ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 26.01.2017
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Bucureşti-Oradea
ÎNSCRIS: 25.08.09
STATUS: SENATOR
DATE SEJUR
JUL-2016
DURATA: 8 nopți
cuplu fara copii
PREȚ SEJUR nu vreau să-mi aduc aminte.... ?
FĂRĂ transport
REGIM MASĂ DP
"ECHIPA" A INCLUS:
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
PLAJA şi MAREA:
70.00%
Satisfăcător
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTA MEDIE REZULTATĂ
91.00%
OBS: Spre deosebire de GRADUL de SATISFACŢIE (care se selectează de autor si se exprimă in procente, 0 - 100 %), MEDIA se calculeaza AUTOMAT, ca notă de la 1 (foarte slab) la 10 (excelent)

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
la PMM* = 29 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

Mirage MedSPA Hotel4

Nu trageţi în pianist!

TIPĂREȘTE

Acest review nu va fi pe placul tuturor, aşa că, la sfârşit nu mă înjuraţi că vin cu poveşti din... La-La-Land. Nu vă place, aveţi telecomanda AFA şi citiţi altceva. Nu este nicio problemă. Vă rog, nu veniţi cu ecouri, "Mă laşi!" sau "Fii mai succint!", că nu pot fi în toate felurile şi nu pot împăca toate gusturile.
Vă mulţumesc.

Când apare teama de... cunoscut.

Ce ţi-e şi cu patria mumă... Sunt momente vacanţiale când "se pune" de o... revedere. Sigur, momentele fiind anuale, începi să te freci la fese nehotărât şi să cântăreşti cu mişcări de pe un picior pe altul, dacă vrei să revezi ceva... ce ai dezavuat în trecut. Îţi este teamă de prezentul plătibil la aceeaşi bani sau mai mult, pentru destinaţii cert încercate, de-a scurtul vieţii... cum ar fi Grecia, aşa, ... de un "par examplu' ". Sigur, nodul în gât, devine mai pregnant, când e vorba de litoralul neaoş. Apare o temere nedorită, un fel de constipaţie cerebrala. Partea feminină a familiei, pe numele ei de botez pus de subsemnatul, adică Faraoana... se prelingea în gudurăreli, în a mă face a merge, unde îşi face oblojeala la caroserie, coloană şi alţi muşchi. Adică la, Mirage MedSpa.

Sunt anumite chestii care mă lasă rece mai mult decât sunt, în general. Eu şi Spa ar fi definit ca... ca... seminţe în sala de conferinţe.

Eh... sigur... "feminidoidul" familiei, normal, are toleranţă zero şi nu lasă black-out-uri, în trecerea mea pe această planetă, aşa că, ... De ce să nu-l trezim pe mort? , ... Să-l scuturăm, cumva... 'Geaba, oricâţi ţechini mi-ai da, tot nu-l vând pe El-Zorab. Numai că în răstimp, m-am gândit că un refuz, m-ar fi trimis în purgatoriul lui Dante.

Drumu'

Să te iei şi să-ţi presezi posteriorul din nord-vestul ţării până'n litoral la volan, nu e chiar ca un hamac de lene, în umbră. La aproape, opt sute de "kilo-de-care-or-fi", mai bine plecam spre Grecia... eh, mă rog... zic şi 'io...

Metropola lu' Bucur, oraşul unde mama a urlat: Nasc! , nu mă supără, având copilărio-adolescenţa trăită pe, plaiurile lui. Trebuie să fii dalmaţian la creieri, să-ţi înjuri locul de baştină, chiar dacă traficul are similitudini cu Paris-o-Bangladesh-ul. Am lăsat caii la adăpat, după şasesutefâs kilometri, având norocul de înnopta la riveranii din familie. Dis-din-zori, autostrada crepuSCULAră sau a Soarelui a fost destul de şnur la covrigărit, până-n Eforie, unde... culmea! , m-am pierdut. Am dat cu maşina...rotocoale de nervi cu "Fi-ţi-ar MedSpa-ul şi cine la inventat", în traistă. Nu-mi venea să cred că mă pot rătăci pe plaiuri cunoscute, din marsupiu pâna-n prezent. Văd un... ehm... "agent de stradă cu fluieru' la gât"... Cu ruşinea ascunsă în rucsac, am întrebat de loc.

- Faceţi prima la dreapta şi... în... în... fundul curţii-l găsiţi, spuse el cu o mină ce dădea a crede că vorbeşte cu un cretin.

- Alt fund nu mai e, nu? , întrebând, ca acel cretin ce refuză să treacă la un alt nivel.

