ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 03.12.2016
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Brăila
ÎNSCRIS: 17.06.09
STATUS: PRETOR
LUNA
DEC-2016

Filozofări de suflet (mai puţin turistice)

NOTĂ ARTICOL OFFTOPIC sau DE INTERES TURISTIC TEMPORAR ori RESTRÂNS
Articolul poate fi votat cu voturi simbolice (+/-1PMA)
Articol publicat FĂRĂ NOTE; vezi mai jos motivele...

Despre mine pe AFA. Un fel de bilanț

TIPĂREȘTE

Azi, se vede treaba, sunt pusă pe ”platit datorii”. Poate fiindcă nu-mi place să trec cu ele anul viitor?

I-am promis lui @ANILU că voi face și eu un bilanț. Nu-i venise vremea! Se pare c-a venit acum, dar nu voi vorbi numai despre excursii, ci și despre mine. Asta impulsionată de ecoul scris de @Admin aici: vezi impresii

@webmaster:

Probabil îţi vor spune mulţi că eşti parolistă şi verticală (sau mă rog, o vor gândi-o, clar/cert). Dacă aş scrie şi eu la fel, mi s-ar părea nedrept de infim faţă de ce eşti - un om fain. Îmi aduc aminte şi de Cinciş (tu chiar aveai motive să "te plângi", dar nu ai făcut-o) şi zic: elegant de fain.

Şi o spun nu pentru că ai fi, vezi doamne, "de acord cu mine" - sunt profund convins că îmi rămâii la fel şi când nu eşti sau nu vei fi de acord cu mine.

*Astfel* de oameni îmi doresc eu pe "intranetu'" meu. Şi mă "hazardez" liniştit să-ţi spun: eşti şi vei fi ne-cernabilă

Voi încerca să fiu obiectivă și pe voi vă rog să puneți întrebări la care eu să vă răspund, în limita cunoștințelor mele. L-aș vrea articol-interviu, așa că-ncep prin a-i răspunde lui @Cornel:

Da, probabil c-așa va fi. Deși, probabil că mulți vor spune contrariul, probabil că voi fi catalogată ca... (completați voi cu ce cuvinte vă vin în minte!).

Deja am fost acuzată că mă plâng (nu aici, pe alt forum), că, de fapt, doar asta fac, că mie nu mi se-ntâmplă DECÂT lucruri rele. Am și eu dușmani. Mă vorbesc pe la spate, fiindcă-s mult în urma mea (ce modestă-s!).

Nu m-am plâns, pentru că știam că se va rezolva cumva. Eu sunt optimistă din fire.

În plus, nu pentru P2, C3 sau alte litere eram noi acolo, ci pentru întâlnirea cu voi, prietenii mei. P-urile și C-urile erau pe planul doi.

Nu sunt mereu de-acord cu toți, nici n-ar fi posibil, dar mă voi exprima doar dacă am ceva de spus cu-adevărat.

Pentru mine, AFA e marea familie care m-a ajutat la greu, care m-ajută în continuare. Aici mi-am găsit prieteni buni, aici mă pot desfășura în ”febra” ce m-a cuprins: scrisul despre unde-am fost.

@Krisstinna a dat o definiție inegalabilă a vacanței. vezi impresii

Nu mai vreau să spun nimic în plus, fiindcă aș destrăma magia.

Merg în vacanță cam de prin clasa a opta. Am făcut cu Dacia 1300-model 76, din 1976, circuitul României, în prima tabără și ultima tabără am fost în 1983, la Tușnad.

Din 1991, după ce m-am angajat, am mers constant la mare. În 1992, chiar pe Coasta de Azur. Apoi La noi, la marea noastră. Până prin 2008, când am descoperit Nisipurile de Aur, apoi Albena.

În timpul facultății, (1985-1991), sâmbăta și duminica, fugeam la munte, cu nașu, împreună c-o prietenă dragă, acum în Miami (tot zice să merg și eu, dar...)

Știu ce-nseamnă cazările la ORICE. De la cerul liber, vara, pe plajă, până la 5 stele.

