (din păcate) dovada că e cât se poate de viu!

Te îmbrățișez cu tot dragul și sper să ne vedem la Herculane!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][5 voturi]
Yolanda [13.01.19 17:48:03] »

@Zoazore: e o perioada grea, dificila, de a accepta starea de fapt, o stiu prea bine doar am trecut si eu prin aceeasi încercare în ianuarie 2015 ca numai dupa 4 luni sa mai primesc o lovitura dura... dar nici nu stii ce puternica esti, vei vedea! Cartile, calatoriile, oamenii si locurile noi îti vor da o stare de spirit buna si-ti vor readuce zâmbetul în priviri.

Sa ne vedem cu bine la Herculane.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][4 voturi]
Zoazore [13.01.19 18:27:04] »

@nelu73: Nu știu cât de frumos, dar e REAL! Mulțumesc mult!

@nicole33: Tiza, mulțumesc mult, pentru tot! Voi ați făcut imposibilul posibil!

@ungureanica: Și eu abia aștept să vă văd! Chiar dacă anul ăsta va fi mai... atfel, voi fi acolo, cu voi toți!

Mulțumesc mult!

@Dan&Ema: Ai fost chiar primul! Și ți-ai stricat we cu familia ta frumoasă ca să mă ajuți pe mine.

Pup Ema și puișorii și le mulțumesc pentru înțelegere!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][2 voturi]
Zoazore [13.01.19 18:35:51] »

@mishu: Așa este! Prietenii adevărați se cunosc la greu, nu doar la bucurii. Îngerașul de la tine va veghea de-acum îngerașul meu drag. Mulțumesc mult!

@ANILU: Prin voi sunt puternică! Voi m-ați sprijinit și mi-ați fost alături, chiar și cu gândul! V-am simțit lângă mine și vă mulțumesc!

@cosminap: RESPECT este cuvântul potrivit, deși mic pentru inimile voastre! În lumea asta rea, AFA e raza de lumină dătătoare de speranțe și bucurii.

@Carmen Ion: Ba da, și voi ați fost aici, cu mine. Cu gândul.

Că spiritul AFA e bun și viu, eu sunt cel mai bun exemplu și martor.

Mulțumesc mult!

@Yolanda: Îmi pare rău că și tu ai cunoscut durerea! Și da, ai dreptate: trebuie să închid acest capitol și să încep altul nou!

Mulțumesc mult!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][4 voturi]
mihaelavoicu [13.01.19 18:43:26] »

Am auzit prin ce ai trecut și nu este ușor! Prietenii AFA au fost buni prieteni, dar adevărata putere numai și numai în tine o vei găsi și nu așa curând.

Amintești de îngeri. Dar ți-ai pus întrebarea ce sunt de fapt, îngerii? O spun, pentru că e un termen des folosit. Îngerii sunt entități imateriale formate din jumătățile de suflet ale părinților lor. La pierderea unui copil, jumătate din sufletul fiecărui părinte, pleacă odată cu el, acolo, sus, în lumea lor albă și imaculată. Acolo, eu am un înger. Ar fi avut 46 ani, dacă nu pleca.

Privește frumosul, caută liniștea, citește, mergi la muzee, evită noncalitatea și-ți vei găsi puterea de a te reface sufletește. Numai și numai hrana spirituală (și aici nu mă refer la cele bisericești), te va redresa.

Te îmbrățișez!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][8 voturi]
Zoazore [13.01.19 18:45:45] »

@mihaelavoicu: Mulțumesc mult pentru sfat. Ai dreptate, știu că e greu, dar... TREBUIE să trec mai departe!

mihaelavoicu [13.01.19 18:48:07] »

@Zoazore: Te îmbrățișez!

crismis [13.01.19 20:22:39] »

@Zoazore: Curaj, Zoa, ai încredere în tine, în prieteni și în cel mai bun medicament: Timpul!