Se uită la mine cu sprâncene care în traducere spuneau, "Eşti idiot? ".

- Dacă nu vă mişcaţi mai repede, vă cer actele... că blocaţi circulaţia şi ziua de azi va fi ratată, daca veţi dori o baie în mare.

Deh... aşa se întâmplă dacă faci clovnerii cu organu' "competet".

Culcuşu'

Evident, cuvântul Niciodată, devine un ridicul de grădiniţă dacă-l încalci. Aşa că în ridicolul meu, capul plecat şi penitenţă am acceptat acest... ehm... Mirage MedSpa, mergând pe mâna Faraoanei şi în ale experienţelor ei, în duşuri calde spre reci.

Partea de viaţă, - nu aia bleagă -, adică spre maturitate, mi-a cimentat îndoiala cu, chestia "Bag mâna-n foc! ", referitor la certitudini. Întodeauna, duc munca lui Sisif, în a căuta locul, cât de cât decent unde îmi "vraiştiez" oasele. Nu iau în calcul vorbe/bârfe/poveşti/Cohelo/Dan Brown, haştagvrăjeli că... acolo, e cert sejurul.

Apropo'! Sună total... oligofren, Haştag, în limba română. Haştag-ba-pe-a-mătii şi cine te-a inventat, indiferent de continut!!! .

A fost prima oară când mi-am lăsat nasul de explorator, acasă. Nu am comentat, nu am cercetat, ci, ca hippystul, m-am dus la cortul alocat.

Mirage, nu are platitudinele unui hotel obişnuit. Este de admirat să stai într-o cameră în care mai intră şi ceva... trei-migranţi-pe-fugă-spre-Germania, cu, culcuş generos şi peturi... pardon... paturi excelente (vezi foto). A fost prima impresie plăcută vis-a-vis de mioriticul obişnuit. Aşternuturi cu miros de măr, nu de... păr (ul), cel gaseşti câteodată în alte locuri pe, pernele atribuite. Loc de întors căruţa cu balcon unde îţi poţi lăsa caii. Loc de luat masa cu... TrumPutin... mă rog... Curăţenie în fiecare zi cu schimbat, dacă necesar. Personalul tehnic, parcă întors cu cheia. Doamnele de la curăţenie, aveţi tot respectul meu.

Nutreţuri fără... hidratări

Ca orice chestie complementară, restaurantul oricărui hotel, nu e chiar de lăudat. Nu în cazul de faţă. Cele două mese, mic dejun-cină, sunt bine puse la punct din perspectivă românească sau... ca orice stabiliment care se respectă. Nu sunt sincope gastronomice care te fac să te duci pe faleza din Eforie şi să iei "una-cu-de-toate".

"Copiii", - ospătari/ospătăriţe -, erau harnici, chiar dacă veneam cu vrăjeala, "vezi-că-nu-mai-e-din-aia”. Amabili si binevoitori, dădeau fuga la bucătărie şi suplimentau, pe cât posibil. Normal, pot aduce aici niscaiva nemulţumiri dar am luat pe "de-a întregul cercului". De... negativisme, se pot ocupa alţii şi poate, mai atenţi ca mine. Nu voi descrie aici multitudinea de feluri gastronomice. Dacă există respect pentru turist - ceea ce, acest stabiliment o face - se mănâncă foarte bine şi din plin, pe plaiuri mioritice. Sigur, dacă ne gândim, detractori sunt peste tot în lume... dar ideea e cum simţi la modul personal.

SPAtele meu

Nu am experienţă în domeniu. Nu le am cu d'ale procedurilor Spa(ţiale). Nu tu, turbosuflantă pentru întărirea feselor. Nu tu, 'nămoliri, nici măcar în mlaştini. Nu tu, curăţire de scaieţi pe creieri sau aiurea. Cunoştinţe în d'ale frecţiilor-la-picior-de-lemn, le am clasate la nivelul: zelch/zero/nada/'tha-fuck-should-I-know? . Sunt un fel de Agent 00Barat, la chestii d'astea. Una e să ştii despre sau cu... şi alta e "pe propriu peleu". Adica, din punctul meu de vedere, să mă facă mai cu... muşchi sau "Dă-mi pace! ". Aşa că, obiecţiile personale au fost vis-a-vis de programare şi de ceea ce doresc. Când sunt în concediu, este perioada, "mă-trezesc-când-se-schimbă-moneda-naţională". Nu deranjez, nu vreau deranj. Simplu! Nu doresc proceduri care, la o anumită oră, le simt ca un calvar. Ce e aşa greu de înţeles? Să mă frece cineva, pe spate, cu pietre de Vesuvius, la 8 dimineaţa, evident, primeşte un cap în gură.