Pentru mine, 2008 a însemnat descoperirea AFA. Am citit și-am ales în cunoștință de cauză VIVA. Am citit, m-am informat, era rândul meu să dăruiesc ce-am primit: informații! Abia prin 2009-2010 am aflat eu ce și cum cu AFA.Bine, nici acum nu-s eu prea dumirită, dar pentru mine e suficient cât știu!

Cineva m-a-ntrebat de ce scriu DOAR impresii pozitive! Simplu: fiindcă EU m-am simțit bine ACOLO, am trecut cu vederea (sau am spus la recepție) nimicurile. Ca și @Krisstinna, nu caut luxul! Merg să mă relaxez, să mă simt bine!

M-am retras de la premii și nu cred că voi reveni asupre deciziei prea curând. Am luat 6 premii F. Utile pentru mine, care să-mi arate apartenența la comunitatea AFA.

Scriu dacă găsesc ceva care-mi place, dacă simt că trebuie să vă arăt și vouă. Egal că-i biserică, plajă, restaurant, toamnă-n parcul cu bănci de lemn cu sau fără spătar! Dacă măcar doi sau trei vor citi și vor rezona cu mine, atunci am mai primit un premiu: gândul celui ce-a citit.

Am pâns cu voi, am râs cu voi, ne-am întâlnit, ne-am certat, ne-am pupat am dansat!

Am mai spus odată: am fost un an reporter la un radio local și la un ziar local. de-acolo am învățat să condensez informația, ca să nu-mi pierd cititorii.

De scris scriu și voi scrie. De drag de voi, de plăcerea scrisului, de bucuria de-a vă citi ecourile!

Că sunt verticală, mi-a dăunat și-mi va dăuna, dar NU mă voi schimba. Asta sunt, vă place sau nu. Da, am limba aspră. Și asta mi-a dăunat și-mi va dăuna! Tata, Dumnezeu Să-L odihnească, spunea că tai cu lama și dau cu sodă caustică. Poate c-așa-i, poate că nu, dar, din nou, asta sunt! Îmi pun sufletul pe tavă, dar să- ferească Bunul pe cel ce va-ncerca să mi-l calce-n picioare!

Sunt pacifistă fiindcă NU ȘTIU să mă cert. Și nici nu vreau să-nvăț! Am prieteni buni, reali cam peste tot în lume: și unguri, și țigani, și machidoni!

@maria55:@Zoazore: Zozo, scumpete, atat de mult te-a laudat webmaster, ca nu mai pot de ciuda, daca stii ce-i aia!

Sunt invidioasa, ranchiunoasa, ma oftic dar tot te 'ubesc! Si cred ca te 'ubeste toata lumea, esti deosebita, mai fata!

Nu, Maria, nu sunt deosebită, ASTA sunt eu: un om ca voi toți de pe aici. Optimistă, veselă. Bună sau rea, voi decideți. Îmi plac prietenii, veselia, pacea. Urăsc tristețea, și-am încercat și voi încerca mereu să șterg lacrimile și să aduc un zâmbet. Și mie mi-e ciudă când greșesc și se supără prietenii pe mine. Tot ce fac, fac din plăcere. Dacă ceva nu-i pe voia mea, nu fac. PUNCT! Dar dacă merită, voi merge până-n pânzele albe să fac acel ceva!

Mi-e drag să fiu aici, cu voi, să vorbim, să socializăm. Știți că socializarea menține tinerețea? Poate @dorgo, @crismis sau @Remicade să ne povestească despre endorfine și progesteron. Eu vreau veselie, prieteni, soare, lumină! Poate că-s sociopată, nu știu, dar asta sunt! Și nu vreau să mă vindec! Nici de voi, nici de AFA!

Mă veți blama? Sau nu? E alegerea voastră!

V-aștept întrebările! Pe bune!


---
Trimis de Zoazore in 03.12.16 13:22:16
Validat / Publicat: 03.12.16 14:01:47
VIZUALIZĂRI: 1706
SESIZEAZĂ
greșeală / conținut, limbaj
Adn. FAVORIT
39 ecouri scrise, până acum, la acest articol
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.

Puteți VOTA simbolic articolul - VĂ PLACE?

PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 22063 PMA (din 63 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).