Michi [13.01.19 20:53:28] »

Multă putere Zoa- ştiu că o ai-, mult curaj, - ştiu că îl ai-, deocamdată nu te lăsa copleşită de amintiri, ci priveşte înainte la acest nou început. Ţine-ţi mintea ocupată de una, de alta, până ce arsura rănii va începe să se stingă. Apoi, poţi depăna în linişte tot ce a fost frumos.

Zoazore [13.01.19 22:13:41] »

@crismis& @Michi: Păi tot mulțumită vouă am din nou încredere și curaj. Timpul... și azi, după 38 de ani mi-e tare dor de sora mea, după 7 ani mi-e dor de tata... Da, poate că se va mai estompa, dar de trecut nu va trece niciodată!

Dar voi fi cu voi și-mi va fi mai ușor.

Vă mulțumesc mult!

roth [13.01.19 23:19:30] »

Eheee, o poveste de suflet asa cum imi plac mie. Tu (eu o stiu destul de bine), nu ai spus niciodata NU, fie ca ai mers la Budimex, fie ca ai ajut in TOATE actiunile AFA, fie ca ai stiut de X ca are nevoie de ceva sau de Y ca e la ananghie, TU, ca o adevarata zana ai fost omniprezenta.

Cum putea AFA, prin noi, sa nu iti fie alaturi acum cand aveai atata nevoie?

Sloganul pic cu pic se aduna si impreuna daruim ne- a unit iar si am facut o fapta buna.

Suntem alaturi de tine, de oricine are nevoie daca aflam/stim asta, cum putem mai bine la acel moment.

Uneori mutam muntii, alteori aducem soare, uneori stergem lacrimile sau plingem in cor, dar de fiecare data suntem acolo.

Capul sus, ai spre ce privii si la ce visa.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][9 voturi]
AZE [14.01.19 11:07:54] »

@Zoazore: În ciuda tuturor greutăților și necazurilor prin care ai trecut (si imi pare nespus de râu) în ultima perioadă am impresia 100% sigură că ești cea mai puternică persoană si o învingătoare!!!

Fiecare dintre noi are parte de greutăți necazuri în viața care uneori ne copleșește. Nu și pe tine care ai ales sa mergi mai departe cu fruntea sus.

Ne vedem la Herculane

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][3 voturi]
Zoazore [14.01.19 12:11:17] »

@roth: E posibil sa ai dreptate, desi mie nu mi se pare c-am facut mare lucru! Dar tot m-a coplesit gestul vostru! Va multumesc tuturor!

@AZE: Vii tu la Herculane? Ce bine-mi pare!

Multumesc mult pentru cuvintele frumoase! Sunt puternica fiindca voi, prietenii mei, ma ajutati si ma sustineti! Nu sunt mereu invingatoare, mai si cad, dar ma ridic, fiindca nu e decat un drum: inainte!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][4 voturi]
mogly [14.01.19 19:58:42] »

@Zoazore: Nasica mea draga si scumpa, te imbratisez cu mult drag si dor!

Zoazore [14.01.19 21:40:56] »

@mogly: Și eu, scumpa mea finuță! Și-ți mulțumesc mult că ești lângă mine!

diana2015 [14.01.19 21:57:09] »

@Zoazore: offff zozorica mea draga, mă faci să plâng citind acest review. Spiritul AFA, DA, în proporție de 99% (permite-mi să las 1% în aer) este prezent și eu consider că:"prietenul la nevoie se cunoaște" Ajută omul atunci când are nevoie nu atunci când vrei tu că s-ar putea să nu mai fie nevoie

În legătură cu gripa este posibil să o fi luat-o din altă parte upssss, oare trebuie să-mi fac griji?

Nu uita, oricând cu plăcere pupici

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][4 voturi]
Zoazore [14.01.19 22:02:27] »

@diana2015: Și totuși nu! Eu tot zilele alea le bănuiesc!