Normal că... am fost programat la învârtiri de gâtlej la 8 dimineaţa dar, mi-am impus dreptul de veto... (Vetooo!!! Mai lasă-mă-n puii mei cu rupere de... gâţuri, la ora când am felinarele, cât alea din Trafalgar Square). Mă rog...

Faraoana, s-a zbătut, ce-a făcut, ce nu a făcut şi a reuşit să îmi schimbe orarul de proceduri la ore când vin pescăruşii să-ţi mănânce parizerul de pe balcon, spre amiază adică. Băi musculare pă sub apă, împachetări cu nămol, baie în ceai, duşuri Vichy-şi-pleci şi masaj la capişon.

Sigur, dacă eşti olog, nimeni nu îţi poate da piciorul înapoi. Spa-ul are şi el, nişte limite. Chiar dacă ai calamităţi în vene, nici Ene-pe-la-gene şi nici Moş Crăciun, nu te mai salvează. Asta nu înseamnă că relaxarea şi-a luat vacanţă. Prima întâlnire de gradul III a fost cu Recepţia Spa.

Evident, Faraoana amuşina prin preajmă pentru a mă face obişnui cu, "hambientul". Cu privire de năuc, mă uit la doamnele de după desk care aveau priviri de, "Ăsta-ce-caută-pe-aici!"

- Fiţi amabilă, ne mai trebuie un halat, spuse culant Faraoana.

Doamna se întinde şi îmi pune în braţe, plictisită fiind de rutina muncii, o... flauşare maro. Cuminte, pun... flauşarea pe mine şi am simţit că trebuie să ţip: "Da' halatu'? Halatu'?". Mânecile îmi veneau pe la coate. Era aşa scurt că, fesele aveau vedere la mare. Strâmt, încât braţele-mi levitau în aer. Parcă eram într-un chilot cu glugă.

Evident că...

- Ehm... Domnişoară... Doamnă, fiţi draguţa, halate de Bigfoot nu aveţi? , încercând să mă port "suedez" cu doamnele din recepţie.

- Stimate domn, noi lucrăm cu o singură firmă şi de brand-ul respectiv, nu am auzit.

- Nu, nu, nu, ... halate de Yeti... e o namilă albă cât două case puse una peste alta. Yeti, stiţi, nu?

Se uită amândouă la mine de parcă eram ăla ce plimbă galoşul prin Spa. Înţelegând spasmele cerebrale prin care treceam, doamnele cu zâmbetul pe buze, extrem de amabile şi cu priviri de "Ăsta e dus cu preşul", îmi oferă alta... flauşare.

- Acesta este cel mai mare care l-avem acum, ... ca să scape de nebun.

Era alt... ceva! Trecusem la următorul nivel. Nu era chilot cu glugă ci... spielhozen. Măcar nu mai arătam ca un... înaripat.

Băi muscolo-subacvatice

Eh... a fost prima oară cu duşuri "muscoidale"... un fel de trezire musculară... că, cică aia era procedura. Ce să zic... muşchii mei nu se mai trezesc, pentru că, ce muşchii lor? ... sunt plictisiţi de viaţă. Mă rog... Mă prezint la ora cutare, unde, o duduie simpatică mă... ghid-uie spre o cadă cu apă caldă.

- Intraţi vă rog şi aşezaţi-vă pe spate. Vreţi cu Unu sau cu Doi?

- Ce-a făcut? Cine-i Unu şi cine-i Doi? ... Oricum... mă simt bine în pielea mea aşa că nu am nevoie de nimeni, zic, consternat.

Începe să râdă în pumni, ca de prostul de la colţul străzii.

- Nu, nu, nu... cu ce jet doriţi?

- Păi... jetuiţi-mă cu ce aveţi mai blând, că altfel, mă adunaţi din cadă pe bucăţi.

- Sunteţi începător, nu? spuse, zâmbind, cu îngăduinţă.

- Deloc! Am carnet de conducere, buletin... Duc şi toanele soţiei în spate!... pentru a cădea în panta clovneriei.

- Ehhhh, haideţi că vă veţi simţi altfel, spuse ea cu înţelepciunea unei... jetuitoare.

- Păi... depinde unde daţi cu... jetul! , ... cu gândul că dacă va fi de rău, măcar mă va aduna cineva cu făraşul... ehh...