ECOURI la acest articol - pg. 1 / 2

39 ecouri scrise, până acum

se afișează ecourile [1 - 30] din total 39
mishu [03.12.16 14:14:10] »

@Zoazore: Ma bucur ca sunt primul vot si as vrea sa spun ca ai furat startul. Am si eu in plan doua articole de filozofeala (mai mult sau mai putin) insa am 2 date in calendar in care sunt planuite si o sa intelegeti atunci de ce.

As vrea sa spun multe, dar daca as incepe poate nu m-as mai opri sau poate ca nu as mai avea ce sa scriu eu mai departe. Acum insa este vorba de tine si vreau sa stie toata lumea cat mi-esti de draga, te-am cunoscut virtual mai intai pe la inceputul anului cand am postat un ecou la un articol al tau, apoi ne-am tot conversat prin diverse ecouri, iar de cunoscut in carne si oase (la noi cu un plus si de ceva supliment , in vara la Albena.

Te-am votat mereu pentru bucuria emanata de tot ceea ce scrii, pentru bunatatea inimii tale si felul real in care povestesti, sincer si din inima si te-as vota si daca ai scrie despre wc-ul din fundul curtii din Cotarligele din deal.

Mi-esti draga la fel cum dragi imi sunt multi de pe aici si mai multe o sa povestesc ceva mai incolo.

Imi pare rau ca votul este simbolic, dat ti-l acord cu mult drag si cu o mare imbratisare.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][6 voturi]
Zoazore [03.12.16 14:28:39] »

@mishu: Abia aștept, @mishu, să citesc scrierile tale. Acum m-am învățat: citesc ”în rate” dar citesc TOT!

Crazy_Mouse [03.12.16 14:33:19] »

@Zoazore: Un bilanț interesant, transparent, în care ai pus frânturi atât din Turistul, dar mai cu seamă din Omul Zoazore!

Cineva m-a-ntrebat de ce scriu DOAR impresii pozitive! Simplu: fiindcă EU m-am simțit bine ACOLO, am trecut cu vederea (sau am spus la recepție) nimicurile. Și eu scriu impresii pozitive și m-am regăsit întru totul în pasajul de mai sus. Atâta timp cât ne informăm dinainte și plecăm de acasă având ca principal scop să ne simțim bine, micile probleme întâmpinate pe parcursul sejururilor pot fi rezolvate foarte ușor! Dacă în schimb faci un capăt de țară din orice nimic, ai mari șanse să îți strici de unul singur concediul. Bine, acum nu mă gândesc la probleme majore, ci -repet- doar la mărunțișuri!

Mi-a făcut plăcere să lecturez aceste rânduri și acord votul meu simbolic! Totodată, îți urez să ai parte de o lună a cadourilor deosebită alături de cei dragi ție! Această urare este valabilă și pentru ceilalți AFA-iști care sunt prezenți aici la datorie fie zi, fie noapte, fie vară ori iarnă!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][6 voturi]
traian.leuca [03.12.16 14:36:49] »

@Zoazore

ASTA sunt eu: un om ca voi toți de pe aici. Optimistă, veselă.

M-am convins de exuberanţa ta de când te-am cunoscut prima oară (întâlnirea anuală AFA de la Predeal).

Ba chiar mi-ai purtat noroc; aveam dureri groaznice de "şale"şi mi-ai promis atunci că mă faci bine cu primul dans...

Nu am apucat să dansăm împreună în seara aceea (sau nu mai ţin eu minte după Merlot-ul de Urlaţi , dar ştiu că de atunci nu mă mai doare deloc!

La bună vedere cu prima ocazie!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][5 voturi]
irinad [03.12.16 14:43:57] »

@Zoazore: Cred că nu mai nevoie s-o spun, ştii bine că mi-eşti dragă şi, dacă nu ne-om revedea mai repede, măcar la viitoarea întâlnire AFA când sper să dai startul la dans în aceeaşi formulă ca şi anul acesta!

Altfel, la bilanţul tău, eu vin cu toate urările de bine!

Zoazore [03.12.16 14:47:25] »

@all:Vă mulțumesc mult! Voi sunteți premiul meu zilnic! Nu vreau laude p-aici, că se vor interpreta! Vreau obiectivitate și ÎNTREBĂRI!