Mie aproape mi-a trecut, așa că-mi amintesc că mi-ați promis o vizită! Dar nu we ăsta, că-s la mama.

De ce lași 1 % în aer?

DOINITA [15.01.19 08:57:38] »

Nici nu stiu daca sunt in stare sa scriu un ecou la un asemenea review, dar din toata inima pot sa-ti spun ca prietenii sunt lasati pe pamant pentru a fi ingeri in momentele grele.

Sa fii puternica si sa nu uiti ca "ingerii" pot fi alaturi de tine chiar daca nu-i vezi! Ei sunt acolo si vor ajuta cand e nevoie...

Te imbratisez cu drag si astept sa ne vedem!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][4 voturi]
Zoazore [15.01.19 12:53:52] »

@DOINITA: Ingerii vor fi mereu prezenti in jurul meu gata sa ma ajute! Le multumesc tuturor! Iti multumesc si tie, ca si tu faci parte dintre ei!

fanespoitorul [15.01.19 19:38:22] »

M-am intristat dupa ce am vorbit cu tine si apoi am citit filozofarea de suflet. Am asteptat sa ma suni sa-mi spui cand este inmormantarea. M-am gandit ca ai lume multa etc. Cand m-ai sunat, mancam, 1/2 a venit imediat si a ascultat tot ce ai povestit. Ne-ai ravasit pe amnadoi cu o telenovela reala. Sper sa ai puterea sa treci peste moment iar cand te vei simti mai bine, da un semnal. Poate nu va fi La Barca

Nu m-am asteptat sa fiu mentionat in poza 7. Au fost langa tine cativa oameni destoinici care s-au gandit la cate ceva pentru tine si aici ma gandesc la cei care au fost cu tine pe unde ai avut nevoie, au telefonat sa faca ceva pt tine etc. In ultimul timp nu prea am mai intrat pe AFA dar putem sa tinem legatura 0722 xxx xxx

Ci sentiamo

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][4 voturi]
fanespoitorul [15.01.19 19:44:45] »

@roth: Daca nu era Cami nu stiu cine ar fi sarit si cum am fi ajutat-o pe Zozo.

Zoazore [15.01.19 19:52:40] »

@fanespoitorul: Coane, @roth a fost ”nucleul”, dar dacă voi nu v-ați fi strâns, degeaba era ea nucleu! Deci TOȚI m-ați ajutat! Măcar cu-n gând bun și-o vorbă, cu un umăr pe care-am plâns. Contează! N-am avut putere să vă anunț înmormântarea! Am vrut să stau mai mult cu el, cât am apucat să stau.

Așa cum am mai spus, ținem legătura și vă aștept pe-aici! ORICÂND vreți!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][4 voturi]
michaela_1961 [16.01.19 19:49:37] »

Impresionant tot ce am citit pe aici! Dar tot din citanii, ca personal nu cunosc decat pe Kristinna si...Maria, am aflat eu ce inger cu suflet mare ai fost si tu la randul tau pentru altii. Si sunt convinsa ca eu am aflat decat o mica parte. Felicitari si respect tuturor celor care ti-au fost alaturi, iar pentru tine sanatate si putere iti doresc din suflet!

"Ce nu te omoara te intareste! " este deviza care ma calauzeste pe mine pentru ca, am experimentat si eu situatii din care am simtit ca dincolo de necazuri am devenit mult mai puternica.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][6 voturi]
Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
23 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
adrianaglogo, ANILU, aurora56, AZE, CATAAS, cosminap, crismis, Dan&Ema, diana2015, doinafil, DOINITA, fanespoitorul, hlli, michaela_1961, Michi, mihaelavoicu, mishu, mogly, nelu73👍, roth, ungureanica, vulpe mihaela, Zoazore
Alte articole din această RUBRICĂ:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

[C] Copyright 2008-2022 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
pagină generată în 0.0850820541382 sec
ecranul dvs: 1 x 1