Ceea ce a urmat... nu pot să mint, era plăcut. Jetul, pus pe Unu, adică mai langsam, făcea nişte gropoaie în musculatură care... chiar le simţi în mediul subacvatic... daaar... când cu Unu a început să urce pe interiorul pulpei şi mai departe spre oasele coxale și osul sacru, invariabil mi-a scăpat un...

- Uou, uou, uou!!!...

- Staţi liniştit, nu vă temeţi, spuse ea zâmbind, cu experienţă în glas.

- No shit! , scăpai fără să vreau printre dinţi...

- Dacă vă speriaţi şi vă mişcaţi brusc, să nu daţi vina pe mine, ...

- Nu pot să fac, "brusc"! Sunt una cu, cada... Dacă mai şi... ehm... bruschez, îmi pierd "nestematele coroanei".

"Dupe", a urmat o întoarcere în cadă pentru că urma spatele şi fesierii. Fiind dus cu pluta am îngăimat...

- Puneţi pe Trei, vă rog... în mintea mea naivă că mă ţin balamalele.

- Sunteţi sigur? E jetul maxim... şi dacă nu aţi mai trecut prin procedură..., spuse cu mină îngrijorată.

- Măcar mor de plăcere şi nu de nervi, ... nefiind foarte sigur pe mine.

Şi dăi, tată! . Am crezut că fesele îmi zboară pe tot locul şi imaginea era, cum ai deschide o conservă de fasole şi-ţi suflă cineva cu atmosfere de cauciuc în ea, de-ţi împrăştie fasolea pe jos. Pe spate am simţit cum umerii-mi pleacă unde vor ei, numai la mine nu vroiau să stea. Atunci am înţeles ce trebuie să simtă o caracatiţă când pescarii greci, dau cu ea de stânci pentru a înmuia carnea. Brrrr... Oricum, senzaţia dopo festival, a fost neaşteptat de bună, ducând la un somn de frumuseţe, cu sforăituri.

'Nămoliri 1.0.1

Nu sunt cu nămolu'. Din fericire, (deocamdată) nu mă doare nimic, în afară de creditul din bancă.

Sigur, mai scârţâie câte un genunchi dar mă fac că plouă, ca la 25 de ani.

Bref... spăşit şi cu aşteptări minuscule ca... ouăle de furnic intru la "noroi", unde, o doamnă ce părea vehementă şi sigură pe ea, fără prea multe vorbe...

- Dezbrăcaţi-vă!

Cuminte, ca o namilă care se respectă dau... spielhozen-ul cu glugă jos, rămânând în slip.

- Am spus, să vă dezbrăcaţi! , spuse cu siguranţa Reginei Namolului.

- Poooftim? , zic siderat. Adică... adică... la cucu gol??? Păi... păi...

- Haideţi, haideţi că se răceşte nămolul! , spuse, pregătită de procedură.

- O secundă... sincer... în afară de mama... şi... mă rog... nu prea mă despuiez! Parcă mi-aş pierde cardul bancar. Stiţi... eu stau rău cu pitpalacu' şi nămolu mă va încălzi şi voi da în anxietate!!!

- Bine... dacă aşa doriţi... !

A fost momentul, No Fuckin' Way. M-am scuzat, ieşind în slip, plimbând spielhozenul de toartă.

Baie în ceai

Ehhh... ce poate fi rău în asta. Ca norocul, doamna/domnişoara de la jeturi se ocupa şi cu... ceaiul. M-am liniştit, văzând o faţă cunoscută şi tot timpul zâmbitoare. Vreau să spun că în acest context, contează enorm să atingi palpabilul unei imagini cunoscute. Totunitarul intră în relax.

- Eeee... haide să vedem cum vă simţiţi aici... în ceai! , spuse relaxant.

Cada era umplută cu un lichid maroniu deschis pe care pluteau petale de flori. Am strâmbat din nas...

- Eh... nu prea e îmbietor...

- Eh! Păi... e ceai! Credeţi că dacă era albastră la culoare, arăta mai bine? , spuse râzând.

- Am şi eu... ehm... îndoielile mele... Ce ceai e ăsta? Coada Vacii... Aia a... Ţigăncii, sau Fundul Bucătăresei? În orice caz, sper să nu fie, Laba Ursului!

- Eh... aici e secretul nostru! De ce aţi refuzat să faceţi împachetări cu namol? spuse râzând cu toţi dinţii.

- Să înţeleg că... veştile se răspândesc după o zi pe alta, aici.