ANILU [03.12.16 15:10:03] »

@Zoazore: Te apucasi tu de filozofeala într-o zi cu soare de decembrie.

Dar tu știi că mie îmi plac genul ăsta de articole.

De ce n-ai scris mai multe despre turismul tău de dinainte de AFA?

Nostalgie asta simt acum după ce am citit articolul, nu îmi dau seama ce stare ai tu acum, dar îmi imaginez, că doar ce am filozofat și eu pe la începutul anului.

Mă bucur că am avut onoarea și bucuria să te cunosc și sper să mai fie multe ocazii să ne întâlnim să bem o bere și să stăm la povești.

N-am să uit niciodată îmbrățișarea pe care mi-ai dat-o și vorbele șoptite la ureche după întâlnirea de la Shorley.

Îți mulțumesc.

Articolul tău a venit într-un moment când chiar aveam nevoie de prieteni.

Te pup.

Toate cele bune.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][2 voturi]
Zoazore [03.12.16 15:16:02] »

@ANILU: Fiindcă m-aș fi lungit prea mult și inutil! Mie-mi plac mai mult esențele. Turismul meu înainte de AFA a fost la Neptun și Sinaia. Cel puțin din 1999.

Mulțumesc pentru vizită și vot! Și, mai ales, pentru întrebare!

elviramvio [03.12.16 15:25:52] »

@Zoazore:

"Sociopata" ce esti, n-ai sughitat ieri? Chiar te-am pomenit undeva. poate ca o presimtire ca vei scrie fain. Acum abia am scuturat zapada de pe bocanci, am deschis "AFA" si dau de tine!

Sa fim mult impreuna pe AFA si sa ne bucuram unii de altii caci, asa cum spui, suntem deosebiti dar daca facem totul din inima, vom trece mai usor peste cenusiul vietii.

Sa ne vedem cu bine la anuala AFA, oriunde o fi!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][4 voturi]
Zoazore [03.12.16 16:59:06] »

@elviramvio: Ba am sughițat, să știi! Adică la tine ninge?

Să fim, că mie-mi place p-aici. Și-abia aștept anuala!

Dan&Ema [03.12.16 17:39:28] »

@Zoazore:

M-am nimerit si eu cu SB pe aici aa ca ia 2000 pte de la sistemul de votare. Vezi doar asa face votul meu de 2000 de ori mai mult decat celelalte.

Si a propos de bilant: tot inainte!

Carmen Ion [03.12.16 17:49:55] »

@Zoazore: Numai bine, Nicoleta! Îţi doresc să rămâi la fel de exuberantă şi sufletistă cum te ştim cu toţii!

elviramvio [03.12.16 18:05:33] »

@Zoazore:

Ei, tu crezi ca te pomeneam eu asa pe orice drum de tara? Ai putinica rabdare sa ma refac si spun tot!

Zoazore [03.12.16 18:16:42] »

@Dan&Ema: Dane, VOI TOȚI sunteți o valoare! N-o pot măsura în puncte! Woow, dacă vine dom, doctor p-aici...

@Carmen Ion: Și eu îmi doresc asta, Carmen! Dar mai depinde și de Doamne-Doamne.

@elviramvio: Hai, demorțește-te și povestește!

dorgo [03.12.16 19:23:21] »

@Zoazore: Ziceai ca: "Știți că socializarea menține tinerețea? Eu vreau veselie, prieteni, soare, lumină! "

Pai treaba vine cam asa, am o veste buna si una proasta. Incep cu cea buna: ca sa-ti prelungesti tineretea, ai nevoie de ce-ai zis: veselie, prieteni, soare, lumina si-un cod genetic pe care scrie "sanatate si longevitate". Daca le ai pe toate astea, chestiile alea ce se misca zilnic prin noi, de le zice "hormoni", raman in cantitati acceptabile si treaba cu "Tanti Elvira", merge pana la adanci batranete. Vestea proasta e ca noi astia inter-urBANII, n-avem noroc, socializam doar "on-line" (ca sa ne vedem "live" ne lipsesctocmai banii) si tot ce-am zis pana acum de bine, cade ca un castel din carti de joc. Poti sa treci, visand, (precum @Kristinna in Laganas), pe langa un ocean de feromoni, soarele nu ne bronzeaza niciodata la fel, ne lipseste uneori doar o biata baltoaca de Roni.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][3 voturi]
DaRKruCS [03.12.16 19:25:23] »

