NOTA MEDIE REZULTATĂ
Carpathia Hotel (ex Rowa Dany) 4
Review hotel Carpathia

Hotelul nu este dotat cu balcon, ceea ce este un mare inconvenient pentru fumatori, intrucat singurul loc in care se poate fuma este IN STRADA.
Asa-zisa parcare a hotelului este dotata cu 6 locuri de parcare, fiind nevoit sa abandonez masina intr-o parcare cu plata din proximitate.
Baia nu are ventilatie, tv. ul este de pe vremea lui Ceausescu.
Pot sa afirm cu incredere ca am vazut hoteluri de 3 stele in Bulgaria care il depasesc detasat, la un sfert din pretul platit la hotel Carpathia.
NU RECOMAND
Trimis de Dima adrian in 07.11.18 02:23:03
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în SINAIA. A mai fost în/la: -
- Alte destinații turistice prin care a fost: -
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Dima adrian); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
@Dima adrian: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.
Văd că sunteți încă acolo (sau în zonă). Deşi de multe ori nu publicăm impresiile scrise "live" din sejur, în cazul de faţă vom face o excepţie, în scopul facilitării luării legăturii cu voi — de către alţi turişti, care probabil vor ajunge acolo, unii în scurt timp! — cât sunteţi încă în sejur, pentru posibile întrebări / răspunsuri, de multe ori foarte utile — în direct, de la "faţa locului".
Completări, ajustări (inclusiv în privinţa notelor şi calificativelor acordate) — pot fi aduse prin rubrica ecouri, la finalul sejurului.
Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_addnew ... 98&ridAnt=90885
@Dima adrian: Salut și bun venit pe AFA! Pentru că stațiunea Sinaia este una dintre destinațiile noastre favorite de vacanță, îmi permit să îți recomand hotelul Internațional. Într-adevăr, prețul este mai mare cu aproximativ 100 de lei pe noapte, însă condițiile de cazare, relaxare și masă sunt foarte bune (par a fi net superioare celor de la Carpathia). Noi am fost cazați la acest hotel în luna august și am fost foarte mulțumiți - impresii aici.
Un alt hotel despre care știu că are un raport bun calitate/preț este hotelul Rina Cerbul (aflat aproape de intrarea în Parcul Ghica). Acest hotel este frecventat de niște amici; noi ne-am cazat acolo în urmă cu mai mulți ani și a fost ok.
Toate cele bune!
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Jul.2020 Dezastru — scris în 08.07.20 de ux115957 din IAşI - nu recomandă
- Dec.2018 Hotel Carpathia - o surpriză foarte plăcută — scris în 01.01.19 de Keyla din TIMIşOARA - RECOMANDĂ
- Aug.2018 Hotel Carpathia probleme — scris în 03.09.18 de bogdanici din TULCEA - nu recomandă
- Jan.2018 RUSINE - Un hotel de doi lei; nicio treaba cu cele 4 stele acordate!!! — scris în 08.01.18 de GHHEORGHE* din SEBEş [AB] - nu recomandă
- Nov.2017 Hotel Carpathia - o gluma proasta — scris în 06.11.17 de Florentina09 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Oct.2017 Weekend la munte — scris în 12.10.17 de mirunat din CâMPINA [PH] - RECOMANDĂ
- Aug.2017 (Aproape) toate bune — scris în 04.09.17 de monicat din BUCURESTI - RECOMANDĂ