- Uhuhuuu! Sunteţi singurul care a refuzat aşa ceva, cu toate că aţi plătit, aşa că ştie tot Spa-ul! , scuturându-se de râs.

Chestia cu ceaiul e să stai 20 minute, cufundat până la gât şi ai parte şi de muzică de lene, adică, Buddha Bar. Eu sunt de felul meu nerăbdător dar am stat cuminte. Plăcut, fără obiecţii ulterioare.

'Nămoliri 1.0.2

Pentru a ieşi din conserva: Prostu' satului... şi după încercări domoale ale Faraoanei cu "nu fi fraier" sau "ce ai de pierdut", mi-am luat inima-n proteză şi cu frica-n ţâţ plus ouă de omaebă, m-am încumetat la al doilea tur de scrutin, în noroi. Nu am intrat bine în cabinetul cu pricina când, domnişoara ce era pregătită să mă împroaşte, râdea cu gura până la urechi.

- Ehm... ştiu că fac glume proaste dar acum... chiar nu am scos niciun sunet! , spusei mirat.

- Aveţi o faţă îngrijorată şi... deja vă ştie lumea pe aici, spuse cu jovialitate.

- Vă spun sincer, dacă mă apucă damblaua, voi arunca eu cu... ehm... noroi!

Împachetările sunt pentru cei cu nervi. Eu... nu-i mai am... dar de dragul încercării, am stat obedient cu o mlaştină neagră şi caldă pe tot corpul, învelit în plasticuri şi cu pături deasupra până-n gât. Eram un fel de Tutankhamon. Cei ce cred în religia asta, au tot respectul meu. Ştiu doar, că doua zile după, încă puţeam ca grajdu'.

Pe de altă parte, restul de proceduri din program, duşurile Vichy şi masajul per cap de prost, excelente. Dacă ar fi fost mai dese aş fi avut somn de bébé, în fiecare seară.

Piscina

La Mirage, arealul piscinei este spre minuscul la modul comparativ. Bănuiesc că Spa-ul a avut înteietate, în detrimentul... eh... butoiului cu apă. Nu dai ţeastă-n ţeastă dar nici ecouri de distanţă nu auzi. Pentru că suntem în România, regulile nu se respectă. Peste tot era afişat, "ce să DA" şi "ce să NU". "Nu băgaţi capul în apă", "Copiii, numai după ora 12". Acestea două sunt mai importante, având în vedere recidiva de zi cu zi. Aproape în fiecare zi, era câte o demoazelă, ce-şi spăla pletele-n piscină sau câte un părinte, pe la 10 dimi, cu pruncul în cucu gol, ce-l arunca în luciul apei. Nimeni nu a luat atitudine şi dacă a făcut-o, nepăsarea a mers mai departe... mă rog. Sunt aparate cu jeturi, de la cel subacvatic cu bule, care-ţi mută slipul din vintre în nas, paturi metalice cu bule Parkinson... adică... te scutură de toate alea. Plăcute, amândouă. În rest, înca două scule cu jeturi de lângă piscina, nefuncţionabile.

Totalum cuantumum

Evident, totalum de mai sus vine cu un anumit cost. Cost ce poate fi des comentat şi sigur... e loc de mai bine (ce frază cretină!)... adică se pot aduce îmbunătăţiri. Personal, am fost nemulţumit de aerul condiţionat ce vâjâia pe tot locul. Din proceduri ieşi sub... formă caldă. Dacă de la Jamaica, treci la Helsinki, în secunda doi... automat îţi iei un Augumentin în mufă... măcar pentru supravieţuire, în continuarea sejurului. La această logie, am observat pe AmFostAcolo, păreri de bine şi păreri de rău. Părerea mea se clasează, undeva la mijloc spre bine. Sunt dezamagiţii şi entuziaştii....aşa că......o văd ca în saloon-urile, din filmele spaghetti-western, sunt două tabere antagoniste şi la un moment dat, dau în... "beligeranţie" şi îşi cară scatoalce, unii altora... aşa e şi nenea ăla de la pianină, care îşi continuă impertubabil piesa în F (uck) Major, indiferent de sticlele aruncate sau capetele sparte ce trosnesc, prin juru-i, strigând simplu: Nu trageţi în pianist!