@Zoazore: Văzut, citit, plăcut 😊

Zoazore [03.12.16 19:56:57] »

@dorgo: Doctore, partea cu socializarea DOAR on-line nu se pune. Cel puțin în cazul meu. Eu mă-ntâlnesc destul de des cu prieteni reali. Și-aici, și la Brăila! Ca să mă-ntâlnesc LIVE cu prietenii nu-mi trebuie musai mulți RONI! Sunt și crâșme cu bere de 4 lei. Sau la ALIMENTARA și se bea acasă, la un grătar...

Știam eu c-am să te fac să vii să citești! Ești Vărsător și te ”citesc”. Mulțumesc mult pentru vizită!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][2 voturi]
calatorul [03.12.16 23:44:17] »

@Zoazore: Sincer, frumos, convingator.

doinafil [04.12.16 01:08:30] »

@Zoazore:

Draga mea @zoazore, când m-am înscris în AFA şi-am citit, printre altele, şi numele tău de AFA-ist mi-am spus (în gând): ce nume ciudat şi-a ales şi fata asta!

Pentru că tot vrei întrebări, n-am să te întreb "de ce ai ales acest "pseudonim". Bănuiesc că ai vrut să pară mai deosebit. Dacă-i aşa, ai reuşit!

Lucrul pe care l-am observat de când te-am întâlnit, văzut şi am citit "ce" (şi mai ales "cum" scrii - şi nu mă refer, doar, la esenţa de care vorbeşti, ci şi la ortografie), este să constat că noi două semănăm, lucru care mă bucură tare, tare mult!

Citindu-ţi rândurile de mai sus îmi spuneam, cu uimire, că "mi-ai furat gândurile", şi că, implicit şi paradoxal, am devenit o "păgubită" tare bogată!

Ce bine că suntem aici, fii şi fiice (mai tineri, mai "copţi") ai AFA-ei (oare-am scris corect, nu trebuia AFĂ-i? - răspunde-mi tu! . Uite că tot ţi-am pus o întrebare!).

Ce bine, spuneam, este să vezi că nu eşti singur, că ai mulţi prieteni cu care te asemeni! Este ceva tonic şi, mai ales, BENEFIC pentru noi toţi să fim aici, pe AFA. Nu întâmplător ne-am "găsit" unii pe alţii, CINEVA acolo, sus, ne iubeşte pe toţi!

Mi-a plăcut mult de tot ce-ai scris şi... abia aştept să ne (re) vedem la întâlnirea anuală!

Până atunci te îmbrăţişez cu gândul!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][3 voturi]
Zoazore [04.12.16 10:30:31] »

@doinafil: Da, ciudat nume! E dintr-o reclamă la cognacul UNIREA. Doar că trebuia să fie ”zoazorel” dar îmi fu foame și-a ieșit... ce-a ieșit!

Respectând te respecți, spune o vorbă!

Și eu vă-mbrățișez. Măcar virtual!

urjanclaudiu [04.12.16 10:50:13] »

@Zoazore: Chiar dacă timpul îmi este extrem de limitat şi mai mereu sunt pe fugă p-acilea, de data asta nu mă pot abţine să nu scriu două vorbe.

Asta sunt, vă place sau nu

Mai întâi ne-am cunoscut virtual pe AFA, apoi ne-am întâlnit la Predeal, urmând să ne revedem la Cinciş şi culmind cu recenta surpriză - să ştiţi că nu vorbesc doar să mă aflu în treabă, CHIAR a fost o mare surpriză ce ne-a bucurat tare mult; şi sper să nu fie singulară căci aşa cum v-am mai spus, sunteţi oricând binevenită.

Ce s-o mai lungesc! Aş putea să mai înşirui mult şi bine (doar) cuvinte frumoase dar mai bine trec direct la concluzie căci impresia noastră este deja stabilită iar din partea noastră aveţi un mare DA.

Toate cele bune şi să ne revedem cu mare drag!