Pe... oricând!

selectat ca MiniGhid AmFostAcolo

---
Trimis de Alex_Macedo in 26.01.17 21:48:08
Validat / Publicat: 26.01.17 22:24:36
VIZUALIZĂRI: 4449
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
85 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Alex_Macedo); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo sau ale administratorilor.
AmFostAcolo.ro nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea (cu asteptări și preferinte posibil particulare ale fiecarui cititor) impresiilor si recomandărilor din articole; deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire a site-ului"); AmFostAcolo.ro sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 [fără descriere]
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA acest articol:

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 104800 PMA (din 94 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).
 • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 29.00 EUR pe cameră
 • INFO: membrii AmFostAcolo beneficiază - in cadrul sistemului de Privilegii - de preţuri particulare pentru vacanţa în această destinaţie - negociate direct cu tour-operatorii sau cu proprietarii.
 • Verifică: solicită o ofertă personalizată

 • ECOURI la acest review - pg. 1 / 3

  85 ecouri scrise, până acum

  se afișează ecourile [1 - 30] din total 85
  webmaster [26.01.17 22:13:16] »

  Hei, se spune că ochii care nu se văd [mult timp] se uită... Poate... poate i-am putea uita pe-ai tăi -- mă rog, noi bărbaţii, că femeile (sau cel puţin unele...)... nu prea cred -- da' stilu', şpilu cu care scrii... nu le uităm nici dacă nu te vedem / citim 100 de ani... :-)

  -

  Şi totuşi, poze n'avem, azi? :-P Avem, avem, am observat mai târziu.

  -

  Welcome back - ce dor ne-a fooost...

  Dragos CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA [26.01.17 22:25:40] »

  Bine-ai revenit, coane! Chapeau!

  pepsi70ro CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA [26.01.17 22:37:53] »

  ... Și n-ai dat un semn de viață... Te iert de data asta WB!

  Andox [26.01.17 22:46:14] »

  Pfff, credeam ca ti-au venit mintile... in cap. Se pare ca nu!

  Mai astept si altele

  sev7 [26.01.17 23:37:31] »

  ... si tocmai ce atipisem... bag un check la mail... si... ups... belea de review!!!

  Rasul si buna dispozitie sunt obligatorii lecturand pe Alex... asa ca obiectiv atins DIN NOU (ca mereu de altfel)... ras galagios... buna dispozitie... rezultat un somn linistit (sper macar ca al tau dupa SPA...)

  felicitari din nou... si pe oricand (doar ca acest oricand ar fi ok daca ar fi mai des)

  krisstinna [27.01.17 02:21:28] »

  @Alex_Macedo: Credeam că nu văd bine...

  Dar ești chiar tu!

  Vindecat se pare că nu ești, mă bucur să constat acest lucru.

  Zoazore [27.01.17 08:53:48] »

  @Alex_Macedo: O, Doamne! Si minunea se produse!

  Bine-ai revenit. Ma gandeam ca de la Predeal ti se trage.

  Acu' dupa jeturile-alea se pare ca s-au intors gandurile de bine!

  Dor tare mi-a fost! Mai da si tu p-aici!

  mishu [27.01.17 09:27:50] »

  @Alex_Macedo: Am vazut aseara destinatia despre care era vorba in articol si am zis ca poate sa astepte si pana a doua zi, asa da acum dimineata a fost cel mai placut lucru care mi s-a intamplat prin lecturarea lui.

  Din ce vad mai sus la colegii mei, ei te cunosc si stiu ce-ti poate pielea si ma intrebam cum de mi-ai scapat. Vad insa ca anul trecut nu ai postat nimic asa ca ma bucur sa-ti descopar articolele.

  Felicitari, ai un umor deosebit, am votat cu cea mai mare placere.

  Zoazore [27.01.17 10:29:16] »

  @krisstinna: Pai daca se vindeca, nu mai e @Alex_Macedo! Nu-l mai recunosc!

  marius gaudi [27.01.17 11:01:32] »

  Ce surpriză plăcută, m-am frecat la ochi, să fiu sigur că nu visez, am trimis copilul sa cumpere niste aer de la market, am trimis nevasta la bucătărie, am ţipat la ăla cu bormaşina ce... bormaşinea prin bloc, să se oprească şi am trecut la citirea interesantului articol.

  Acelaşi stil, alt loc de joacă, pe cei mai noi pe site îi sfătuiesc să-ţi întorcă pe toate feţele ,,biografia" de scriitor (vezi ce frumos am zis?) că nu vor regreta.

  Mi-au/ne-au lipsit scrierile tale, acum ca te-ai... repornit, sigur nu te mai opreşte nici... domnişoara de la jeturi.

  Bine că n-a intrat vreun jet pe tunelul... Simplon, ti-ar fi spălat tot organismul. Poate chiar ţi-ar fi plăcut şi săreai pârleazul spre altă orientare...