P.S.: Şi NU, nu încercaţi să vă schimbaţi! Rămâneţi aceeaşi "Zozo" pe care toată lumea o cunoaşte.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][4 voturi]
Zoazore [04.12.16 12:45:19] »

@urjanclaudiu: Ce-atâta Dvs, și domnie? Io sunt Zoazore, sau cum vrei să-mi spui! Fără atâta domnie!

Mulțumesc pentru vizită. Vă pup pe toți trei ,dar, fără supărare, pe mini-AFA-ist mai mult!

Zoazore [04.12.16 13:14:15] »

@traian. leuca: Mi-am amintit: AM DANSAT, nene! Și cred că-s și dovezi pozate! Cât mă bucur că nu vă mai doare.

adrianbogdan [04.12.16 19:17:45] »

Draga noastra, azi astrele s-au aliniat este adevarat si cu ajutorul lui @Roth si am socializat (ras), fata in fata asa cum ne sta noua bine AFA-istelor.

Am stat de vorba in special cu tine despre Braila si Galati si mi-a placut.

Am mai stat de vorba cu @Roth despre cum sa treci visinata prin filtrul de la aeroport fara probleme.

Am vorbit despre copii cu nevoi speciale.

La sfarsit am constatat fara sa vreau cum esti tu cu adevarat; mi-a placut la nebunie faptul ca purtai inca la piept tricolorul si emotia din glasul tau care imi citeai biletelele liceenilor din Braila impartite la ziua Romaniei.

Ai vrut sa mi le daruiesti mie dar te-am vazut plina de mandria de a fi braileanca si am zis ca ele trebuie sa ramana la tine. Tu ,atunci mi-ai permis sa le fotografiez si sa le urc aici pe AFA.

Uite incet, incet incepem sa ne cunoastem si cele 3 poze fac cat o mie de cuvinte...

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][1 voturi]
calatorul [04.12.16 19:29:24] »

@adrianbogdan: Ma iertati ca intru/n vorba, da faza cu visinata prin aeroport m/ar interesa si pe mine la o adica. Si pun la bataie o sticla.

adrianbogdan [04.12.16 19:36:17] »

Buna!

Deh, la prosti nu ne intrece nimeni, doar suntem romani. Nu? dar daca @Roth ne da voie sa facem public patentul, atunci chiar il facem... promit ca o sa o rog personal...

Aici pe AFA toata lumea se baga in vorba cu toata lumea, fara nicio suparare, stai linistit.

Zoazore [04.12.16 19:37:05] »

@adrianbogdan: Hai, măi! Mă faci să roșesc și nu-mi stă-n fire! Bucuria mare a fost dinspre mine spre voi! Am primit un premiu triplu: voi doi, @roth și @mogly la telefon!

Pozelor le-ar sta mai bine, zic eu, la filozofeala despre 1 Decembrie, că de-acolo sunt! Am și rugat webii să le pună la locul lor, aici

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][1 voturi]
webmasterX [04.12.16 19:54:03] »

@Zoazore: ai pregătit... ştii tu? :-)

pozele au fost mutate la review-ul indicat

Zoazore [04.12.16 19:55:06] »

@webmasterX: Daaaa! Mulțumeeesc!

adrianbogdan [04.12.16 20:03:21] »

@Zoazore: ce am scris io aici este mai soft, sti si tu ca nu pot fi atata de serioasa... asa ca am ales varianta asta, ce sa fac daca tu ai lasa loc de intors?!

Vezi bine @calatorul a prins deja idea din zbor si iar nu se cuvenea sa scriem despre asta intr-un articol despre patrie.

Webi, sa puna pozele acolo unde credeti voi ca este mai bine, io am fost doar mesagerul...

Hai si nu mai rosi atat ca te pup de nu te vezi!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [1] [-1][1 voturi]
Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul articolului (review-ului) de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
14 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
adri-nico, adrianbogdan, ANILU, calatorul, Dan&Ema, diana2015, doinafil, dorgo, elviramvio, irinad, Lucien, mishu, zlatna, Zoazore
Alte articole din această RUBRICĂ:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
pagină generată în 0.0920560359955 sec
ecranul dvs: 1 x 1