  Zoazore [27.01.17 11:47:41] »

  @marius gaudi:

  domnişoara de la jeturi.

  poate aia de la 'Nămoliri 1.0.1

  Io-s abonata la Conu' Alecu si taaare-am mai fost dezamagita un an intreg!

  webmaster [27.01.17 17:07:35] »

  Prin excepție, articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo ("un ALTFEL de MG") pentru această destinaţie.

  Dan&Ema [27.01.17 18:04:56] »

  @Alex_Macedo: Eu am apasat pe telecomanda AFA si... te-am citit! Si mi-a placut! Bravos!

  Cris [27.01.17 18:45:21] »

  @Alex_Macedo: Alex, nu o să îți spun cât de mare plăcere mi-a făcut să citesc şi cât de multă bucurie mi-ai adus prin postarea acestui articol. Ți-am mai spus lucrurile ăstea în trecut şi sper că nu le-ai uitat.

  O să îți spun doar că mi-a fost dor de textele tale, de stilul tău inconfundabil, mi-a fost dor să râd cu poftă. Dar cel mai tare mi-a fost dor, foarte dor de tine.

  Îți mulțumesc, Alex şi te rog, nu mă mai lăsa să îmi fie atât de dor!

  AZE [27.01.17 20:13:18] »

  @Alex_Macedo: Eu fiind absent inainte de 2016 (de si înscris pe AFA în 2012 doar în 2016 am început să scriu), abia acum astăzi te-am descoperit... si mă bucur că te-am descoperit. Cum am citit primele rânduri mi-am dat seama că urmează un articol excelent pe care l-am citi t si rascitit, pe urma au urmat celelalte înainte de 2016. Complexul descris din articol l-am văzut și eu de câteva ori din exterior, pare îngrijit doar că decorul din jur cam strica tot. A fost neîngrijiț si înainte de șantierul din 2016, iar în 2016 când ai fost arată totul ca dupa bombardament.

  hopyk [28.01.17 08:09:41] »

  Vaaai mooooor!!!

  oraşul unde mama a urlat: Nasc!

  am stat obedient cu o mlaştină neagră şi caldă pe tot corpul, învelit în plasticuri şi cu pături deasupra până-n gât. Eram un fel de Tutankhamon

  Am ras si inca mai rad... cel mai fain inceput de weekend, multumesc tare mult!!!

  johnnyredlabel CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA [28.01.17 09:30:27] »

  Un altfel de MG dar acelasi Alex... Mi-ai făcut ziua mai frumoasa. Mulțumiri lui Ovidiu ca te-a postat pe Fb. Pe oricând si oriunde dragă Alex

  buterfly [28.01.17 12:16:44] »

  Domle, de mult nu am mai ras asa! Esti de groaza. Bun revenit!

  TEOANCA [29.01.17 12:18:53] »

  @Alex_Macedo: Bine ai venit în lumea iubitorilor de nămol

  Mi-ai stricat relația apropiată pe care o am de azi de dimineață cu aragazul. A trebuit să o întrerup ca să citesc tot tot.

  Bine că n-ai avut în pachet și peștii ăia mici gâdilători

  Când mai mergi la împachetări dă un semn pentru " tips & tricks".

  Să-ți fie de leac, fără răscoliri!

  teona [30.01.17 17:57:55] »

  A revenit buna dispoziție pe Afa... mi-era dor. La cine să ma rog... ca sa țină?

  Alex_Macedo [31.01.17 08:33:40] »

  @webmaster:

  Ehhhh... nu ne uităm noi aşa uşor. Sunt ani de zile depuşi, prin nopţi nedormite pe AmFostAcolo, cu ieşiri în decor, cu sărit peste măsură, cu colportări, cu datul capului în mantinelă, cu derapaje... dar... şi cu amiciţii (inevitabile), construite de-a lungul timpului întregite de amuzamentele de fiecare zi pe site.

  Nu ştiu ce parere au doamnele dar, sper că le mai pot aduce... sper... bună dispoziţie, chiar dacă nu am dat cu mecla în AFA de un an de zile. Evident chestia cu "citim 100 de ani" nu face decât să betoneze ideea că de la începuturi până astăzi, plăcerea de a citi despre orice cazare, la modul personal, are un impact mult mai puternic, decât o frunzăreală plată, wikipediană.

  Thank You, Webmaster - nu sunt ipocrit... şi mie mi-a fost dor!!!

  Alex_Macedo [31.01.17 08:37:40] »

  @Dragos:

  Bine te-am regăsit, coane! Chapeau, deasemenea, mon cher!

  Alex_Macedo [31.01.17 08:41:05] »

  @pepsi70ro:

  Scuzele mele... Adevărul e că trebuia lăsat un semn, cât de mic!!!

  Mulţumesc, Ovidiu... mulţumesc şi pentru gestul tău! (F... ştii tu! Ca să nu facem reclamă!)

  Alex_Macedo [31.01.17 08:43:09] »

  @Andox:

  Pfff... de parcă nu ştii cu cine ai de a face, dup'atâţia ani...

  A la votre, frate Andox.

  Sper să mai vin cu altele... e cam muncă de Berilă... mai rar, dar muncit!

  Alex_Macedo [31.01.17 08:46:05] »

  @sev7:

  Mulţumesc mult, sev7! Aceasta a fost şi intenţia... o stare de bine, indiferent de locul în sine, în review. Iată că după atâţia ani, ai rămas un cititor fidel... şi (din cum se "simte" în ecoul tau), nu am ruginit lamentabil.

  Pe... oricând, prietene!

  Alex_Macedo [31.01.17 08:48:38] »

  @krisstinna:

  Nu am cum să mă vindec. Nebunia e perpetuă şi mă bucur că nu sunt singur, ştiind că şi tu faci parte din club. Să nu ne vindecăm! Numai aşa vom rămâne sănătoşi!

  Alex_Macedo [31.01.17 08:52:03] »

  @Zoazore:

  Bine te-am regasit! Nuuuuuu, Predealu' a fost mai mult decât fain.

  Jeturile au întors... nu numai gândurile... m-au smotocit, de nu m-am văzut!

  Dor tare mi-a fost şi mie! Încerc să fiu prezent... nu promit... dar încerc...

  Mulţumesc mult, Zoazore!

  Alex_Macedo [31.01.17 08:54:35] »

  @marius gaudi: Marius! Haaaa... "aer de la market"? , "bormaşinea"? Ce mai faci, prietene?

  Vorba ta, "alt loc de joacă". Dacă nu ne jucăm, care e rostul pe Terra? De gomoseală, sunt sătul.

  Aaaaa, mersi!... chestia cu... "biografia" scritoricească. Eh... aş vrea eu să intru în rândul acelei elite. În această elită, nu munca scriptică conteaza ci marketing-ul. Un roman oricât de... ehm... "subţire" ar fi, dacă ai o maşinărie de marketing în spate, poţi vinde şi elasticul unor chiloţi uzaţi.

  Dacă ajungea la Simplon, cântam ca o soprană acum. Orientarea râmane aceeaşi. Nu vreau să fac parte din juriul de la (bleah), "Ai stil! ". Sunt destui "barbaţi", acolo.

  RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150] [-1][0 voturi]
  Alex_Macedo [31.01.17 08:57:13] »

  @webmaster:

  Nu ştiu cât de MG este această poveste şi nici nu vreau colegii să se supere... sper să nu... Oricum... mă repet (a câta oară!): Mulţumesc Webmaster! MG face ca munca să fie răsplatită... chiar dacă, nu dă ca imagine a unui MG, veritabil.

  Alex_Macedo [31.01.17 09:00:37] »

  @Dan&Ema:

  Chestia cu telecomanda a venit pe fondul unor nemulţumiţi, care, nu m-au luat peste picior- dar nici departe nu erau -, simţind ironia din ecouri. Cititul unui review este benevol. Nu-ţi place, schimbă perna! Nu e cu supărare, nu ranchiună, nu luat peste picior sau flecăreli ieftine. De vrei citeşti, de nu...

  Mulţumesc, Dan&Ema!

  Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

  ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
   (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
  SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
  NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
  EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
  Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

  NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
  Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
  VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
  20 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
  Alex_Macedo, aurora56, AZE, buterfly, criss_di, CristinaElena77, Dan&Ema, danielaluchian, eelena*, hopyk, maria55, marius gaudi, Michi, mishu, Nuvoiuita*, sev7, sorindezmi, TEOANCA, teona, Zoazore
  Alte impresii din această RUBRICĂ:
  NOTĂ: Recomandările evidențiate (pe fond galben) aparțin unor autori cu statut membru GOLD sau superior

  INFO: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată

   SOCIALs
  Alătură-te comunității noastre

  AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
  SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

  [C] Copyright 2008-2021 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  AmFostAcolo recomandă găzduirea la ROHOST.COM
  pagină generată în 0.0766570568085 sec
  ecranul dvs: 1 x 1